8 Expresii utile pentru a explica întîrzierea lor în limba engleză - Articole

Cât de des te duci undeva târziu? Pentru a lucra pentru un cuplu, pentru o întâlnire și mult mai mult. Tot târziu, din când în când. Cineva timp de 15 minute, și cineva timp de o oră sau mai mult. În acest articol, nu vom „PR“ cursuri de gestionare a timpului sau de a da sfaturi care va ajuta să-l în timp. Nu!

Și într-o zi, când ploioasă, rece, gri și plictisitoare în stradă, atunci când acest lucru doresc să nu meargă la locul de muncă, și înfășurat într-o pătură, să ia o ceașcă de cacao sau de cafea și urmăriți serialele TV preferate ... Că într-o zi ca ai dormit la locul de muncă, nu a putut aștepta autobuzul, am prins un taxi și a ajuns într-un blocaj de trafic serios. Si mult prea târziu. Ce să spun seful cum să-l explice în limba engleză? Cine va spune!

1. Am peste dormit - am dormit
  2. alarma mea nu a fost oprit - nici un semnal de alarmă

În acest caz, „Du-te off“ înseamnă inel afară, locul de muncă, etc. Nu lăsa cuvântul „off“ prostule!

• Îmi pare rău că am întârziat - Îmi pare rău că am întârziat

Pentru a recunoaște vina lui și cere iertare pentru el - aceasta este una dintre cele mai bune moduri de a atenua pedeapsa în caz de întârziere. Ei bine, încă mai pot face persoana râde o scuza ridicol, dar foarte amuzant - funcționează, de asemenea.

• A trebuit să aștepte vârstele pentru un autobuz - a trebuit să aștepte un autobuz pentru vârstele

Sau poți spune mai ușor - Autobuzul a fost întârziat.

• Tocmai am pierdut noțiunea timpului - am pierdut evidența timpului

Succesul, cum se spune, nu ma uit la ceas. Dar cu tine este de așa natură că nu mai simți pista de timp?

• Nu am putut găsi un loc de parcare - nu a putut găsi un loc de parcare

Ca să nu mai spun că a fost un bun motiv pentru întârziere, dar orice automobilist Moscova vei înțelege.

• Am fost legat într-o întâlnire - a fost foarte ocupat în cadrul reuniunii, nu a putut scăpa
  • Traficul a fost teribil - blocaje de trafic teribil pe drumuri

Se poate spune chiar m-am blocat într-un blocaj în trafic, care literalmente înseamnă „Sunt blocat în trafic“

Sperăm că aceste expresii nu au nevoie de tine, si vei face tot timpul, dragi prieteni. Dar dacă nu va funcționa - nu ezitați să alegeți una dintre aceste fraze pentru a spune motivul pentru întârzierea lui! Suntem în Clubul American de Educație trata omenește târziu, în cazul în care nu devin sistematic. Și cum te simți despre a fi târziu? Prieteni, să învețe limba engleză și de a face totul la timp și cu plăcere. În același timp, ne spunem la revedere de la tine pentru ziua de azi. Mult noroc!)

articole similare