Deci, toată lumea care nu este pe probleme filtrate depășirilor de viteză inspectorii poliției rutiere plece. Am fost în a cincea rândul său, la 90 km / h și bâzâie calm în orașul din apropiere (Renault Logan), în jurul orașului atunci când călătoresc în zone îndepărtate ale mașinii este prea liniștit pentru 5-60 același lucru sa întâmplat pe 08 și 13 nu neapărat a cincea roată ar trebui să fie de mare viteză. în curse există mai multe opțiuni pe partea din față-măruntaie vazele inclusiv shestistupki 5 în cazul în care transferul este aproape dreaptă, 6 și 7 serii, de exemplu. aceste serii sunt foarte bune pentru overclocking cu relații subordonate foarte strâns distanțate.
Mintea are, de asemenea, pentru a adăuga un al cincilea, numai ca luare constructiv? 08 pentru a lua o mostră din cutie și a crea o mică copie? nu este o opțiune. Smishko de muncă complicate și costisitoare, dar dacă pe caseta Matiz prin intermediul unui adaptor pentru a pune aceasta este o opțiune. în căutarea unei mașini, după un accident cu el cumpăra o cutie și să înceapă să se gândească cum totul împreună.
Vyacheslav opyatzhe nu vorbești despre Oka # 33; Nu uita că, spre deosebire de alte mașini de doar 2 cilindri și 32 de cai (cel puțin la fel în a mea), să-l compare cu Matiz și, astfel, reușind să pună o cutie nu are nici un sens de ea, deoarece box Matiz proiectat special pentru el, și el a fost inițial 3 cilindri 51 și volumul calului 0,8 # 33; Nu voi argumenta treapta a 5 este frumos, dar mă îndoiesc foarte mult că modele precum OCI în 1111 și 11113 va funcționa mai bine pe ea sau mai puțin „mananca“ benzină. În acest grup, există mai multe persoane care s-au stabilit pe 11113 5 de transmisie diferite, cel mai bun curs pentru a cere tot ce au.
Noi predatochnye număr nu-i place Logan, Lo 8 de calificare și nu chiar ca Matiz. Viteza noastră a 4-a între 4 și 5. + OKI redus de energie. La viteza a 5-a 90 km am zastuchit și să moară cu piston.
Dacă da cumpăra neustraivaet 11113 11116. Aici și MOT mai puternic, și 5 pase decisive.
Să-l ia. Puterea maximă și viteza maximă, prin urmare, a motorului se dezvoltă la 5600 rpm. roțile de rulare sunt 135/80 raza de 0,260 metri, dar în realitate, sub greutatea mașinii 0.240. Per revoluție mutat mașinile pe 1,5 metri. SE ne 4.1. Raportul de transmisie totală a transmisiei 4 4,1h0,9 = 3.69. O unitate de oră pentru a face 5600h60 = 336000 rev. masina de roți în acest timp se va face 336 000 3,69 = 91056 rpm, și pentru fiecare rotație a roții de autovehicul de 1,5 metri. 91056h1,5 = 136 584 m / h Acesta este 136 kmh
Magnus * ec nu este constructiv, ci pur și simplu de colectare pe cei care au toate obgovnyat. Ca urmare logica ar trebui să fie plasate 13 roți pe ochiul de nici un caz, pentru că ea nu a mers YN *, deoarece motorul nu aveau puterea de a pedalier roata.
nimeni nu govnyavit. Constructiv am dat kakraz, mai degrabă decât fraze goale, cum ar fi - „ochiul meu și moget ușor 180, el a condus # 33;“
PS Sunt 13 de drum“, iar pe următoarea vară 14"
Dacă nu există nici un arbore cu came și dinakams stoc kakoynit - chiar și 13, și chiar 14 de roți asupra dinamicii nu vor fi reflectate. și de scurgere 13, mai ales în timpul iernii un pic mai greu.
Ce zici de cei care au 140 sau mai mult graba. Verificați viteza reală de navigator zhps, mulți vitezometru minciuna prost
Cine este acolo, în săgeata 11116 a oferit? Mă îndoiesc. Eu însumi am astfel un maxim de 180. 95 UE Mozhna pour, paebat motor și lăsat liber pentru a merge ..
În general, tema fuzionat perfect.
5-lea în caseta de acasă. Din câte știu eu, nu dă, poate prostește nu se potrivea, puținul pe care îl avem. Lo caseta 8 calificativ nu este potrivit.
Cine a pus, nu știu dacă există dezabonare de let. ar fi interesant de citit