9 motive pentru băieți tineri ca femeile mai in varsta - cele mai bune povești din viața ta

9 motive pentru băieți tineri ca femeile mai in varsta - cele mai bune povești din viața ta

Stereotipul unui tânăr, găsit cu femeile mai în vârstă a început să dărâme celebritatile care nu-i pasa de opinia altora și am întâlnit cu cei cu care au vrut. Sharon Stone Jail, Eva Longoria, Helli Berri - se întâlnesc cu cineva doresc, inclusiv cu tinerii băieți.

Probabil, pentru îngrijirea acestui prejudiciu a trecutului influențat dezvoltarea injecțiilor industriei anti-îmbătrânire și alte medicamente anti-îmbătrânire, femeile ar putea fi frumos pentru o lungă perioadă de timp. Oricum, în ultimii ani, un număr tot mai mare de tineri care, ca un nebun, „vânătoare“ pentru frumusețile mature. Persoanele cu vederi tradiționale nu înțeleg, și totuși există motive. Mai jos veti gasi o lista cu ele.

1. Încrederea în sine - este sexy

Încrederea în sine este sexy la orice varsta; Cu toate acestea, majoritatea femeilor tinere nu au această calitate. De ce? Pentru că fetele sunt încă frică de concurență una de cealaltă și sunt ele însele în mod constant compara cu idealurile modelului și celebritate pe internet, la televizor, în reviste - pe scurt, oriunde s-ar găsi. Da, tânăra femeie să fie ușor.

Femeile mai in varsta au fost multe lucruri - căsătorie, copii, pentru a îmbunătăți la locul de muncă, etc - .. și-au încetat să vă faceți griji cu privire la un loc pe care îl ocupă în viață. Ei doar încearcă să fie o versiune mai bună a tine. Pentru baieti este foarte atractiv: ei știu că cu aceste femei, ele nu trebuie să vă faceți griji în mod constant că au rănit stima de sine, sau de a le provoca la gelozie.

2. Femeile chiar mai mari arata mai tineri

Gama de astăzi de anti-imbatranire a schimbat complet situația: nu se poate ghici întotdeauna vârsta interlocutorului. La revedere, riduri, „cioara picioarele lui“ și falduri nazolabiale! femei în vârstă de 60 de ani aspect vechi de 50 de ani și în vârstă de 50 de ani, va merge usor pentru o femeie 40+. Am intrat în cele din urmă atunci când era de vârstă a devenit irelevantă - cel puțin în ceea ce privește aspectul.

Tinerii nu se mai pare că se întâlnesc cu mamele lor, și femeile de vârstă matură știu că sunt frumoase. Ce mai mult?

3. Experiența sexuală bogată - nu ultimul argument

Avem tendința să credem că oamenii sunt încrezători în sex și să păstreze totul sub control, dar băieții s-ar putea sa fie suficienta experienta pentru asta.
Aceasta conduce la faptul că mulți tineri sunt în căutarea pentru o femeie matură, cu experiență, care va descoperi ei, ce femeile doresc încă de sex și cum să-l atingă. Aici, în anii precedenți - anii de activitate sexuală! - va juca un rol pozitiv, iar femeile cu experiență va fi mai mult decât fericit să instruiască tânărul amant.

4. Nu „ceasul biologic ticăie“

Mulți dintre ei încă mai plătească împrumuturi pentru studenți, să construiască o carieră și să învețe responsabilitate. Avantajul evident al unei relații romantice cu femei mature pentru ei - este că acestea sunt prea „prinde momentul“ și lovituri, nu planuri pe termen lung.

5. Nu există înțelesuri ascunse

Femeile în vârstă de mai mult de realist și foarte interesat de relația fără scopul final. Ei locuiesc aici și acum și nu au nici iluzii „cu privire la viitorul relației noastre.“

Mulți tineri sunt atrași de femeile care trăiesc în prezent - și sexual și în alte moduri. Nu că femeile mature nu sunt serioase despre relatii sau de a evita atașamente - pur și simplu nu doresc prea mult de relația, iar lumea nu se va prăbuși dacă ceva merge brusc greșit așa cum au plănuit.

6. Femeile mature fericit sa faca sex

Este nu numai în experiența dobândită; femeile in varsta de slăbirii și libere în ceea ce privește sexul peste. Ei știu cum să aibă un moment bun și să nu se teamă „din acele momente incomode.“ Le place sexul, ei doresc sex, ei sunt gata pentru sex. Băieții știu acest lucru și știu cât de bine se maturizează dragă în pat.

7. Discuțiile în pat devin direct și deschis

bărbat și femeie este adesea dificil să se clarifice anumite aspecte în relația, inclusiv în ceea ce privește activitatea sexuală. Ea poate fi frustrant și sfioasă.

Tanarul cuplu poate fi dificil să vorbim chiar despre nevoile de zi cu zi, să nu mai vorbim de sex. femeile mature sunt mai mult axate pe sex si placerea - si partenerul tau decat modul în care vor arăta, atunci când începe să vorbim despre ceva.

8. La femeile mature mult mai puțin decât era de așteptat de la oameni

De obicei, de la un om care așteaptă să vadă ce se va lua inițiativa de a face o mulțime de bani pentru a fi romantic și copleșească o femeie cu complimente și cadouri. Tinerii nu îndeplinesc întotdeauna aceste așteptări, care le determină anxietate și stări depresive.

Astfel, are sens pentru a satisface o femeie matură, pentru că ea nu acordă o asemenea importanță la inițiativa, nu este interesat de romantism și poate da ea însăși le tot ce vrea. Mai puțin decât era de așteptat - mai distractiv.

9. Când te întâlnești cu o femeie matura superba - l măgulește

Faptul că superba femeie în vârstă să-și petreacă timpul cu tânărul, măgulește vanitatea lui. El își dă seama că, în vârsta ei, ea a fost liber să aleagă pe cineva - dar a ales ea. Asta este! Aceasta crește stima de sine și încrederea în sine, și în cele din urmă are un efect pozitiv asupra relației.

Chiar daca o femeie nu este la fel de luxos ca mi-ar dori - tânărul își dă seama că el este încă norocos pentru că această experiență va deschide noi orizonturi, iar el va fi om mai matur - într-o varietate de moduri!

Aceste femei știu ce doresc bărbați
Unul dintre argumentele cheie pentru alegerea unei femei mature - că ea știe exact ce oameni ca și ceea ce doresc. Poate că ei știu despre preferințele oamenilor mai mult decât bărbații înșiși. Ei bine, tot ce este lăsat la om - să fie un elev bun și se bucură de această etapă în viața lui.

articole similare