cosmetolog Dermatolog Spika (București) Gintovt Elizabeth A. spune, cu unele mituri despre cosmetice care trebuie să le facă față în practica lor.
Mitul 1: Botox imobilizează persoana
oamenii M nozhestvo cred că, din cauza feței Botox devine masca congelate: Nu există expresii faciale, sprancene nu mișca. Acest lucru nu este absolut cazul. Totul depinde de cantitatea de medicament administrată și dorința pacientului. Unii pacienți spun: „Vreau să fac o persoană imobil.“ Acest lucru de multe ori sa întâmplat în trecut, deși există încă oameni care enerva orice riduri. Desigur, vorbim despre treimea superioară a feței. Dacă imobilizeze treimea inferioară, ar fi dificil să mănânce și să bea.
Despre dnako utilizat acum complet diferite doze. Putem controla gradul de efectul asupra pacientului. Vrei să mutați sprâncenele? Vă rugăm, vom selecta doza individuală și sprâncenele să păstreze mobilitatea, și aproape toate ridurile dispar. Vrei să zâmbești și la unele „raze“ sunt conservate, unele nu? Prea, aproape toate pot fi calculate. bărbați, femei, tineri, vârstă medie sau mai mari: Există o practică de lungă durată de utilizare a medicamentului, înregistrări atunci când poate lua în considerare orice funcție ajustată.
T ak că dragi stelele noastre de ocazii nelimitate de a spune că ei nu vor să nu wow înțepat: „Sunt o actriță, am nevoie pentru a lucra fata, am bea o mulțime de apă și de a folosi o crema buna :).
Demi Mur - un exemplu de succes în curs de desfășurare botulinică. Persoana care păstrează naturalețea, o mică parte din „cioara picioarele lui“ salvat, dar pe toată pielea arată netedă.
Mitul 2: sine nu poate stoarce cosuri
H Curățarea feței se poate face la domiciliu. În cazul în care nu au fost golite, un element inflamator poate lasa in urma pigmentarea si noduri stagnantă, ceea ce este dificil de manevrat. Deci, nimic în neregulă cu sine îndepărtarea de acnee nu este prezent, în cazul în care procedura este efectuată corect.
H e sigur la abur piele, puteți cumpăra așa-numita hidrogenare la rece - un gel special, de obicei conține aloe vera. De exemplu, Anna Lotan astfel de mijloace este reprezentat. Aplicați masca este îndepărtată după 15 minute și porii deschisi - este posibil să se înceapă procedura de curățare.
P ryschi trebuie să se scurgă, cu respectarea regulilor de aseptică și antiseptice. Ia un ac steril, tratarea feței și ușor, fără fanatism, de scurgere. Dacă nu - atunci nu pune efort. Într-adevăr, uneori, pacientul cauta ceva care nu este, uita-te în oglindă și a găsit o mărire. Unii atât de dependent care se răspândesc conținutul pe toată fața și de a lua agravarea.
este necesar upă de drenaj pentru a pune masca antiseptice, pulverizați pudră uscată antibiotic - disponibil la farmacii și care conțin eritromicină.
Mitul 3: pielea feței este întinsă, dacă faci masaj
P atsienty am întrebat periodic, în cazul în care masaj fata, nu se întind pielea și de mers pe jos, dacă nu se ofili chiar mai mult. Desigur, acest lucru este un mit. Masaj - o procedură minunat. Acesta îmbunătățește circulația sângelui și de nutriție, crește fluxul de sânge venos, elimină umflarea și umflatura, îmbunătățește secreția glandelor sebacee și sudoripare. Dacă masajul efectuat corect, iar starea pielii va primi mai bine, iar muschii alimentarii cu sange in plus va deveni mai elastica.
O f Desigur, dacă nu respectă protocolul și nu au linii de masaj de drenaj limfatic, puteți vedea câștigul și pastosity edem, și, astfel, modificarea țesutului. Cu toate acestea, cosmetologi, face un masaj facial, de obicei încă instruit în tehnicile corecte.
