9 concepții greșite despre spiritele pe care nu le cunosc. Parfum - toate secretele.
Neînțelegerea începe cu faptul că mulți oameni cred eronat că „spiritele“ - este ceva feminin, o sticlă de inscripție misterioasă Koln - „Shipra“ neapărat Koln masculin, ceva de genul sovietic Și asta e greșit! Diferența în termeni este doar o concentrație diferită de uleiuri aromatice.
1. Parfum ar trebui să fie depozitate în baie.
baie caldă și umedă de aer reacționează cu uleiurile aromatice din parfumul, făcându-le să se vaporizeze și convulsii. De fapt, mirosul, desigur, nu strica, dar începe să sune într-un mod nou. Probabil că nu așa cum este conceput de creatorul său.
2. Miros pe hârtie (în magazin) = miros pe tine.
Nu contează, ai mirosi parfumul pe o bucată de hârtie în capac sau pe material, tot nu se poate intelege cum va fi dezvăluit. In general, acelasi parfum poate mirosi cu totul diferit pe diferite persoane, deoarece mirosul amestecat cu mirosul corpului tau (intr-un mod bun).
3. Se pulverizează parfumul în aer și apoi intră într-un nor de miros.
Parfum ar trebui să fie aplicate în dot curăță și se usucă pielea, mai degrabă decât cheltui, revigorant camera. Cel mai bun dintre toate va fi dezvăluit pe zonele „calde“ ale corpului: gat si piept, in spatele genunchilor si in pliul cotului. Principalul lucru - nu exagera! Parfum, chiar foarte bine, în concentrații mari poate provoca stări de leșin sau chiar șoc anafilactic.
4. Eau de Cologne si parfum - lucru heterosexual.
Așa cum am spus, singura diferență în concentrație de miros. Koln - pentru „slab“ doză, doar 3%, apa de toaleta - 10%, apă de parfum - între 15 și 20%, ci pur și simplu „parfum“ (fără cuvinte) - 25% din totalul de uleiuri esențiale din compoziție.
5. Parfum trebuie să freca pe piele.
Contrar credintei populare, această acțiune pur și simplu reduce aroma de acțiune, de rupere o secvență de divulgare mirosuri.
6. Toate parfumurile miros aceeași intensitate.
Tot drumul în jurul valorii. Du-te înapoi la pasul 4, veți găsi un indiciu acolo. Apropo, cu atât mai intensă aroma, cu atât mai puțin trebuie să fie aplicat.
7. mai mult, cu atât mai bine.
Puterea nu câștigă întotdeauna. De exemplu, Koln și parfum, cu un parfum poate complet diferit pentru a deschide pe piele. Poate că va face o alegere în favoarea „mai mic“.
8. Parfum miros la fel din momentul aplicării la o excursie în duș.
Ești „parfum somelier“ nu-i asculta? Primele note de paciuli, apoi - cardamom, iar în cele din urmă - bergamot. Și singura cale. spirite bune, dimpotrivă, treptat, a relevat schimbarea gustului. Capacitatea de depozitare miros - pavilion 100% sintetice.
9. Cu cât este mai scump, cu atât mai bine miroase.
Aici confunda spiritele de bani, care este mai mult, „mai puțin decât mirosul.“ Uneori (da, se întâmplă), cumpararea de parfum scump, doar plata pentru numele de marca pe etichetă. Cel mai bine este să nu fie mofturos și să încerce totul! Prețul de băuturi spirtoase nu garantează că mirosul lor pe tine va fi extraordinar.
- Asta e doar atât de parfumul meu pentru bărbați. Mai ieftin de pe piață, și miroase mai bine decât dorogushchy magazin.
- Acum, eu nu folosesc parfum, pshikat bodispreem delicios dreptul asupra corpului și în spatele frotiu ulei urechi de vanilie.
- Și ce fel de spray-uri corporale?
- Ugh! Este mai bine să cumpere un parfum mai scump, este un status! Am urmat întotdeauna de moda, dar să necinstiți spun că pe sconcs miroase de pe piață.
- Vanilka - o clasa! Odată ce autobuzul a fost de călătorie și am avut un parfum de vanilie de la Iv Roshe, astfel încât micul băiat stând la mama scâncea bun.
- H, în Corpul de pulverizare fără alcool, pshikat organism, acesta este absorbit foarte mult timp și mirosul dureaza. El este mult mai stabil decât apa de toaletă nu este la fel de intruziv ca parfum concentrat.
