10 interesante ghivece de flori idei de decor cu mâinile lor

Uneori, aduce la viață ceva nou și neobișnuit. Și, uneori, nu are nevoie să meargă în ținuturi îndepărtate. Este suficient pentru a adăuga aroma la interiorul dormitor și cameră, și viața va străluci cu culori noi.
Astăzi, aș dori să împărtășesc cu idei de ghivece de flori decor. Toate acestea se pot traduce cu ușurință și rapid. Asigurați-vă acasă frumos și confortabil.

În a doua fotografie este, de asemenea, un mozaic self-made. Apropo, pentru a face foarte simplu. Aici am descris modul de a face un mozaic cu mâinile lor

Nu știu cum cineva, și eu sunt aici cu ultima excursie la mare a adus o mulțime de mici scoici. Timp de doi ani, ei se află în așteptare pentru rândul lor, în portbagaj. Dar unii maeștri nu păstrează o bună utilizare și activă. În oala mea de flori cu scoici lipite arată foarte bine

Stiati ca pietrele au un potențial deosebit de energie. Dacă oală lipit flori agat, atunci acest element din interior va ajuta să facă dreapta și decizii informate. Dacă chihlimbar, atunci casa ta nu va apărea niciodată oameni răi și invidioși

Una dintre tehnicile mele preferate Point-to-Point. Experimentele mele nu este foarte mare succes, dar stăpânii câștigat câteva lucruri grozave de făcut! Ideea aici este un punct de pictura albastru-argintiu, trebuie să mărturisesc, chiar îmi place.

Dacă nu știi ce să decora un ghiveci de flori, du-te la bucătărie și să ia boabe. Cu ajutorul mei, hrișcă, grișul, puteți crea niște obiecte foarte interesante.

Nu este nimic mai ușor decât să picteze un ghiveci cu vopsele acrilice. Doar alege culorile care se potrivesc materialul de bază. În cazul în care un ciob, ia vopsele acrilice, ceramică, plastic și dacă: - vopsele pentru materiale plastice.

Pentru a lipi la oala de mare și totul este posibil. Pe unul dintre imagini vedem că decorul este realizat literalmente de gunoi - fisticul coaja. Pe al doilea - de la butoanele vechi și inutile

Una dintre cele mai comune modalități de ghivece de flori decor este decupaj. Am aceasta tehnica nu este foarte mult de a practica, dar activitatea desfășurată de către alții, îmi place foarte mult.

Foarte rece ghivece de flori uite care vin de-a lungul aici, în aceste rochii. Cred că acest decor va arata grozav pe un pervaz în timpul iernii. În afara ferestrei, zăpadă și îngheț, iar în camera - verdeață și cheholchiki vesel flori crosetate.

articole similare