5 povești de călătorii, care a schimbat radical viața oamenilor

BuzzFeed - stiri companie media online. BuzzFeed Fondator conceput initial compania ca un laborator de internet mic, în prezent, acesta a crescut într-un portal international de media, topografie o gamă largă de subiecte de la politica internațională serialelor de televiziune și ateliere de creație.

BuzzFeed-membri ai comunității au spus povestea lor despre cum să călătorească în alte țări pentru a schimba radical perspectivele lor asupra vieții. Avem 5 povești despre cum să înceapă să aprecieze cele mai importante lucruri și ce se întâmplă dacă părăsiți zona de confort familiar.

Va oferim pentru a face cunoștință cu istoria unică comunității BuzzFeed-membru, cine știe, poate că ei vor schimba viziunea asupra vieții și deschide ochii la lucruri diferite.

Am fost doresc în Africa, și anume în Tanzania. Visul meu vechi a fost de a urca muntele Kilimanjaro. Și apoi m-am decis. Ruperea 3000 de picioare (914 metri), am dat seama că acest test a fost cea mai grea din viața mea. Am fost incredibil de mândru că am progresat chiar mai mult decât mă așteptam. O parte a călătoriei este, de asemenea, ar trebui sa stranga fonduri pentru clinica copiilor din Kenya. Pentru a spune că această călătorie a schimbat viața mea - ar fi o subestimare. S-a întărit credința mea în mine și ma făcut mai puternic mental.

Acum, când există nici o problemă, mă gândesc la acel munte. Dacă aș fi fost în stare să-l depășească, eu pot acum toate!

Când eram în liceu, am mers la echipa de baschet din Haiti. Într-o zi am decis să viziteze orfelinatul local și am fost deține o fetiță în brațe. Dintr-o dată am vrut să-l cânte, și momente mai târziu ea a adormit în brațele mele. În noaptea aceea, am dat seama că această dragoste și grijă de o altă persoană. Pentru că înainte de acest lucru nu știam. Haiti - locul unde sa născut dragostea mea pentru omenire. Și era acolo că am dat seama că am vrut să devin o asistentă medicală. Astăzi I - asistent medical în statul Nebraska.

Această călătorie mi-a dat o nouă perspectivă asupra vieții. Am învățat să apreciez aici este astfel de momente care dau noi perspective și vă schimba pentru totdeauna.

Eu locuiesc în Malaezia. Anul trecut, prima dată când am vizitat pe sora mea, care locuiește în Washington. Am amânat călătoria de mai mulți ani: că nu am suficiente finanțe, afaceri, atunci se presupune că a avut, întotdeauna ceva în cale. Dar, de îndată ce am fost la Washington, am realizat cât de important legăturile de familie. N-am mai văzut de ani de zile și 2 săptămâni petrecut împreună, am dat seama că, dacă ea nu a fost folosită pe deplin, și numai acum „felie“ de mine, care a fost aici ultimii ani, mi-a făcut pe om întreg. Înainte, nu am înțeles. Această călătorie, de asemenea, mi-a dat o nouă perspectivă asupra carierei mele. Înainte de asta am lucrat de lucru orbește neinteresantă „cu scopul de a viitorului.“ Dar, după Washington, m-am dus la un prieten din New York, iar el mi-a dat o mulțime de idei și au ajutat să creadă în ei înșiși. M-am întors acasă cu o înțelegere clară a ceea ce să facă în continuare.

Acum am propria mea afacere care îmi dă stabilitate financiară și, datorită program flexibil vă permite să călătorească mai mult și a vedea rudele mele în alte țări.

Când eram în liceu, familia mea și m-am repezit la Las Vegas. Tatăl meu apoi a fost bolnav în fază terminală. El a avut barul lui, unde a lucrat zi și noapte, pentru că am foarte rar văzut. Cu toate acestea, în acea excursie, m-am uitat la tatăl meu cu ochi noi. Am vizitat o mulțime de școli cu mare alimente, a văzut rude și prieteni care nu au văzut de ani de zile și au fost chiar și într-un club de striptease. Toate aceste zile am fost bucuros că ceea ce tata vesel, zâmbind și fără griji. Și am dat seama că aceasta este prima și ultima dată când îl văd așa.

Apoi mi-am dat seama că trebuie să prețuim aceste momente, pentru că ei nu se mai întorc. Apoi am fost 17, dar eu încă mai știu: „Ai un moment, înainte de a aprecia că nu a mers ..

Ne-am despărțit de prietenul meu după 6 ani de relație. Am fost complet dependent de el și a pierdut conștiința de sine însăși. Și apoi m-am decis să merg pentru prima dată în America de Nord. M-am dus în Israel pentru a vedea un prieten și ne prokolesili întreaga țară, și apoi a mers la Iordan, Suedia, Danemarca și Țările de Jos. După aceea nu am putut opri: eu, de asemenea, a vizitat Irlanda, Anliyu, Scoția și Franța. A fost foarte util să știu că mă pot baza pe mine și am dovedit a fi nu atât de neajutorat și inutil cum se credea anterior. Astăzi, după 2 ani, locuiesc în Thailanda. Am de gând să merg singur în Asia.

Am muncit din greu pentru a fi mândri de ei înșiși. Și pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, eu trăiesc pentru mine și într-adevăr fericit.

După cum puteți vedea, orice eveniment poate schimba viața în bine. Tu pur și simplu nu-ți fie frică să meargă pentru a satisface experiențe noi, își asume riscuri și de a schimba!

• Faceți cunoștință în timpul călătoriei: cum să se distreze și să rămână în condiții de siguranță
  • Călătorind Alone: ​​Povestea unui blogger de călătorie

articole similare