7 sfaturi cu privire la modul de a face o prezentare, grup media presportal, training-uri prezentări

7 sfaturi cu privire la modul de a face o prezentare, grup media presportal, training-uri prezentări

Cum de a face un portal de prezentare publică 7 sfaturi de la directorul comercial al agentiei de branding ENDY Maksa Feodorov despre cum să pregătească terenul perfect.

1. Structura

Când directorul artistic și grupul de lucru sunt client de idei pentru proiect, prezentarea lor corespund următorul algoritm: ei începe întotdeauna cu partea introductivă a clientului, piața, concurenții și modul în care înțelegem problema. Apoi, indică scopul și să descrie situația actuală a societății - de obicei, aceasta este o problemă, pune în statistici și apoi, atunci când creierul și imaginația clientului este deja încălzit, a început concepte și idei de hrănire.

Scopul adevărat al prezentării - nu de a vinde un produs sau pentru a informa despre serviciile companiei. Acesta este situat la intersecția a ceea ce aveți nevoie publicul, și ceea ce ne dorim: oamenii să-și amintească de informații și ghidat-o să ia măsuri corespunzătoare (cu ajutorul nostru, desigur).

Când am făcut o prezentare a Academiei Române de Sport, înțelegem în mod clar că guvernul are nevoie pentru dezvoltarea de facilități sportive în țară. Și există dezvoltatori care sunt gata să pună în aplicare proiectul. Am fost întrebat de către una dintre aceste companii. Scopul prezentării a fost de a obține un cec în alb, la începutul construcției unei instalații sportive. Două luni de negocieri, așezări și pregătirea, 3 săptămâni crearea de prezentări, 10 minute de prezentare. Scopul a fost atins.

3. Conținut

Când am lucrat cu City78 dezvoltator, pregătindu-i pentru prezentarea programului de dezvoltare integrată, obiectivul care a fost de a atrage chiriasi la proprietățile pe șoseaua de centură, atenția principală a fost acordată calculele și previziunile de rentabilitate, lăsând partea introductivă a unui paragraf. A fost suficient pentru a chiriașilor înțeles rapid propunerile de beneficii.

4. titlurile

Titlurile trebuie să prezinte esența textului, astfel încât chiar și atunci când defilare sau parcurge întregul cititor de document să înțeleagă ce se vorbește despre. Dacă prezentarea este mai puțin severă, sarcina este complicată, pentru că atunci titlurile au fost încă intrigi, se angajeze, să încurajeze să se scufunde în materialul.

Prezentări Ferret conțin, de obicei, un pic de distracție și jocuri. Cineva mai stricte ca NESCO, cineva mai ușor, ca „Lingurita», ZakaZaka sau «două bețe», dar toate la fel nu ca conservatorism. De exemplu, în „Momo“, vorbind despre materialele de ambalare eco-friendly, noi le numim „eco-minune“, o descriere a produselor terenurilor agricole si de am pus sub titlul „Secretul fermei“, iar povestea despre tehnologia de turnare manuală ne-am dat numele de „făcut cu mâinile.“

5. Problemă și Solution

Cu privire la modul de a formula problema, deoarece este critică și ceea ce este în joc, și depinde de decizia propusă. Sau soluții, care, de regulă, nu există ideale - fiecare nu-nu există o anumită lipsă de care aveți nevoie pentru a fi sigur să vă spun că, în viitor, nu trebuie să justifice clientului.

Sensul de comunicare - la reacția provoacă. De aceea, trebuie să încercăm să prezică răspunsul și să trimită în direcția cea bună.

Prezentare - o formă transmite gândurile lor publicului. Deci, ea trebuie să fie morală - o formă pozitivă a răspunsului la întrebarea „de ce am nevoie de ea.“ Și răspunsurile posibile: aceasta va aduce compania noastra la un nou nivel, va crește cota de piață la 90%, iar în final va salva omenirea.

articole similare