nu este nevoie de viață fără dorință pentru nimic.
Aibek
Desire - culoarea dragostei și plăcere - fructele sale.
K. Helvetius
-Annie, trezește-te.
-Mamă, mai mult de 5 minute, am -proronila.
-Ce mama?
-Oh, Max, tu ești? „, Am întrebat, ținând mâna în spatele capului.
-Ei bine, cine altcineva, să se ridice.
M-am trezit în camera lui Maxim. În afara ferestrei este deja zorii zilei vine și camera plină cu sticle goale.
-Cât timp am dormit?
-Ei bine, dacă considerați că am fost de mers pe jos până la cinci dimineața, iar acum șapte este de două ore.
-Este necesar să se merge la școală, mă duc acasă, am rostit -ele
-Stai, o să te duc!
O jumătate de oră mai târziu, am adunat și am așteptat Maxim. Am o durere de cap îngrozitoare, ar fi acum o sticlă de apă minerală și de odihnă.
-Anya, și nu putem merge nicăieri?
-Și școala?
-Da, în iad cu ea, așa că va rămâne cu mine? Acum vom avea micul dejun și viziona filme.
-Ei bine, ce avem?
-Hai, am să comand o pizza?
-Hai.
Pizza, pizza am pe ea nu se poate uita. Dar cu el eu sunt gata chiar și detergent este, în cazul în care numai pentru a admira im.Neuzheli încă îl iubesc? Maxim în camera de zi în căutarea pentru ceva, includ, conectați, și apoi a început să joace o melodie blând, și el ma invitat să încetinească tanets.Nu de ce o face? Chiar îl iubesc? Nu, e un nonsens. Ai nevoie să arunci aceste idei stupide din cap.
-Anna, e în regulă? Ești un ciudat azi.
Ei bine, e timpul să-l recunosc, poate că este momentul cel mai oportun.
-Max, te iubesc, -Close ochii, am spus.
La naiba! Ei bine, de ce spun asta?
-Anya, ești ca tine, de asemenea. Și eu sunt sigur că vom obține ceva, -neozhidanno mi-a spus.
-Dar cum?
-Asta e, eu sunt prea mult pentru a ascunde.
In acest moment buzele noastre cu Maxim unite într-un sărut. Cum sunt fericit, am avut întotdeauna curajul. Asta a fost greșeala mea mare să-ți fie frică și rușine de sentiment, dar acum totul este diferit. Toată ziua în care am petrecut cu el, cuddled, sărutat și vizionat filme. El ma dus acasă în seara. Sunt cea mai fericită fată din lume.
Prin perdelele din camera mea, razele soarelui fac drum. Mă uit la acel moment, doar 6: 04.Pochemu m-am trezit atât de devreme? Anterior, acest lucru nu a fost, de bine ce sa trezit ar fi necesar pentru a termina acordul cu o listă de dorințe, apoi ia in camera si micul dejun. Am trezit brusc, imediat am scos din notebook-ul noptiera și a început să ia în considerare dorințele celui de al nouălea.
9.Nauchitsya cânți la chitară
Este visul meu că am vrut să-și îndeplinească tatăl său. Tatal meu a murit când aveam opt ani. El a fost un om foarte talentat, el a cântat, cântat la chitară, și minunat pictate. A fost datorită lui că eu pot desena atât de bine. Când m-am dus la Maxim, am observat o chitară în camera lui. Poate că mă poate învăța? Deci, acum trece la cererea zecea:
aparat de fotografiat digital 10.Kupit
Camera digitală este cea mai bună tehnică l-am văzut în viața mea. Mulți dintre prietenii mei au un aparat de fotografiat digital, iar eu sunt acum trebuie să cumpere. După ce cantitatea dorită de a aduna imediat l cumpere. Deci, acum dorința de a unsprezecea:
11.Poznat dragoste adevărată
Sper că voi îndeplini această dorință, dar acum sunt cu Maxim, și dragostea am experimentat. Dar poate e doar un sentiment, nimic mai mult.
12.Otrastit păr lung
Oh, există o problemă cu ea nu se va. Parul meu este lung și să le taie, eu nu voi.
13.Prinyat un astfel de cadou, ca un buchet mare de margarete.
Ei bine, este dorința de a mă ajuta să-și îndeplinească Max.
concert 14.Popast
Bună dorință, trebuie doar să mergem cu Kate duminica seara, la un concert rock.
15.Zapisat cântecul lui
Această dorință, probabil, tatăl meu. Așa cum am spus, tata a cântat foarte bine și am vrut să adopte talentul său, și a înregistrat cântecele lor. Peste această dorință va trebui să funcționeze foarte bine: găsi un studio și să învețe să cânte bine.
16.Kupit multe baloane
Aici este o dorință îmi place foarte mult, pentru că sunt din copilărie place doar baloane. La o petrecere în onoarea de ziua lui pentru a cumpăra o mulțime de bile și le atârna deasupra apartamentului.
17.Vstretit zori
Oh, o mare dorință. Cu siguranță a fost îndeplinită.
Uitându-se la ceas agățat în camera mea, am observat că deja 7: 02.I ce timpul trece atât de repede? Deci, ar fi necesar să se consolideze. Rapid pas, mă duc la bucătărie. Pentru prepararea planseului văd pe mama mea. Wow, ea a fost de cinci ani, fără a veni chiar și la placa.
-Anna, ești treaz?