Mitul 4: exerciții pentru față ajută la prevenirea ptozei
M ou pacienți vorbesc despre interesante metodele pe care le folosesc, iar la început pare să-i că a devenit mai bine, dar apoi ei se plictisesc și aruncă. Cu toate acestea să vină și să facă procedurile tradiționale :) Așa că știința nu poate încă spune că exercițiile pentru lucrările de față.
Mitul 5: fibroza - este întotdeauna groaznic
F ibroz - o proliferare a țesutului conjunctiv. fibroză Adesea anormală, aceasta depinde de starea pacientului. De exemplu, există o boală teribilă de sclerodermia, atunci când a afectat nu numai pielea, ci și diferitele organe interne. La unii oameni, și poate fi o astfel de reacție, fără sclerodermia. Când se administrează la geluri permanente sau semipermanent, putem vedea proliferarea necontrolată a țesutului conjunctiv, fibroza necontrolată la locul injectării.
Și, uneori, Fibroza „fiziologice“, din care vom obține îngroșarea pielii și un efect mic de ridicare frumos. Când introducem un acid hialuronic (în cazul în care pacientul este sănătos, dacă el nu are probleme cu imunitate), vom obține un pic fibroza ca o reacție nu numai la acid hialuronic, dar, de asemenea, doar prejudiciul, introducerea unui ac. O astfel de fibroză în orice grad nu este teribil, ci numai că este util ca înăsprește ușor pielea. Prin urmare, există prevenirea țesuturilor lăsate în jos. O astfel de fibroză „fiziologic“, când ne-a spus ceva ce nu este ca poti inmuia si reduce introducerea Longidaza.
În general, pacienții au considerat că fibroza - este infricosator, pentru ca fibroza - o cicatrice. „Am o cicatrice în piele, fibroză, el nu a rezolva ...“ Puterea nu este țesutul normal, nu există nici o sursă de sânge normale, respectiv, există deformarea arta, poate unele desfigurare. Dar! După administrarea de acid hialuronic, acest lucru nu se întâmplă. Prin urmare, se tem de introducerea acidului hialuronic, din cauza fibrozei nu este necesară.
Cu propriul dvs. hialuronidază în țesuturile tuturor, din păcate, funcționează în mod diferit. Iar rata de resorbție a medicamentului depinde de propria sa hialuronidază. După cum am citit recent în literatura de specialitate, este de obicei la 6 luni după introducerea umpluturilor prezintă semne de creștere a activității fibroblaștilor, reorganizarea matricei extracelulare, și există doar posibilitatea formării fibrozei. Dar asta e în regulă. În cazul în care orice cicatrice prejudiciu de consum este format de până la 6 luni. Ce va fibrozează - depinde de statutul imun al organismului uman. Pacienții au, în general, sănătos, vom colecta istoricul medical.
I f Gel semi-permanent sau permanent, atunci fibroza - un lucru obișnuit. După Ellanse am văzut fibroza foarte rău în brazdă nazolacrimală (dovedit că este fibroza - a facut RMN). Și în cazul în care acidul hialuronic poate fi ajustat Longidaza, care catifelează foarte atent rezultat, gelurile permanente și semipermanent, inclusiv Ellanse - nr. Astfel, geluri de acid hialuronic și bazate pe mai sigur pentru pacient.
Megan Fox, datorită unei creșteri a buzelor și, eventual, fibroza, a schimbat linia dintre buze: volumul apărut în colțuri.
Mitul 6: dacă vă opriți junghi geluri, colaps fata
Am f amintesc mitul fibrozei, persoana nu este colaps exact, ca pielea devine mai stransa. Dacă am glicol în mod regulat de acid hialuronic, face biorevitalisation, geluri de injectare sau de moda înainte de procedura de „întărire a acidului hialuronic“, pielea devine mai gros. Este de remarcat de către pacienți. Nu putem acid hialuronic pentru a îmbunătăți calitatea mușchilor sau a ligamentelor în actul, dar putem imbunatati calitatea pielii.
