5 stele jazz moderne - Biblioteca turistică

Dzhordzh Benson

Zambetul maestru de voce și chitară Dzhordzh Benson (George Benson), în a cărui lucrare îmbina armonios R'n'B, soft rock si jazz, el a început cariera în jazz, fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani. Astăzi este deja în vârstă de 70 de ani, și el încă vorbește! La acea vreme, Benson a explodat în topuri, a fost comparat cu Stevie Wonder, de mai multe ori premiat „Grammy“.

Bob Dzheyms

Pianista Bob Dzheyms (Bob James) - reprezentant cunoscut si unul dintre fondatorii direcției muzicale ca Smoothie de Jazz (buna-jazz - tradus în „jazz moale“ românesc). Faptul că acest om se joacă în mod excepțional profesionale, melodios și armonioasă. Face muzica lui în sine nu numai Bob Dzheyms - Maitre ajuta trupa sa numit Bob James Trio compus Billy Keilson (tobe), David MakMyurreya (saxofon) și Samuel Burgess (bas).

Pentru a asculta Bob James viu, trebuie să strângeți ușor mai puternic decât în ​​cazul lui George Benson - primul este de a călători în mod exclusiv de către Statele Unite și Canada pentru scurt timp se uite în până la sfârșitul anului.

Pian geniu Chick Corea (Chick Corea) știu, chiar și cei care nu se distrează pe jazz. American de naștere și italian prin naștere, acest muzician are in pis ei numeroase „Grammy“ și o mulțime de melodii bine cunoscute în întreaga lume. Și, în ciuda faptului că Chick Corea este deja 71 de ani, el încă mai continuă să se efectueze în diferite țări cu concerte.

Nora Dzhons

În viitorul apropiat, cantaretul nu are planuri de a da concerte, așa că am sugerăm să vă amintiți melodiile preferate de Nora, asculta cel mai recent album, sau care privesc înregistrarea concertelor sale vii.

Nino Katamadze

Articolul complet, am decis să Georgiană cântăreață de jazz Nino Katamadze și compozitor. Proprietarul o voce foarte specială, ea scrie cântece minunat profunde, serioase pronimayut până în adâncul sufletului.

articole similare