Pentru a scapa de balonare
Sincer, acesta a fost principalul motiv pentru care am ales această concentrare. Motivele o mulțime de umflare și fără zahăr, iar cazul s-ar putea să nu fie în ea, și poate fi în ea, și nu va ști până când testați! Este important să se aibă în vedere faptul că înlocuirea zahărului cu miere, de exemplu, nu va rezolva problema, deoarece, în acest sens, el este similar în acțiune pe zahăr. Utilizați îndulcitori naturali, cum ar fi stevia.
Preia controlul apetitului
Dacă mănânci desert (împreună cu alte produse, cum ar fi, de exemplu, fructe, dar nu suntem despre asta), te va simți în curând că doresc să mănânce din nou! Ca rezultat, va consuma mult mai mult, fără a obține aceeași satisfacție de a mânca din următorul motiv.
Amintiți-vă de gustul real al produselor alimentare
Sugar are un gust foarte puternic si simplu, plus față de orice masă face ca acest aliment cam la fel. Dar, aproximativ la fel și devine restul alimentelor dacă vom mânca o mulțime de dulciuri. papilele gustative noastre încetează pur și simplu să recunoască aromele pe care le place de zahăr sub anestezie. Aruncați-l, și în curând prăjituri, în cazul în care zahărul este de 3 ori mai mică decât în rețetă va apărea pentru a vă cele mai delicioase din lume, iar din vanzarea de dulciuri incep sa se lipească între ele toate în interiorul. Și alte produse sunt, de asemenea, se desfășoară în moduri noi, ele par sa aiba un gust mai bogat și mai versatil. În general, papilele gustative sunt foarte recunoscător pentru o astfel de penitență zahăr.
Având grijă de sănătatea dentară
Totul este simplu. Bună, zahăr, Buna ziua, cariilor dentare.
Expresia „calorii goale“ - este vorba despre zahăr. Abandonând zahăr, puteți mânca mai variat, mai gustoasă și o sută de ori mai util. Poate cheia pentru subtirimea nu este respingerea superfluă PIROZHENKO o dată pe săptămână, dar va fi cu siguranță mai rău! Și fanii ascuți încă o pereche de bare de ciocolata la culcare ar trebui să se gândească la ea și să găsească o alternativă de bucurie, cum ar fi in jurul taliei :)
Face față cu modificări ale dispoziției
Zahăr, el este! Suntem nefericit, mancam ciocolata, creierul pe droguri, suntem fericiți, acțiunea este de peste (și foarte repede), suntem de două ori nefericit. Viața fără zahăr este mult mai lin, ai mult mai bine controla starea lor și starea de spirit.
devin mai active
Există orice prostii chimice științifice, dacă o faci cu adevărat important pentru a studia problema, si doriti - trebuie doar să ia cuvântul meu pentru zahăr ne face letargic și nu asimilat în mod corespunzător de către alte surse, foarte energia pe care o consumăm.
să învețe să se concentreze
Există încă un nonsens științific chimice, celulele creierului, receptori, și tupyaschy rău să gândească și trecerea în mod constant în atenția dumneavoastră.
Învață să distingă nuanțele de mirosuri
Această observație am făcut acum câțiva ani, când 3 luni a refuzat să dulce (și apoi un alt și făină). Nu am fost niciodată un bun simț al mirosului, și aici am fost lovit literalmente. Încă a reușit să meargă în acest moment, în Maroc, și rătăcind prin medina Essueyry mi-am amintit Amelie, care a spus omul orb care vine în jurul valorii. La locul orb, aș Amelie nu a fost necesar, am suficient miros pentru a înțelege exact ceea ce se întâmplă în jurul :)
Scapă de dependență
În final, am placerea de a fi un dependent de droguri? Dependența - aceasta este ceea ce ne privează de control asupra organismelor lor și viața lor. Este în valoare de ea, toată lumea decide pentru sine!
