918 Scenariu de evacuare în Dou - site-ul Dou pentru profesori

Borovkova Irina Vladimirovna
Krylova Olga Vasilevna
Zheglova Irina Aleksandrovna

MKDOU îngrijire grădiniță și canalizare "Daisy", p. Lezhnevo, regiunea Ivanovo.

Scenariul bal „lumină albastră“

Moderator: minute -potoropites-ostalos5 lăsat 4 minute.

-Bunăvoința №1! Stand aparat de fotografiat, oaspeții stau, note minciună, margele atârnă. Ce o glumă?

Felicitări, ai, dragi prieteni. Noi deschidem „lumină albastră“, dedicat producției de copii la școală! (Sunete Fanfarei) Sărbătoriți! Viitoarele clasa intai du-te de sprijin este foarte necesar pentru a le! absolvenți Randament.

Moderator: Nu este o zi, nu de două ori, dar de mulți ani ai mers la grădiniță,

M-am întâlnit pe drum veți vedea apusul și răsăritul soarelui.

Ai iubit, prețuit, că ai crescut fericit.

Puteți răspunde aici la întrebarea fiecare.

Cu tine, am vizionat filme, a jucat în curte,

Citește basme în tăcere, dansuri cerc,

Flori plantate în primăvară pe paturi la poarta.

Veti gasi aici prietenii, am auzit pentru prima poezii de timp despre patria lor, patria poveste!

Am fost de așteptare pentru această zi, dar el a coborât într-un fel imediat

Și a înflorit pentru toate liliacul, dar nu a inflorit.

Buchete, poezii si muzica din camera de zambete luminoase!

Toate acestea pentru tine, absolvenți, astăzi este ultima minge!

1 copil: Școlile din țară sunt numeroase: speciale, muzica, la distanță și în apropiere.

Cum se poate să nu te confuz? În cazul în care pentru a merge?

2 Copii: Cred că școala oricum, că institutul. La concurs a lua cel mai deștept. Să luăm, de știință și a pus unsprezece ani de predare.

3 copil: Și ce să ne învețe? Știm deja foarte mult, pentru o lungă perioadă de timp deja citit cărți.

4 copil: Cum este ce să învețe? Cel mai important lucru! Pe cine să fie!

5 copil: Eu știu pentru o lungă perioadă de timp deja. Eu nu dorm în oră liniștită, și un vis mare pentru a fi un fotbalist

2a. Și eu - animator

7a: Sunt șofer de taxi rece

Opta: Vreau să controleze aeronava, să fie primul pilot al avionului.

Nouă: Sunt căpitanul surf mare

11: Pe un secret să-ți spun - Vreau să devin un model, du-te la sala de sport în fiecare săptămână.

12: tutore, am devenit folosit, lasă-mă să învețe. Gândește-te, dar este necesar, nu-i așa? Nervii din cauza zamuchat.

13: Pentru visele mele cu mama, tata, bunica, prieteni. Eu doar foarte încăpățânat, ei nu pot rezista!

14: Vreau să devin un pianist, o actriță minunată. Muzica cu mine încă din copilărie, eu o iubesc cu toată inima mea!

Toate: Avem un vis să-ți spun, bate, încercați. Este că ați ridicat, asta e un fel l! (Pentru tabele)

Leading Astăzi avem o vacanță specială, și, dacă doriți cu adevărat, atunci orice dorință poate fi îndeplinită.

Spune-mi, te rog, ce este dorința ta? Răspunsurile copiilor. (Ne dorim să ne amintim cum am petrecut acest an, în satul / grădină.) Muștele Baba Yaga.

Baba Yaga. Ha! Și eu sunt în prezentare și nu au nevoie. Copiii, mă cunoști? (Da) Ei bine, eu știu totul! Și cum a fost eu aici ești tu. draga mea, trebuie să ceri. (sufluri suplimentare cu sine, dar tare). M-au sunat de afaceri rupte, și apoi o alta, a întrebat unde a venit de la. (În orice maestru contemplă neintelegatoare). Oh, dragă, da tu, mă uit într-adevăr nu înțeleg nimic. Vezi calendarul?

Moderator: Eu văd. Și te uiți la copii noștri ce pot face și modul în care au realizat visul lor. Dance „Visul“

Copil (toamna) citește versetul

Am aur toamna arcul pentru a vă prietenii mei a fost mult timp visat o întâlnire cu tine, cred că stau inactiv și nu-mi place iarna, mă hrănesc și primăvara hranei pentru animale. Golden River curent I pubele, pâine aromată am intra în casă.

Bypaseaza camera, stai pe scaun.

Baba Yaga. Să ne uităm ce se află înainte. Scene „Cel mai bun elev“

Baba Yaga. Și ai un portofoliu care este de a spune, nu ceea ce se poate mânca.

Moderator: De ce te sperii vrăjitoare. Distracție pentru a ne împiedica?

Baba Yaga. Mi-ai dat o listă, distracția continuă.

Moderator: da copii? da

Baba Yaga: Oh, mulțumesc ....

