Dobândirea fericit modem 3G proprietarului, se ciocnește cu o astfel de sarcină, ca un 3G de viteză mică sau scăzută în rețeaua de Internet (de exemplu, lent pagini de descărcare de viteză).
Tehnologia celulară de rețea generație 3G legate nu este disponibil în toate orașele. 3g calitativă este doar la Kiev. În alte orașe, este UMTS, EDGE sau GPRS.
Dar există mai multe modalități de a accelera calitatea comunicării, și există doar 5, am în minte.
Cablu prelungitor USB pentru rata de modem 3G
Cumpărarea-vă un modem fără fir, să-i este dat un cablu prelungitor suplimentar. Am fost, desigur, scurt dimensiunea de 30 cm. Aceasta este, desigur, nu este suficient, este de dorit să aibă nevoie de 2-3 metri. Eu personal el nu într-adevăr nevoie, dar care trăiesc în părți îndepărtate ale orașului, acest lucru este cel mai mult ea. Conectați cablul de alimentare la computer aloca-l pe cealaltă parte în cazul în care nu ar trebui să fie de aproximativ un operator mobil antenă radio. Această metodă funcționează în multe cazuri și, în plus, este foarte simplu și nu necesită mult efort, și abilități.
modem 3G Accelerator prin intermediul programului
În RuNet a divorțat o mulțime de programe pentru a accelera modemul 3G. Descărcați acest program poate fi site-ul producătorului. Punctul desigur este a ta, dar am scris un articol „Cum să accelereze programul de modem 3G“, înainte de a descărca și nu pierde timpul, citiți despre modem 3G program de accelerator.
Pe scurt, îmi place acest program acum ai descrie. Folosind software-ul de compresie a datelor, există o accelerare a Internetului. Adică, acceleratorul de Internet înainte de a încărca pagina sau descărca orice informație pe care o trece printr-un server dedicat, unde este totul comprimat. Există, de asemenea, pe internet și modul de reglare manuală. Sincer nu știu, dar nu au încercat să lucreze cu aceste programe, nu susțin acest program poate crește viteza. Pentru funcționalitatea completă pentru a accelera modemul, trebuie să trimiteți SMS-uri, citeste mai mult click pe link-ul menționat mai sus.
Conducerea și de fabricație amplificator de antenă la distanță pentru modem 3G
Aici sunt de acord că calitatea de câștig poate fi mărită, nu contează dacă este operatorii: Megafon, Beeline, și alți operatori de telefonie mobilă. Desigur, puteți cumpăra o antenă, dar vom colecta o antenă de casa pentru modem 3G cu mâinile.
Iată o variantă pe care mi-am făcut, se va prelungi sau de creștere (după cum doriți), o antenă de sârmă în interiorul modemului. În modelul său, și am un Huawei E1550. dezvaluim modem cu acuratețe a lobat marginea unei șurubelnițe mici. În același timp, amintiți-vă garanția modemului pierde. Dar cine nu risca, care nu ajunge la o conexiune bună la Internet. Și astfel, modemul a dezvăluit, dar cu un pic de efort. Amintiți-vă, toți ar trebui să fie atent!
Apoi am luat pe sârmă de argint (poate fi de cupru), o grosime de aproximativ 1 mm, lungimea la latitudinea ta, despre 0,6m.
Arată figura (litere mici, roșii semnate) care pot fi prinse antena noastră de sârmă, care este presat modem antena principală (scris într-un mare font roșu). În acest caz, corpul din spate face o gaură mică pentru a ieși din sârmă de antenă. Are este furnizat 3g conector de antenă modem, toate acestea pot fi văzute în figura de mai jos.
Poate că este o antenă fantă într-un fel atașat altfel, dar metoda mea nu va funcționa. Lipirea la firul mai strâns, acesta poate zbura în orice moment, ne rezervăm opțiunea, și nu atingeți.
Mai mult, prin a face Fig.1 colecta modemului înapoi. Prin modul în care colecta un modem este mult mai ușor de demontat decât slam doar capacul și fixați șuruburile. Antena fir rămasă este înfășurată pe corpul modemului. Pentru antena nu este unwinds înapoi prezentată în Figura 3 este trecut prin știfturile (partea de jos).
Toate, modem 3G este gata de utilizare. Sunt în prezent la locul de muncă a devenit mult mai vizibile de viteză a crescut. Deveniți mai distractiv pentru a deschide pagina. Și toată această muncă a durat 15 minute de timp. Sigur nu arata estetic plăcut, dar nici o problema cu modemul 3G de viteză.
Este posibil să se facă, cum ar fi antena clasica varianta Jar sau antena dă rezultat bun Harcenko reprezentând două elemente pătrat. Toate acestea pot fi găsite în articolul următor, făcând clic pe link-urile.
Modificarea setărilor de rețea pentru a accelera modem 3G
Calitatea comunicării depinde de setările, care este un parametru numit MTU - dimensiunea maximă a blocului, care trimite și primește informații. În mod implicit, Windows este valoarea implicită (de obicei, 1500). Am scrie în următorul articol: parametrii de configurare. Sau există un program - teste care pot determina opțiunea MTU. Dar nu am auzit despre ele.
Propun să descărcați gratuit o carte ca un cadou: cauzele atârnă pe PC, recuperare de date, rețea de calculatoare prin cablurile electrice și multe alte piese interesante.