9 bărbați inteligente vorbesc despre femei frumoase

bit.ua Editorial, în general, pentru frumusețea naturală și să sprijine Dove manifest «Tu ești mai frumos decât crezi.“ Dar ceea ce o femeie se gândește la frumusețea ei - este un lucru, dar opinia omului - este o altă poveste. Ce bărbați cred că femeile frumoase dacă să joace în rolul prezenței sau absenței make-up, și că strică frumusețea unic - acest bit.ua interogat oameni inteligente si interesante.

Gleb Vyshlinsky, director adjunct al Gfk Ucraina

Pentru mine, frumusețea - este înțelepciunea și bunătatea. O femeie cu o față furioasă repels, mai degrabă decât cu înțelepciunea și nu are profunzime, fără de care nici o frumusețe adevărată.

Se strică frumusețea bitchiness. Chiar și persoana clasică și bine îngrijit, dar un rău - neatractivă. Da, la prima vedere, o astfel de femeie poate să apară bine îngrijit și frumos, dar acest lucru se disipează în curând percepție.
Mi se pare, make-up - o chestiune de alegere personală a femeilor, imaginea pe care vrea să construiască. absența sau prezența acesteia nu interferează cu frumusețea. Cu toate acestea, de multe ori imaginea femeilor care fac machiaj prea stricte și patetic, ascunde imaginea adevărată.

Ideal sunt imagini, nu oameni. Dacă vorbim despre imagini - pot îngheța, uneori, pe turn unei reviste glossy, în cazul în care există, de exemplu, Bleyk Layvli. Sau Olga Freimuth, ce ar putea fi.
O mulțime de frumuseții feminine și atractivitatea - în păr. Uneori, parul va cădea, astfel încât le-ați lovit pe loc. Și modul în care ea se prezintă, puteți înțelege modul în care aceasta este în armonie cu ea însăși. Acest lucru este important. Neglijență, lipsa de reținere - este, mai presus de toate, lipsa de respect față de ea însăși.
Dacă vorbim despre frumusețea adevărată, care nu se limitează la aspectul și caracteristicile sale distinctive - mă îndrăgostesc cu talentul, inteligența, lumina interioara. Putem face fără nume, dar aceste fete au în mediul meu.
Incomod o mulțime de a vorbi despre ceea ce vreau să inmagazina doar în tăcere respirația lor, să fie inspirat. Frumusete - este sufletul, știi?

Strica frumusețea prostiei, lene, sexualitatea fățișă, violență. Fetele doresc să fie iubit și respectat, dar uneori se comportă astfel încât să determine băieții opuse sentimente.
Uneori există o imagine a unui inspirat și frumos decât o fată care tocmai se trezise. Din cauza acestui punct de vedere, unii cred că sunt un pervers.
Adevărata frumusețe - naturală. Cand o fata - este foarte natură. Dar starea de spirit și frumusețea naturală poate fi subliniere minunat sau umbră. Deci, dacă un tip ar spune: „De ce faci“ - alungarea acestui ipocrit. )

Jaroslav Lodygin lider de radio "aristocrați"

Idealul unei femei frumoase ca arhitectura japoneza lor cu „perfectă imperfectă.“ Totul ar trebui să fie bine, dar ceva trebuie să fie greșit. În primul rând, mă uit la proporțiile, și apoi intră în conversație. Și dacă e plictisitor, și m-am kryahchu și nu știu cum să-și continue, atunci femeile urâte. Dar acest lucru este rar.
Femeie frumusete nu strica temperament rău și toane. Se strică mama suspectă, un miros neașteptat, și un spațiu gol în capul meu.
Principalul lucru pe care o femeie frumoasă, cu machiaj pe timp de noapte nu este foarte diferită de cea a unei femei frumoase dimineața, dar nici un machiaj. Să-ți fie aceeași femeie, te implor.

Denis Dovgopolyi, managing partner Grupul BVU

Frumoasa femeie - este nu numai aspectul (care este important), dar, de asemenea, carisma, maniere și chiar postura, ar trebui să arate. Personal, îmi place femeie înaltă și subțire (nu sunt originale).
Pe problema frumuseții tentata ca o glumă pentru a răspunde la „Ea a deschis gura și să strice fața frumoasă și o cifră mare.“ Deci, mai multe strică hainele pe care le poartă și produse cosmetice pe care le utilizează. Am foarte multe ori impune o tona de machiaj. În zona de îmbrăcăminte sau uzată nu este clar că, chiar haine bune, nu pot purta (nu toate au talentul de a purta fuste scurte și decolteu adânc, chiar și cu date externe bune).
Myakiyazh, în opinia mea, este relevant numai în intervalul „în cazul în care machiaj este de remarcat, nu este necesar.“

Femeie frumusete nu strica temperament rău și toane. Se strică mama suspectă, un miros neașteptat, și un spațiu gol în capul meu.

