5 mituri despre recuperarea dintr-o despartire

Toate ne-am găsit într-o stare de spirit teribilă atunci când o relație intimă cu cineva se apropie de sfârșit. Poate fi dificil și dureros atunci când nu suferă doar de sentimentul de pierdere, dar, de asemenea, pe sentimentul de gol în viața ta, care rămâne după încetarea relației.

În acele vremuri amare, oamenii se luptă să găsească un sens în pierderea percepută și să încerce să reconstruiască rutina lor de zi cu zi, în conformitate cu o viață care nu include nici persoanei pierdute. Acest lucru poate fi un moment de vulnerabilitate emoțională severă.

Nici o carte, care ar putea indica drumul spre tine de starea dureroasă în care se respectă la starea pe care doriți. Dar, mai jos puteți găsi 5 mituri despre recuperarea de pauză în relațiile, după ce a aflat că va fi mai ușor să eludeze capete moarte pe drum.

5 mituri despre recuperarea dintr-o despartire
Oricât de mult ne-am dorit răspunsurile noastre emoționale erau logice, ele nu sunt. Acea parte a creierului care controleaza reactiile emotionale, nu le pasă dacă separarea a fost pentru mai bine sau mai rău. Ea știe doar că pierderea a avut loc. Formată experiența pierderii anterioare, centrul emoțional al creierului poate reacționa în continuare negativ, chiar și atunci când înțelegeți logica că separarea a fost pentru mai bine.

gânduri standard după ruperea cu un ciudat, după cum urmează: „Eu știu că el (a) a fost (a) un nenorocit, și eu sunt mai bine fără el / ea, dar eu încă mai dor de ea / el și vreau ca ea / el să fie. De ce se întâmplă acest lucru?! „Din nou, atunci când am experimenta pierderea sau schimbări în viața noastră, aceasta este însoțită de reacții emoționale. Ai timp pentru a deveni atașat la această persoană din cauza a ceva, așa că nu era un nenorocit de 100%. Când ți-e dor dvs. bastard mic-partener, te simți o lipsă de aspecte bune ale relației și omul pe care te-ai indragostit, iar acest lucru este deja un sens logic. În plus, nu este posibil să aveți suficient de propriile lor fantezii despre cine ar putea fi partenerul sau fostul tau despre cine a fost odată.

Numai faptul că cineva ți-e dor - chiar dacă a trecut mult timp după rupere în sus - nu înseamnă că ar trebui să fie împreună. Și din nou, tot o chestiune de conflict emoțional și partea logică a creierului. Când atașați de ceva - indiferent cât de sănătos acest atașament sau distructiv - dacă îl pierzi, faci acest lucru nu mai este suficient. Acest lucru este normal, dar acest lucru nu este un semn că sa schimbat nimic în ceea ce privește caracterul adecvat al relației dumneavoastră. Unii vindeca alcoolici și dependenți de droguri simt pofta de preferintele lor, chiar ani mai târziu. Dar faptul că le este dor de droguri, nu înseamnă că acestea ar trebui să bea, sau altfel accepta.

Acesta este un moment important. Mulți oameni dau pe ei înșiși, din cauza faptului că acestea continuă să fie trist și poate „învinge“ ea. Trebuie să înțelegem că durerea - chiar și în cantități mari - este o reacție normală la separarea. Faptul că știți deja că va trece, și cu siguranță va fi, dar acum nu este necesar să se ocupe de ceea ce simți. Dacă vă permiteți să simțiți sentimentele, ajută doar să se miște mai repede în direcția „perebaryvaniya“. Și amintiți-vă că modul în care te simți acum nu va dura pentru totdeauna.

Din păcate, indiferent cât de dornic esti, sau cum te-ai obosit de nu simți mizerabil, dizolvarea amărăciunea despărțirii va avea la fel de mult timp cât este necesar pentru psihicul tau. Este rău să aud, dar trebuie doar să fluxul de recuperare de la sine. Vă rugăm să aveți răbdare cu tine însuți și să păstreze în minte faptul că pierderea unui partener - nu este singurul motiv pentru care suferă - această despărțire, probabil umflat alte probleme din trecut, care este, de asemenea, foarte dureros pentru tine.

Separarea, respingerea, pierderea, suferința ... dacă te duci acum prin toate acestea, nu uita despre aceste cinci mituri, în măsura în care ai lăsat așa cum merg lucrurile. Amintiți-vă că, dacă vă permiteți să simțiți toate sentimentele asociate cu despărțire, în cele din urmă, sunteți obligat să dureze mai mult decât totul.

articole similare