- Nu înțeleg aceste ciudățenii la descoperirea acestor arome și subtilități.
- Ce un magazin de parfumuri idioată în baie?
- De exemplu, eu nu pot sta în picioare când un om de mirosul puternic de parfum! chiar mi imaginez acest lucru nu poate sta, asa ca pentru mine principalul lucru care a fost aromă discretă, și nu a fost prea mult.
- Am cumpărat un nou roz Percy, puțini oameni confuzi cu Chloe, ieftin și veselă! Da, parfum de multe femei segmentul de preț de buget este foarte decent, am mult timp să nu plătesc suplimentar pentru marca.
- I parfum maniac, extins în curând colecția sa modestă. Îmi place nu numai costisitoare, dar, de asemenea, ieftin la 10-20 €, acestea sunt, în principal sau acasă, sau când mă duc la supermarket, cumpara.
- Și acest lucru ține atât spray de corp? Am parfumuri Araba yuzayu, lusciously de mult ca și pentru mine, vreau să Thu mai ușor
- Da, totul este normal, 7 ore rezistă bine. Pe un persanii obișnuit nu place în mod special, așa trudnouznavaem.
- Spasibki pentru info, voi ști. Și apoi, după cum știți bine, pe sine nu înțeleg - mirosul sau nu. Pentru că te obișnuiești.
- Oh, vă mulțumesc pentru articol! Interesant!
- I din buget privind stabilitatea și aroma ca Percy roz doar de la Avon (aproximativ 1000 de ruble) și Shakira Elixir (Riv Gosha 1500 harta). Recent, parfum pentru femei doar pentru a alege segmentul de preț de mijloc.
- Ei bine, nischebrodki justifică faptul că un parfum bun nu își pot permite să cumpere?
- Aici, de altfel, încă o întrebare bună - în Riv Goshe încă parfumul autentic sau un fals? Și mă uit cât de multe dispute din când în când pe acest lucru, și nu au ajuns la un consens. Ce crezi?
- Orice posta pe toți cei care iubesc parfumul cunosc regulile, dar, în general, ultima dată în parfumul regulilor încearcă să se mute departe.
- Iar pentru cei care nu știu - sunt publicate posturile.
- Nu știu ce despre brandurile de lux si segmentul low-cost de băuturi spirtoase, cum ar fi a lui Shakira la fel, nu cred că are sens să creeze. Am 5 ani le cumpere periodic acolo, în comparație cu prima sticla de același parfum, importate din America, nici miros, nici o rezistență, nici o diferență.
- Cumpăr parfum soțul meu bărbați Oriflame, foarte mult.
- Stimate parfum selectiv este întotdeauna mai bine decât o piață de lux și de masă, componente naturale, scumpe, design frumos, dezvăluire interesantă și sunet aromă merită să plătească.
- Marci selective produse de parfumerie au următoarele opțiuni de concepte:
monozapahi care pot fi amestecate împreună. Acest tip este reprezentat de următoarele mărci:. Demeter cu arome naturale, cum ar fi frunze de tomate, Mignonette, praf, etc; Etro, în cazul în care la mirosuri broșură atașate reguli de amestecare; Seturi NellyRodi Scent Fabrica de opt mirosuri (tămâie, mosc, patchouli, și așa mai departe. d.) și altele.
Parfumuri care corespund anumitor emoții, sentimente, amintiri. Prin brandurile selective de parfumerie includ, de asemenea, Hugh Parsons, Illuminum, YesforLov, Neotantric, Six Parfume Seria Arbore, Clean, Comptoir Sud Pacifique, Mark Birley, Nez A Nez, Xerjoff, Lorenzo Villoresi, Keiko Mecheri, Miller Harris, Jo Malone, Geo F. Trumper, Perfums d'Orsey și altele.
- Cumpăr un parfum este foarte dificil, alergii. Doar în linia de parfum ieftin de la magazin pentru a alege aromele.
- Mă duc la magazin și alege un sticla de parfum, mirosul pe care mi-ar fi plăcut. Este cumva arome diferite aleg?
- Vă mulțumim pentru recenzie interesant! Ne pare rău, nu trageți încă aromele selective de nișă financiar.
- I - fată la modă. Am opta pentru arome de lux.
- Multumesc pentru vechi!
- Sunt un parfum de sex feminin cumpăra exclusiv în magazinele de vânzare cu amănuntul.