Fetelor, spune-mi care unul dintre voi vrea sa arate mai tanara? Mi se pare, este dorința universală. Iar dacă cineva va face scuze, atunci, cel mai probabil, acesta va fi ușor în astfel de înșelăciune, refuzul de a recunoaște acest fapt pentru ca toți să audă.
Desigur, eu nu sunt aici pentru adolescenți sau fete tinere de 18-20 de ani. Îmi amintesc eu de la 14. Am vrut ca toată lumea să categoric întors spre mine „fată“ și nu o „fată“))) Am vrut să arate mai în vârstă.
Apoi, la 19, în timp ce studia cu normă întreagă, am vrut pentru a obține un loc de muncă pe o bază part-time. Apoi am, de asemenea, de genul asta pe formular am fost dat de 25 de ani și a luat în serios. Acum, această dorință a trecut))) O dată, după 30 toate acestea arata absolut diferite!
Multe dintre ideile mele despre îngrijirea unui foarte diferite prietene. Cineva a spus că, dacă părul nu este laminat sau aranjate într-un fir de par de primă clasă în fiecare zi, e groaznic. Pentru îngrijirea cineva este în primul rând o curata fata si corp de piele. Deci, încercând să arate bine îngrijit și tineri, mulți permite în continuare erori semnificative.
1. "Men" tunsoare.
Desigur, parul lung ondulat nimeni nu s-ar gândi vreodată să numim „masculin“ coafurii. lucrurile cu parul scurt sunt un pic diferit. Numai printre ei este plin de feminin: quad-uri, diferite etape și altele.
2. machiaj greșită.
Cât despre mine, machiajul este arma noastră de sex feminin. Este posibil să se sublinieze demnitatea lor, și ei pot „ucide“ un accident vascular cerebral a periei. De exemplu, fard de obraz inchis pe obraji se adaugă întotdeauna la fața câțiva ani. Precum și tenul excesiv de mat. Ar trebui să fie „svezhachok“ Noi nu suntem mumii)))
Am observat că de multe ori glumă crudă poate juca stilul meu preferat de machiaj de „Smokey Aes“. Dar numai dacă este făcută în tonuri de maro, gri și negru. Fetele, fii atent. În general, accentul se pune întotdeauna pe vârste mai mici pleoapelor.
Desigur, un strat foarte dens, de asemenea, adaugă Tonalka de vârstă. Îmi amintesc de o fată din institut. Ea este în 20 ea a fost vreodată în toate „ipsos“. Necunoscând este întotdeauna luată pentru prepodshu!
3. O selecție analfabet de lenjerie.
În special, acest lucru se aplică la sutiene. Fiecare dintre noi caracteristici fiziologice ale acestora. Cineva sani mari, cineva mici, toate formele diferite, etc.
Lenjerie ar trebui să fie alese pe cont propriu, nici de dimensiuni mai mult, nici mai puțin. Convenabil, piept nu a scăzut și a privit în mod nenatural sau contrar atârna ca fructele grele pe copac)))
Piept prin orice haine ar trebui să arate îngrijite și în loc. Agățat adauga varsta. Un stand sub bărbie adaugă benzi desenate.
4. Probleme cu greutate.
Desigur, mai excesul de greutate este dăunătoare nu numai pentru sănătate, ci și pe cele vechi. Cu suplețea excesiv s-au descurcat prea rău, deși din alte motive. Ridurile de pe fata, puternic boxurile bombate pe mâini și picioare sunt învinețită și de a crea un sentiment de „bătut“ de viață. Toate acestea din nou, timp de ani și ani, acei ani în plus.
5. Incorect luat haine.
Gusturile diferă. Numai există lucruri evidente. Dacă aveți picioare scurte, cizmele nu ar trebui să poarte glezna sau pantaloni. Dacă umeri largi, acestea nu ar trebui să fie astuparea toate în corsete și rochii cu umerii goi, precum și în lupte.
Trebuie spus, un rol important este jucat de dimensiunea lucrurilor. Slab, nu numai atunci când un lucru mult mai mare, dar atunci când mici.
Văd de multe ori fetele navete in blugi cu talie joasă, din care atârnau partea multikilogram, care nu sunt acoperite de o manta. Pentru că ați cumpărat haine o dimensiune mai mică, mai subtire deveniți. Ce un stimulent pentru pierderea in greutate, care funcționează foarte rar.
Acest lucru creează impresia că acest lucru nu este o fată tânără, și, îmi pare rău, „Babets.“ În general, hainele în mărimea lor - aceasta este o parte a succesului.
Fetelor, poate v-ar adăuga alte câteva erori comune sunt adăugate de vârstă.