20 Zile 2 piesa de vară

Călătorind → 20 de zile de vară 2 partea

partea 1
Un detaliu sub tăietura)

20 Zile 2 piesa de vară

M-am trezit pe o plajă însorită, ca de obicei, nu de mult mai devreme (nu, nu pe faptul că, în fotografia de mai sus). În această zi a existat o problemă de a retrage bani de la un bancomat (care nu a fost așa de ușor), cruce pe partea cealaltă și cât mai aproape posibil de a conduce până la Sevastopol.
De îndată ce ies din cort, ca fulgerul mi-a sărit unul dintre invitații și a început să lovească ceva, nu-mi amintesc ce sa discutat, dar se pare că parapante, care roteau deasupra capului. Am împachetat și a plecat în același timp reglarea carburatorului, dar într-un fel nu este de ajutor deosebit. Nu a găsi un bancomat în orașul vecin, el a mers să cumpere un bilet pe feribot. Acolo sa întâlnit tipul de pe aur, i-au spus despre problema cu carburator, dar se pare că încă nu înțeleg ce este. Dar deja pe feribot, el mi-a cumpărat un sipet de struguri, datorită lui)

20 Zile 2 piesa de vară

Am călătorit tras până la poarta, care în curând a deschis și a fost lăsat să scadă pe feribot. Inotat cu mine că aurul și Triumph Rocket 3

20 Zile 2 piesa de vară

După ieșirea din feribot cu o problema carburator disparut in mod miraculos.
Și acum soarele a orbit chiar în vizor am de gând să Sevas.
În primul rând taxied în Simferopol la magazin și a constatat că în mod obișnuit Pyatorochka și toate aceste lucruri nu sunt deloc acolo. M-am dus în primul supermarket. Când m-am întors la bicicleta, era un om care a spus că el a fost paza motocicleta mea, și el trebuie să dea bani pentru ea, care rulează cu nerăbdare să spun că nu au mai văzut atât de mulți cerșetori în Crimeea.

Era întuneric, dar în condițiile de la Sevastopol pentru a pune cortul părea malovozmozhnym. La pompa un fel de companie (numele nu-mi amintesc, dar voi spune că, în Crimeea, multe dintre aceste pansamente) găsit vayfay. Am găsit niște cămin Bichevskaya pentru 300 de ruble. S-a scris că are o parcare privată. Așa că am rulat în Sevas și doar câteva o oră găsit acest hotel. Și este cu navigator. Pe scurt, el sa găsit în subsolul casei și în sine este nici o parcare acolo și cu atât mai mult nu a fost. Dar era o parcare păzită, în curte.

Ce ați descrie hostelul este doar o singură fotografie va fi suficient ca un întreg

20 Zile 2 piesa de vară

Voi adăuga doar că paturile erau atât de tare încât dormit într-un cort este, probabil, mai plăcut)

Sventa dimineața rapidă și a ieșit să caute o parte care a fost încă de servire prietenul meu, chiar dacă el știa că în acel moment el a fost în „câmpurile“. Am găsit sfotkal și a condus de-a lungul coastei la est.

20 Zile 2 piesa de vară

Am încercat să găsesc un loc unde vă puteți deplasa în jos la mare, dar de fiecare dată sa încheiat la gosdachi, în cele din urmă a găsit un loc frumos.

20 Zile 2 piesa de vară

Aici, chiar și primul înot

Apoi am condus la Balaklava pe Fiolent. Cred că în descrierea de pe BP aceste locuri nu au nevoie.

Urcat la cetatea din Balaklava, submarinul muzeu nu stal- merge data viitoare ...

Locul în cort a început să se uite întunecat. Și am găsit chiar și cu un foc de tabără și o pajiște plană.

20 Zile 2 piesa de vară

Dimineața, m-am îndreptat spre Ai-Petri. Pe drum, am decis să oprească de către stația de gaz și apoi a început „picătură mort“ povești. Ei bine, atunci, am continuat, a pus motocicleta în fața stației de gaz și a mers în interior pentru a cumpăra ceva de mâncare (prețul la pompă în Crimeea sunt aceleași ca și prețurile din magazine), din obișnuință a aruncat mănușile și cheile din casca, a cumparat ceea ce a vrut, el a revenit și pentru același obicei a aruncat casca la casca oglinzii și a scăzut cheile ... în canalizare furtuna. Bucuria mea nu cunoștea limite, deoarece cheile erau doua case.

20 Zile 2 piesa de vară

bit popanikovav, m-am uitat mai aproape și am văzut cheile situate pe contoarele de podea de mai jos, sub grătar, doar aici pentru a ridica era nimic lor. Mai întâi întrebat muncitorii de umplere momeală sau ceva de genul asta, dar cu siguranță nu a fost. Și apoi am prins ochiul unuia dintre mănunchiurile cu cârlige care dețin toate lucrurile de pe motocicleta mea. El a aruncat grila și 20 de minute mai târziu, prinderea cheile - erau în mâinile mele. Ziua mea a fost mult mai bună)

Cu cât am urcat Ai-Petri, mai rece a devenit. Urcat în sus, el a fluturat vârful și a mers în direcția Marelui Canion din Crimeea. Călătorește departe și a vedea nimic, dar doi kafeshnikov în picioare la intrarea în canion. Și da, chiar și la taxa de traseu de intrare, dar am alunecat pe lângă Forester, care a colectat tribut.