Am f introduce o cantitate mare de droguri în pometi, așa cum este acum la modă, desigur, pielea poate reactiona diferit. Este încă necesar să se țină seama de fiziologia - violența naturii este greșită. O persoană nu ofili, dar vârsta este un pic diferit. Nu am văzut pacienții se confruntă să se deformeze din cauza preparate injectabile, dar am văzut fețele care produc o impresie ciudată - ca și în cazul în care ceva este greșit, vreau să schimb ceva. Este doar cei care au introdus pentru prima dată cantități mari pentru a obține pometi mari, și apoi a încetat să facă acest lucru. Dar lăsării nu se întâmplă, mai degrabă există o lipsă de armonie în față.
Eu nu fac pacienții pometi uriașe. Unul ar trebui să țină întotdeauna în minte estetica. În cazul în care pacientul nu este evalua în mod adecvat unele aspecte, acesta poate fi înțelept să-i dea o șansă de a gândi.
În efect psihologic ozmozhen: desigur, în cazul în care pentru o lungă perioadă de timp pentru a umple, cum ar fi pliurilor nazolabiale gel, apoi se va opri, contrastul va fi o diferență vizibilă. Dar acest lucru nu este persoana sa prăbușit, și tocmai a plecat de droguri, persoana este lăsată modul în care aceasta ar fi fost fără injecții. Și chiar un pic mai bine, ca și în cazul în care femeia pentru o lungă perioadă de timp să aibă grijă de ei înșiși, cu ajutorul unui cosmetolog, ea arata mai bine decât fără o astfel de îngrijire.
Megan a fost la fel de frumos cum este acum)) De ce a fost operația?
Și despre sala de sport este foarte interesant! de cercetare este necesară
Megan a fost la fel de frumos cum este acum)) De ce a fost operația? Și despre sala de sport este foarte interesant! Este nevoie de cercetare :)
Nastya, nu atât de mult timp în urmă a început să se angajeze cu Lulu Ultra, dar cu o surpriză și fericire vreau să țipe. Ca chiar posibil ca un astfel de simulator de acționat ucigător asupra ridurilor și a mușchilor faciali. Se crede că de fiecare dată când vin în minte atunci când încep să se ocupe de Lulu. Sunt încântat de rezultatul care este imprimat pe față și gât zona mea. Și totuși, aici cred că nu este rău să înceapă să se angajeze cu Lulu ani ultra cu 23. Fără a fanatism, în această vârstă ar fi de ajuns chiar și de câteva ori. Dar ce se va dovedi o contribuție pe termen lung la tineret. Îmi pare rău că am întârziat pentru Lulu învățat. Și apoi, rezultatul a ceea ce văd acum - un deliciu! Ne pare rău pentru emoții, dar mi))) graba toate lulu ultra
Nastya, nu atât de mult timp în urmă a început să se angajeze cu Lulu Ultra, dar cu o surpriză și fericire vreau să țipe. Ca chiar posibil ca un astfel de simulator de acționat ucigător asupra ridurilor și a mușchilor faciali. Se crede că de fiecare dată când vin în minte atunci când încep să se ocupe de Lulu. Sunt încântat de rezultatul care este imprimat pe față și gât zona mea. Și totuși, aici cred că nu este rău să înceapă să se angajeze cu Lulu ani ultra cu 23. Fără a fanatism, în această vârstă ar fi de ajuns chiar și de câteva ori. Dar ce se va dovedi o contribuție pe termen lung la tineret. Îmi pare rău că am întârziat pentru Lulu învățat. Și apoi, rezultatul a ceea ce văd acum - un deliciu! Ne pare rău pentru emoții, dar mi))) graba toate lulu ultra
Dar numai atunci când grăsimea corporală leagăn dispare, iar ca pentru față, țesutul moale - este tineretul. Ei bine, este necesar să se balanseze mintea, și chiar și atunci când lucrează la presa poate pierde talie. Cu toate acestea, nu am apăsați shake - și viața este atât de scurt, este un păcat să-și petreacă această perioadă de timp într-o cameră plictisitoare.