Aleksey Kavitsky, co-proprietar helen-marlen.com. Pat Marlen

femeile mele personale cele mai frumoase - este Oksana Kavitskaya, Odri Hepbern, Christina Kavitskaya Marian Cotillard.

Principalul lucru într-o femeie - este ochii! Grace de mișcare, și, desigur, frumusețea vorbirii.
Cred că orice frumusete poate strica prost machiaj, vulgar, și, desigur, modul de a se îmbrăca fără gust.

Orice fată cinstită spune că „în general, fără machiaj“ greu. Totul are timp și locul ei și, desigur, selectate pentru aspectul de astăzi.

Vadim Medvedev, Bayer, Senior Consultant Profesionistilor Retail Lux

Ori cream propriul nostru ideal de ceea ce a fost, sau sunt în căutarea eternă, mai aproape (atunci când suntem bine), apoi se deplasează departe de ea (bine, ei nu se inteleg, iar ea a fost departe de a fi ideal). Sunt femei care aproape de mine - soția mea, ea este totul pentru mine, nu căutați mai departe persoana modesta mea, ceea ce face un om din mine. E mama mea ... e doar un subiect separat, este, sau mai degrabă a fost bunica mea, care mi-a dat o educație ...
Există femei atractive, spectaculoase, una dintre aspectul lor este ușor de speriat toți oamenii prezenți, prin aceea că există ceva inexplicabil, că este imposibil să descrie, să nu mai vorbim de faptul, să definească în mod clar criteriile ...
frumusete femeie poate strica două lucruri: femeia dorința lui de a fi cel care nu este (de exemplu, amanta mărilor) și bărbați, fără gust și opresive.

Yuriy Gladky, șeful RA «STRUGURI Ucraina“

Pentru mine, frumusețea femeilor - este o astfel de chimie. Ca o formulă, o combinație de elemente, procesul de gătire dă un efect diferit, și apariția unei femei, stilul ei, prin transfer gust om semnal vizual clar al frumuseții. Singurul lucru pe care cred cu tărie că această frumusețe puterea semnalului trebuie să fie abordată. Ca chimie.

Mă opun manipularea artificială a corpului normal de sănătos. Nu am înțeles niciodată dorința de a crea o efigie de sine pompare buze de silicon, de exemplu. Nu știu ce ar trebui să fie în mintea unei femei care crede că e frumos.
Make-up - e ca o haină. Poți rămâne fără ea, dar nu este întotdeauna adecvată.

Nu este nevoie să fie un om inteligent, pentru a defini frumuseții feminine pe designul banal vechi: proporția ideală + coaja rasa, ceva distinctiv. Dar funcționează. În toate „marele“ - de la Odri Hepbern la Angelina Jolie - structura observată.

frumusete femeie mai presus de toate dorința de a strica ceva zamylivat feminitatea lor. Principială refuzul nerezonabil de a face - de la aceeași operă. Deși este de înțeles lupta feministă extremă împotriva frumuseții modelelor.

Alexander Getman, cap TopStylist, TopBeauty

Idealul unei femei frumoase mai mult de șase ani pentru mine este soția mea legală. Spun acest lucru faptul că evaluarea frumuseții mi se pare o experiență foarte personală. Pentru a aloca în frumusețea caracteristicilor de referință pare greșit. Frumusețe și frumos, care este imprevizibil. Acesta poate fi la fel de caracteristici faciale și o cifră de sport, și sclipire în ochii lui și un mare simț al umorului - nu știi niciodată unde și când va ajunge, cel mai important lucru - să se uite la ambele.

Strică frumusețea doar străduindu-se la stereotipuri. În vederea realizării unor standarde de frumusețe fată se pot obține cu ușurință pierdut și încercați să nu drumul lor, sau se pierde în imitație, și este o linie foarte fină - atunci când imaginea nu mai este un aspect natural.

Personal, eu nu mă pot apela un susținător al utilizării machiaj de zi cu zi a femeilor, dar nu cred să argumenteze că chiar și fără machiaj nu se poate face azi. Sentimentul principal, ceea ce face pentru unele evenimente vor fi adecvate și că posesorul era în ea confortabil.

curbate-săgeți create cu Schița.

articole similare