Desigur, acest lucru nu este toate motivele, dacă ai Google, veți găsi sute de ele, dar mi se pare, aceste 10 „mai aproape de corp,“ fiecare dintre noi, de fapt, sunt importante și afectează calitatea vieții în fiecare zi. Iubeste-te si cel putin a verifica valabilitatea toate acestea pentru tine. Sunt sigur că va place!
Amintiți-vă că înlocuitori de zahăr nu au nimic de a face cu sănătate, cu excepția naturale, și apoi foarte selectiv. există un zahăr ascuns în cele mai multe alimente preparate. Nu poate fi specificat ca parte sau pentru a ascunde în spatele tot felul de -ozami camuflat, cel mai bun lucru pe care le puteți face - nu este gata conserve,. Compoziția produselor alimentare restaurant este, de asemenea, ascuns în spatele unui văl de secret, în general, zahăr adăugat „la gust“, în multe din Asia și Pan-asiatice feluri de mâncare, sosuri si tot ce contine rosii fierte (aceasta nu este o listă exhaustivă). Tu decizi!
Și, desigur, e mai bine - aceasta nu învecina corn și, ocazional, permite să nu respecte propriile tabu-uri, pentru că suntem aici despre fericirea și calitatea vieții, și nu toată lumea este capabil să-l găsească în cumpătarea celulară. Asculta-te si corpul tau. Vei realiza în curând că aveți nevoie de fapt tort, și atunci când spui lenea și inerția ta.
Ei bine, despre experiența mea. Permiteți-mi să vă reamintesc, timp de o lună, am renunțat la zahăr și toate produsele care conțin zahăr (cât mai mult posibil să se facă în termeni de călătorie și produse alimentare, în restaurante, de exemplu). Pentru întreaga lună, am băut o sticlă de Coca-Cola și a mâncat înghețată Santini în Portugalia, deoarece este imposibil să viziteze Portugalia și să mănânce înghețată Santini. De câteva ori am mâncat sushi și mâncare thailandeză, care, desigur, consumul de zahăr, dar apoi, din nou, cum poate nu este atunci când profite de obicei, la acest lucru o dată la fiecare 3-4 luni? Am mâncat, de asemenea, un pic (foarte putin) de miere și fructe uscate, iar cel mai bun gustare dulce pentru mine pentru a deveni mere deshidratate - este foarte dulce!
Me toate acestea au fost dat un surprinzător de ușor, și nu am suferit pentru dulce, la toate, la sfârșitul lunii, m-am năpustit pe bezele, care au fost aduse la mine de la prieteni Moscova, dar să fie sincer, a fost pentru mine prea dulce, deși, desigur, delicioase! A fost nevoie de 4 zile, și cred că ar fi necesar să se coace negrese, dar cumva eu nu prea vrea.
Acum, despre alte senzații. N-am pierdut in greutate sau pe gram, dar m-am obișnuit să-l, pentru pierderea în greutate eu personal nu trebuie să se schimbe obiceiurile alimentare - toate acestea au fost foarte bune și bine, ci pur și simplu a muta mai mult. La un moment am un cuvânt punct declin serios în starea de spirit, și a fost o ispită uriașă să-l atribuie lipsa de zahăr, dar nu am cedat și cred că razgrebli problemele lor cu ajutorul introspecție, nu saharopoedaniya. Dar, într-adevăr a luat balonare, iar din prima zi, m-am simțit imediat mai în largul (și, de fapt, eu nu beau o mulțime de zahăr!), Și, poate, pielea în această lună nu este comportat atât de josnic față de mine, ca de obicei.
Dar, cel mai bun dintre toate - nu cutreiera casetele pentru a găsi borcane Nutella, și în vremuri de recesiune starea de spirit pentru a transforma nu la un baton de ciocolată, și o țiglă pentru zentangla, de exemplu, (eu încă mai vorbesc despre acest lucru în mai multe detalii). Aceasta este luna în care a fost pentru mine asociate cu obiceiurile de fixare și de a le transfera mai târziu în viață, și cred că consumul de zahăr și voi încerca să păstreze la un nivel minim. Și există doar ceva dulce, care este garantat pentru a-mi da placere! Și e mai bine în dimineața.