Moderator: Sunteți iubiți, colecta Yagusika lor în gradul 1 (mângâindu Baba Yaga) (Yaga out)

Sala se execută în Moș Crăciun. Te-am auzit petrecerea de Crăciun?

Moderator: Nu înțeleg cine este el? Bună ziua Gerilă.

Moș Crăciun: Bună ziua, Buna ziua. Unde este copacul să ia? Și darurile? Ce un An Nou fără cadouri?

Realizator: Stai Moș Crăciun: Să recunoaștem. Am încheiat anul școlar, vara vine, copiii se vor juca, bronza, pentru a câștiga putere, pentru a merge la școală în toamnă.

Moș Crăciun: Se pare că eu sunt confuz, gândindu-se că iarna a venit și a sărbători Anul Nou. Nimic nu merge în grabă și trebuie să mă întorc în regatul de iarnă.

Realizator: Nu vă faceți griji Moș Crăciun: Rămâi cu noi în vacanță.

Gerilă: Și ce este vacanță, cu excepția cazului în noul an?

solemnă de vacanță și un pic trist „La revedere Gradinita“: Moderator

Gerilă: Și de ce este trist?

Noi conducând la o parte cu elevii.

Gerilă: Deci, acești copii nu vor mai merge la grădiniță?

Moș Crăciun: Un joc sunt la școală, de asemenea, nu-i? Moderator: nu va fi în dificultate Moș Crăciun și să se joace cu băieții. Jocul "herringbone-penochki"

Gerilă: Oh. ceva ce a fost cald ... Cred că mă topesc ...

Realizator: Ce faci pentru a ajuta. Moș Crăciun: Să-l trimită la bucătărie, există un frigider în care el va sta, câștiga putere înainte de călătoria acasă.

Moș Crăciun merge.

Piesa „Colectionez de portofoliu I“ și să se joace cu părinții lor „Ceasul cu alarmă școală“

Și acum „Spring Polka“

S-au spus despre vals. el cîntece și poezii,

dar cât de multe dansuri nu sa întâmplat, dar mai bine dans vals - nr.

Copiii efectua „Waltz“ (muzică „Oh, acei nori în albastru“)

„Vara -chudo, parfum de culoare de vară poveste luncă

La dans libelule de apă și de zbor de cerc lăstuni

Vara basm, vara-minune "

Și acum, când calendarul a fost lăsat pliante Vreau să apeleze la părinți și să citească versetul.

Ai grijă de copiii lor, pentru poznele lor nu abuzează

Evil zilele lor ghinion, niciodată nu le detașeze

Nu te enerva la ei în serios, chiar dacă acestea au fost vinovați

Nimic nu este mai scump decât lacrimile care se rostogolea cu rudele cilia.

Dacă Fells picioarele obosite, pentru a face față cu ea nici o urină

Ei bine, se va apropia de fiul sau fiica braț întindere.

Imbratisati mai puternic copiilor lor comoara bunătate

Această fericire scurt MiG grabă să fie fericit!

Și acum băieții vor spune cuvinte de recunoștință profesorilor și angajaților d / grădină.

Copii: Am învățat am crescut și maturizat la școală, care ne-a ajutat cu asta?

În grădină am venit copii mici, este puțin știu cum să facă. Cine CRIB ascuns, care impletit codite?

Cine ne-am legat o esarfa? Cine ne-a fost punerea la culcare?

Cine ne-a învățat în jurul și a învățat să lucreze? Cu noi care a sculptat, a crezut cântat cântece și pictat?

Cine a dat toate forțele care au înlocuit pe mama noastră? Cine dintre noi în școală și se bucură de succes ne vrea?

Și o vom aminti pentru o lungă perioadă de timp nu se va uita? Copii: profesorii noștri!

-Cuvântul magic datorită vrem să spunem astăzi, succes în munca grea, succesul în dorința de afaceri.

-Sub puritatea de ordinul a unui fir de praf nu se va găsi, iar vocea infirmierei este dulce și caracterul bun al tuturor

-Datorită medicilor noștri, nu au pierdut munca lor credincios, copiii sunt fericiți, sănătoși, toate sunt în creștere de furtunos.

- Pentru salata de compot și terci de bucătari spun vă mulțumesc. Bulochki- clasă superioară bine, amintiți-vă acest gust, în cel mai scurt timp!

-Ne place să cânte și să danseze, confirmi spun părinții vă mulțumesc pentru lucrările lider de muzică!

-Ne place să înoate și a alerga, sportul pentru noi toți pe umăr, un instructor de educație fizică, spun vă mulțumesc vreau.

-Noi toți trebuie să spun vă mulțumesc pentru capul d / grădină, la școală ne-o dorim

Toți: Și tu ești recunoscător pentru tot!

Fac apel la cap.

Răspunde de părinți.

Și acum - finala!

Moderator: Vom da drumul copiilor lor astăzi ca o turmă de albastru pal.

Muzica, dans, mingi de la tavan, să zicem, „Totul“.

articole similare