Tim Ferriss, Tony Robbins, Robert Kiyosaki și alți antreprenori de succes vorbesc despre lucruri, fără de care nu se poate face.
Ceea ce cei mai de succes antreprenori din lume cheltuiesc bani. pentru a simplifica și îmbunătăți viața? Aceasta este una dintre problemele pe care Farnush Torabi place să întreb oaspeții săi podcast zilnic, astfel încât bani. De la lansarea show Farnush a reușit să interviu unii dintre cei mai buni gânditori ai lumii, scriitori și oameni influenți în domeniul afacerilor, inclusiv Timothy Ferris, Anthony Robbins si Robert Kiyosaki. Iată ce a spus cu privire la problema celor trei - șase și altele.
1. Timoti Ferris: spălare și curățare
„Este aproape imposibil de a găsi pe cineva care a câștigat milioane de dolari și nu au delegat într-un fel, cel puțin o parte din treburile casnice.“
2. Anthony Robbins: avioane private
„Dintre toate privilegiile disponibile pentru mine, acest lucru este cel mai bun. Apreciez oportunitatea în orice moment pentru a merge acolo unde vreau. Orice astfel încât nu se schimba calitatea vieții. Dacă vă deplasați la fel de mult cum îmi place avioanele private. "
Robbins a decis să meargă cu zboruri comerciale la Cartă, atunci când el a fost un pic mai mult de 30 de ani după ce a zburat de la San Diego, la Aspen să-și petreacă week-end la o petrecere la un prieten bogat. Din cauza întârzierilor și anulări ale zborurilor o călătorie care a durat timp de 3 ore și a luat aproape 12. Când Robbins în cele din urmă a ajuns la San Diego, un prieten l-au întrebat:
„De ce pierdeți timpul 12:00 pe un zbor? Ai putea zbura aici în jumătate de oră. "
El a sugerat data viitoare de a închiria un avion charter, pentru că nimic altceva în întreaga lume nu afectează productivitatea.
3. Robert Kiyosaki: educație
„Sunt în mod constant de învățare. Tot timpul am citit cărți, ele costa doar douăzeci de dolari! "
La momentul guru financiar interviu studiat fenomenul de colaps valută, tema pe care le analizează în detaliu în noua sa carte, „A doua șansă: pentru banii, viața și lumea noastră» ( «A doua șansă: pentru banii, viața ta și lumea noastră») .
În plus, Kiyosaki încearcă să se înconjoare cu oameni inteligenți și bogați, iar acest lucru este, de asemenea, parte dintr-o educație în curs de desfășurare. El spune:
„Prieteni cu care am consulte, - în întregime oameni de afaceri și multi-milionari. Timpul meu este scump. "
4. Amanda Steinberg: un apartament mic studio din New York
5. Dzheyms Altusher: notebook-uri chelner
Acestea sunt ieftine pentru a atrage atenția (ajută să înceapă o conversație), și cel mai important, perfect potrivit pentru a înregistra ideile sale nenumărate și „brațul leagăn ideologic.“ Altusher a spus:
„Sunt mereu în căutare de idei pentru a practica. Eu scriu 10 idei pe zi - altor companii sau persoane fizice, și că, ce beneficii poate să le aducă la viață. Și aceste idei de multe ori vin înapoi la mine ca un bumerang sub formă de bani. "
6. Lyuis Haus: echipa mea
Delegația - o parte integrantă a succesului de șapte cifre Lewis Casa ca un antrenor de antreprenor și de afaceri. Casa susține că cartea lui Tim Ferris „Cum de a lucra patru ore pe săptămână“, care spune despre beneficiile de externalizare, a jucat un rol important ca un catalizator pentru cariera sa.
Cel mai bun de investiții, care îl ajută la îmbunătățirea vieții - echipa. Casa spune:
„Am un asistent care mă livrează mâncare sănătoasă în fiecare zi, după programul, se va organiza toate afacerile mele. Pentru mine, costul de oameni de valoare - asta e ceea ce face cu adevărat viața mai ușoară ".
7. Danielle LaPorte: produse alimentare, care este livrat acasă
Cu toate acestea, ea recunoaste ca de gătit - nu este pasiunea ei. In schimb, Laporte are un bucătar personal care pregătește mese sănătoase proaspete, cum ar fi salate și pește. Mesele sunt livrate direct la casa ei de trei ori pe săptămână.
8. Dl. Bani Moustache: instrumente bune
gazdă populare un blog despre bani sub numele de Dl. Bani Moustache, Salvați suficient să se pensioneze în 30 de ani, spune că, în medie, site-ul său lunar ajunge la 700 mii. Vizitatori unici.
Tâmplărie este unul dintre hobby-urile sale, dar el spune alte instrumente care facilitează și îmbunătățește viața:
„Îmi place instrumente bune pentru viață: Un birou de bun pentru a lucra la domiciliu, biciclete bune pentru a merge în jurul valorii de cartier. Nu aveți nevoie de nimic super-elegant și uimitoare, dar îmi plac lucrurile practice. "
9. Nicole Lapin: latte
Cumpărarea o băutură scumpă, ea nu doar răsfățați-vă sau răsfățați-vă punctele slabe de cafea crește eficiența și dă mic impuls, care este necesar pentru a se conforma cu un program incarcat.