4 Scriptura, care vă va ajuta să alunga frica

N Vă temeți resleduet? Mulți oameni nu știu că Biblia - o rețetă de frică și alte emoții negative.

Utilizările inamice se tem de a intimida creștini. Opriți hărțuirea prin adevărul Cuvântului lui Dumnezeu.

Ar trebui să avem mai multă încredere în Sfânta Scriptură - Biblia. Cuvântul lui Dumnezeu - este instrucțiunile Sale scrise pentru copiii Săi nu numai să fie sănătos, dar, de asemenea, pentru a reuși în el.

Principalul avantaj al ascultării față de Cuvântul Său că suntem tot mai bine și mai bine să înțelegem caracterul Lui în fiecare zi.

Unul dintre domeniile în care copiii lui Dumnezeu are nevoie de rețetele sale - este zona fricii.

Dușmanul foloseste frica de a intimida mulți dintre copiii lui Dumnezeu. ochi spirituali, îl văd stând în calea binecuvântărilor lui Dumnezeu pentru noi.

Dușmanul spune (la figurat vorbind): „Dacă doriți să primiți binecuvântările lui Dumnezeu, trebuie să se confrunte cu mine.“

Frica se poate masca sub anxietatea, grijile, temerile, sau nedumerit, dar toate bazate pe emoția fricii.

Motivul pentru frica este în definiția lui: „Emoția cu experiență în anticiparea durerii sau pericol.“

Cuvântul cheie „bănuială“ aici. Inamicul încearcă să impună modul tau de cel mai rau rezultat posibil, pe care le-a fost frică.

Cu toate acestea, Cuvântul lui Dumnezeu ne dă un ordin de a suprima frica la rădăcină. Injunction, la care mă refer, atunci când frica de a încerca să ajungă la mine - l 1 Ioan. 04:18 „nici o teamă în dragoste, dar dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are chin. Cel care se teme nu se desăvârșește în dragoste. "

Dumnezeu nu dorește ca copiii Săi să trăiască în durere și au fost victime ale inamicului intimidare. Isus a venit să ne elibereze și să nimicească lucrările diavolului puterea Cuvântului Său!

Dumnezeu - sursa noastră de iubire perfectă. 1 Jn. 4: 8 ne spune: „Cine nu iubește nu cunoaște pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire.“

Aici sunt mai multe trei Scripturi (ordine) ale lui Dumnezeu, din care trebuie să vă amintiți și de a reflecta, atunci când sunt în frică:

• „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu vă va întări și vă ajute și să vă sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare „(Is. 41:10).
  • „Nu v-am poruncit. Fii tare și curaj bun, nu te teme, nici nu vă descurajați; Căci cu tine Domnul, Dumnezeul tău, în toate locurile unde vei merge „(I.Nav 1: 9.).
  • „Domnul însuși va merge înaintea ta, va fi el însuși cu tine, nu te-nu, nici nu te va părăsi: nu te teme, nici nu vă descurajați“ (Deuteronom 31: 8).

În toate aceste pasaje din Scriptură Dumnezeu asigură copiii Săi: „Eu sunt cu voi.“ Aceasta este o declarație prin care trebuie să investească în inima ta, atunci când frica de a încerca să ajungă la tine. Tu nu sunt niciodată singuri - Domnul este cu tine.

În plus, Domnul vorbește poporului Său să nu fie înspăimântați. Cuvântul „teroare“ provine dintr-un cuvânt care înseamnă „a fi incapabil.“

Cu toate acestea, în vremuri ca acestea, trebuie să ne reamintim că Domnul este cu tine și El este capabil.

Aici este un lucru pe care ar trebui să decidă să expulzeze frica: refuza se așteaptă durere și pericol în imaginația lui. 2 Cor. 10: 4-5 sfătuiește să „demoleze argumente și tot felul de pretenții, care se stabilește împotriva cunoașterii lui Dumnezeu, și să ia captivă fiecare gând ascultării de Hristos.“

Potrivit Scripturilor, puteți captiva gândurile auto-distructive că inamicul a plantat în mintea ta. Nu-i lasa sa se răspândească necontrolat în mintea ta, distrugând totul în jurul valorii de!

În schimb, ia gânduri captive de frică concentrându-se pe ceea ce știi despre Dumnezeu din Cuvântul Său. Cuvântul lui Dumnezeu spune:

• Domnul este deja acolo, oriunde te duci! El - omniprezent, ceea ce înseamnă că el poate merge în fața ta și, în același timp, pentru a fi cu tine.
  • Dumnezeu este acolo să te întărească.
  • Domnul este acolo să vă dea înțelepciune ca nu știu ce să fac. El vrea doar să-l ceri înțelepciune (Iacov 1: 5).

Dacă meditați și cred în adevărul lui Dumnezeu, atunci are sens să vă faceți griji despre nimic?

Te sfătuiesc să se gândească la aceste versete din Scriptură pe tot parcursul zilei. Ele sunt ca niște pompieri învățături că, atunci când frica va încerca din nou să te intimideze, ai fost gata să se ocupe de ea.

Potrivit Roma. 08:37, noi nu ne luptăm pentru victorie, dar victoria poziției: „Dar toate aceste lucruri noi biruitori, prin Acela care ne-a iubit.“

articole similare