Mai târziu, m-am dus la Yalta și în afară Ei bine, foarte mare prejudecată nimic într-adevăr nu se poate aminti la stradă, și nimic nu într-adevăr nu a fost de gând să ia în considerare.

Se pune sub un cort am fost în căutarea pentru ceva de genul două ore (!) Nou drept de înregistrare. Chiar a condus banda cu hașuri deschise duc la Capul Ajudag. Ca urmare a crescut isteric și a găsit pe hărți (maps.me) unele camping de acolo și au plecat. Dar transformat într-un dens la camping este de hotel neterminat, care are nimeni nu mult timp se va termina construirea. Pe teritoriul gărzilor permise ruble pentru 200 / noapte.

20 Zile 2 piesa de vară

20 Zile 2 piesa de vară

Dacă sunteți interesat, este atât în ​​franceză. Nu este greu de găsit.
Aici am decis să-și petreacă întreaga zi.
Înotat, încercând să se apropie de cancer, dar ele sunt foarte ingenios ascuns imediat ce m-am dus la el. Mica de la Samara lung întrebat ce am venit pe o motocicletă și a invitat să bea vin, și unchiul Vova alimentat de la Kiev din Ucraina untură, pentru care o specială vă mulțumesc pentru el. Pentru că într-un magazin din apropiere nu este altceva decât biscuiți și taitei instant pentru a mânca, nu a fost. Am ars în acea zi, în special, și aeriene care zboară între timp elicoptere militare. In apropiere transformat plaja de nudisti, dar ceva nu a fost interesant să-l ...

Dimineața am fost de gând, dar nu a putut refuza invitația la titlul de micul dejun de la unchiul Vova și soția sa, și a fost plecat. Am decis să merg ca plimbari. Numai stânga și a doua oară mi sare babyshka cablul ambreiajului. Twisturile înapoi. Pentru a trage apa de la izvor, care a fost nu departe de plajă. Alimente pentru tot felul de locuri frumoase, cu coada ochiului în căutarea mele rezerve. Și apoi mă uit la vitezometrul nu funcționează. Este atarnand un nou cablu vitezometru.

20 Zile 2 piesa de vară

Este o rușine într-adevăr

Am condus la noua lume, care a fost un loc foarte frumos. Chiar și acolo podzavis în foișor cu vayfay pe uscat.
Într-un fel sa dovedit pe plajă sub numele Megan, în cazul în care într-o atmosferă foarte romantic sa încheiat în acea zi. Prin apus de soare, Motorhead și slănină ieri.

20 Zile 2 piesa de vară

A doua zi am fost de așteptare pentru feribot pe continent. Din spațiul de cazare înainte de a fi fost de aproximativ 120 km. Am trecut prin bine-cunoscut arc.

20 Zile 2 piesa de vară

Am înființat un cort, am fost lansat 9tka și a primit tipul în vestă. Ei bine, cred că începe acum orice rahat ... Dar nu sa dovedit a fi normal și tipul Julian a vorbit prea aproape o oră cu el. Iată o are o zi de întâlniri și comunicare)

În timpul nopții, o pereche de cutii de conserve a venit cu muzică și cu o jumătate de oră ei striga.

Curând era întuneric și mult mai rece. Printr-o serie de tuneluri și oi pasc trecut, am început să urce pe munte în întuneric. Și temperatura a scăzut de la plus 30ti Anapa am ajuns la plus 10 (așa cum mai târziu am aflat) am fost răcit în special, a pus pe o jachetă doar un tricou a fost o greșeală. La câțiva kilometri până la Dombai. Dar acum există o primă iluminare și cu ea sentimentul că am intrat în sat de munte, undeva în Alpii italieni. Acest lucru nu m-am așteptat. Toată căldura acumulată în Crimeea a rămas pe această cale de munte. Am găsit pe rezervare pentru camera 800R in hotel vârfuri de munte sovietice, unde și populate. Și în dimineața aceasta nu a început a doua parte a călătoriei, dar noul început.

20 Zile 2 piesa de vară

Ruta mea de la Anapa la Dombay

Detalii de imagini și munți în partea următoare =)

Am înțeles. Apoi, în cazul în care, din nou, va aduce înapoi din greu, să păstreze în minte, există toate bunatatile de pe 500 de metri. Am acum doi ani, de asemenea, mai ales nu inspirat, și odihnit, și au mers tot anul trecut. Foarte frumos. Și în înot râu. Un ceai cu o varietate de siropuri pe ieșire, după un atac - ceea ce medicul comandat))

articole similare