-Da, dar ce e pentru micul dejun?
-Care este salata de fructe preferat.
-Mamă, te iubesc atât de mult.
-Să mâncăm, și voi merge lucrurile de spălare.
Luând placa am fost confundat cu alimente. Mult timp de când nu am mânca alimente de casă. Prin punerea o placă în chiuvetă, m-am dus în camera ei să se adune în școală.
-Mamă, am plecat! Am strigat de la confortul de acasă
Lăsând casa, am vedea un BMW albastru și ieși din mașina Maxim cu un imens buchet de margarete.
-Iubito, ești tu, -promolvil el mi-a dat flori mi flori.
-Vă mulțumesc, dar ce ai venit pentru mine, nu este departe de a merge?
-Am vrut doar să te văd.
Cuvintele lui face să mă simt jenat și fard de obraz.
-Mă duc să iau o grămadă și se va întoarce.
Am fugit în camera mea și a aruncat buchetul pe pat. Nu forțând Maxim așteptați o lungă perioadă de timp, am fost în 2 minute în mașină. Odată ajuns în mașină, nu pot ascunde un zâmbet prostesc.
-Anne, cum îmi place zâmbetul tău, sinceritatea ta.
Ei bine, de ce el spune, eu nu pot sta pentru a asculta-l. Ei bine, am condus până la școală.
-Maxim, trebuie să ne grăbim, sau vom fi târziu pentru fizică și forța furios Galinu Leonidovnu.
-Sunt încă pe ea. Anya, vă puteți întoarce mâine, împreună cu Kate la stadion? Pur și simplu, vom juca fotbal cu celelalte școli. Aș dori să știu că ești prin preajmă.
-În mod ciudat, nu am spus nimic despre asta. Bineînțeles că voi veni.
-Așa că astăzi va spune.
Max luat de mana si ne-am dus la clasă.
A doua zi a fost teribil de plictisitor. Maxim a fost luat la sesiunea de formare înainte de meciul de mâine, iar Kate nu a venit la școală. Toată ziua am schimbat cu SMS-uri ei. Ea și părinții ei au plecat la mătușa lui timp de 2 zile. Greu pentru mine, dar va fi, fără Katie și totuși această Arina, și prietenii ei. Cum m-au înfuria! Și cele mai multe dintre punctele de vedere sunt în mod constant îndreptat spre mine. Se pare că au fost la petrecere. abia am putut aștepta sfârșitul lecțiilor și a plecat acasă. Afară era amar rece și umed. Am vrut să merg atât acasă, unde am fost de așteptare pentru mama mea și o cină caldă. Când am ajuns acasă am început o durere de cap îngrozitoare. Acasă mame ca întotdeauna nu, m-am dus în camera ei a învelit cu o pătură și sa dus la culcare.
„Dragostea mea pentru tine este fără margini“
-Anka, trezește-te.
-Max, bună dimineața
-Am gătit zavtrak.Tebe aduce aici, sau va avea micul dejun în bucătărie?
-Am micul dejun în bucătărie, puteți merge.
Pe pat se afla o cămașă în carouri albastru Maksima.Hm spune lucruri pe care oamenii se potrivesc femeie, corp Acum proverim.Na sus complet Bared am alunecat tricoul de la mirosul ei dulce duhami.Mmm toate la fel, el înțelege perfect arome. Am mers repede la masa kuhnyu.Na era o farfurie cu clătite, o ceașcă de cafea și un buchet de crizanteme albastre hrizantem.Aromat a fost peste tot în bucătărie, datorită Maxim pentru un mic dejun.
M-am uitat pe fereastră, strada a fost ploaie, pot spune chiar liven.Kogda am uitat la ploaie, mi-am amintit dorința lui, saruta în ploaie.
-Avem urgent nevoie pentru a merge afară.
-De ce?
-Nu întreba, trebuie doar să se pregătească.
Am ieșit în stradă, picăturile de ploaie care se încadrează pe fata si o adiere de primăvară lumina a fost suflare chiar în fața ta și suflare parul meu maro în vânt. Am venit aproape de Maxim se agăța ferm de el și a lăsat un sărut pe buze.
-Annie, ce înseamnă?
-Tupi Nu mă săruți.
El nu a fost luat prin surprindere a inceput sa ma sarute, picăturile de ploaie care rulează pe fețele noastre, parul a fost teribil de umed, și suntem extrem de fericiți.
-Anya, ești nebun!
-Asta este ceea ce este, spune eu iau mâna lui Maxim, dar acum a intrat în casă, nu vreau să prind o răceală.
Am intrat în casă, ne-am așezat pe canapea și a ascuns pledom.Ya lipit de piept și Maxim a simțit inima lui, care a fost bătut cu mare skorostyu.On ma sarutat cu pasiune, eliminând în același timp hainele.
-Anna Odintsov, conduci mă înnebunește.
-Maxim Kravchenko, te rog, nu te opri.
El a sărutat ușor umerii mei, klyuchitsy.Ot atingere a buzelor sale pe corpul meu a avut loc drozh.Seychas mici, mă simt ca nerăbdătoare.
Am fost culcat pe pieptul lui, simțindu-i căldura lui și respirația lui zapah.My în căutarea luptator care merge la televizor și se bucure de ea momentom.Kak Vreau să rămână atât de vsegda.ya, el lyubov.Eh, încă a rămas naiv din mine o fată care crede în basme.
„Să mergem și să uitați“