2-E Uzi cere un dispozitiv PDA - littleone 2018-2018

În ceea ce am citit în internet pe această temă - care se uita la acest ultrasunete:
Fetus ar trebui să evalueze mărimea și structura capului, creierul, corpul, inima, rinichii, prezența stomacului, vezicii urinare, numărul și lungimea membrelor, instalate pe podea, localizarea și structura placentei, cordonul ombilical, cantitatea de lichid amniotic, tonusul uterin, starea cervicală. Este posibil pentru a determina vârsta exactă gestațională. Evaluează posibilitatea de a anomaliilor fetale grave.
Dar inima trebuie să evalueze într-un fel? Contorizarea numărul de bătăi? Sau nu este la această ecografie?

Buna ziua. acum iau această chestiune. Am telefonat toate roddoma..i toate centrele plantnye. Ei bine, pentru 4-5000 să facă, deoarece nu este de dorit.
si am osanovilis pe Pram Rose, acea fată Savushkina 115. hvalyat..i este convenabil (în output) și necostisitoare.
și mai mult. ochne moment..mne importantă a spus medicii înșiși. este important ca ultrasunete nu a uzit doctor profilya..a largă l genekolog medicul uzist.
și acolo, în oraș. Ei bine, la 2-4 locuri.
vom merge sâmbătă.))) tot norocul)))
De asemenea, am vrut să LCD, dar nu pot fi acolo cu soțul ei. și soțul meu vrea să se uite la picioare și inima pen)))))

Am făcut-o și face în Otto, de la medicul de acolo în mai puțin de 45 de minute nu sa efectuat, totul se spune și spectacol.

Am făcut, de asemenea, 12 săptămâni în Otto în dokotora Litvinova. Ești unul?

Buna ziua. acum iau această chestiune. Am telefonat toate roddoma..i toate centrele plantnye. Ei bine, pentru 4-5000 să facă, deoarece nu este de dorit.
De asemenea, am vrut să LCD, dar nu pot fi acolo cu soțul ei. și soțul meu vrea să se uite la picioare și inima pen)))))

Sunt pe LCD pe SUA nu ar vrea să! In a doua ecografie de rutină Otto în valoare de 2500 r. De asemenea, preț acceptabil, în principiu. În prețurile de MHz, desigur, sunt încărcate. Acum am o alegere și acum stă - sau Otto MHz.

Dar inima trebuie să evalueze într-un fel? Contorizarea numărul de bătăi? Sau nu este la această ecografie?

Aceasta se numește o ecocardiografie, se pare că se poate face în legătură cu ultrasunete (deoarece pe aceeași mașină face), dar m-am dus în mod specific, după 25 de săptămâni, astfel că uzist a spus ..

toate vorbesc și de a scrie, dar dacă există gherilele nu a spus nimic, mi-ar fi cerut cele de mai sus: este situat placenta (sus-jos), cu trei nave dacă cordonul ombilical, numărul de apă.

articole similare