Dar numai atunci când grăsimea corporală leagăn dispare, iar ca pentru față, țesutul moale - este tineretul. Ei bine, este necesar să se balanseze mintea, și chiar și atunci când lucrează la presa poate pierde talie. Cu toate acestea, nu am apăsați shake - și viața este atât de scurt, este un păcat să-și petreacă această perioadă de timp într-o cameră plictisitoare. D
Nu știu dacă atunci când pot îndrăzni vreodată la o astfel de procedură.
Nu știu dacă atunci când pot îndrăzni vreodată la o astfel de procedură.
Cele foto exemple de tratamente de succes, dar dacă te uiți în detaliu la acele femei care au fost victime ale iubirii excesive pentru Botox - aici se pune întrebarea - și dacă era necesar să-l înțepa în astfel de numere. Eu nu sunt un adversar de cosmetologie injecție - ea a încercat fiole pentru fata cu acid hialuronic pe tine. Gialuronka dar nu atât de agresiv și sunt adesea percepute de către organism, cu un bang. Deci, alegerea este întotdeauna acolo.
Cele foto exemple de tratamente de succes, dar dacă te uiți în detaliu la acele femei care au fost victime ale iubirii excesive pentru Botox - aici se pune întrebarea - și dacă era necesar să-l înțepa în astfel de numere. Eu nu sunt un adversar de cosmetologie injecție - ea a încercat fiole pentru fata cu acid hialuronic pe tine. Gialuronka dar nu atât de agresiv și sunt adesea percepute de către organism, cu un bang. Deci, alegerea este întotdeauna acolo.
Cred că despre gimnastica - un fel de PR negru. Dacă dintr-o dată pe undeva scrie despre eficacitatea sa, atunci cât de multe cosmeticiene și chirurgi din plastic pierd grub lor. Aici toată lumea Sandpiper laudă mlaștina ei)), dar chiar functioneaza, chiar nici un grup de control nu este necesar, mama mea destul)), mă uit la ea și a vedea imediat că exercițiile pentru lucrările de față
Cred că despre gimnastica - un fel de PR negru. Dacă dintr-o dată pe undeva scrie despre eficacitatea sa, atunci cât de multe cosmeticiene și chirurgi din plastic pierd grub lor. Aici toată lumea Sandpiper laudă mlaștina ei :))) dar chiar functioneaza, chiar nici un grup de control nu este necesar, este suficient pentru mine :)) mama), uita-te la ea și imediat vedea că exercițiile pentru lucrările de față
De ce ar trebui să le fie refuzat. Cosmetologie - nu este ptoza și calitatea pielii. De ce nu a lua orice folie de plastic sau de gimnastica. calitatea pielii și volumul feței. Uita-te mai tineri fără ea nu va funcționa. Un plastic înăsprește nu numai mușchi, ci și pielea, din nou - se întoarce volumele pierdute, elimină hernia de grăsime. Și, în orice caz, un astfel de număr de nelenivyh foarte puțin pentru fiecare zi pentru a dedica mai mult timp pe lângă sporturile obișnuite și chiar sala de sport pentru față. Ei bine, cel mai recent exemplu - este întotdeauna mama cuiva, matusa, prieten, sau o femeie de pe Internet, ale cărei fotografii după extins datorită unghiului / iluminat (cel mai bun).
De ce ar trebui să le fie refuzat. Cosmetologie - nu este ptoza și calitatea pielii. De ce nu a lua orice folie de plastic sau de gimnastica. calitatea pielii și volumul feței. Uita-te mai tineri fără ea nu va funcționa. Un plastic înăsprește nu numai mușchi, ci și pielea, din nou - se întoarce volumele pierdute, elimină hernia de grăsime. Și, în orice caz, un astfel de număr de nelenivyh foarte puțin pentru fiecare zi pentru a dedica mai mult timp pe lângă sporturile obișnuite și chiar sala de sport pentru față. Ei bine, cel mai recent exemplu - este întotdeauna mama cuiva, matusa, prieten, sau o femeie de pe Internet, ale cărei fotografii după extins datorită unghiului / iluminat (cel mai bun).