arcul scăzut pentru a le pentru feat si sa le doresc viata lunga!
Meniul utilizatorului Perep
Challenge Perep in Arcade!
Locul de amplasare de servicii: Pogranec.ru
419: hârtie copie pentru fiul său, el a fost de 9 ani de tineret moderne este doar o nevoie să știe, să le cunoască și pomnyut și transmite drugu.Ranshe unul am avut eroi, cum ar fi Chapaev, Kotovski, Shchors, și mulți alții, și au devenit acum podzabyvat sau. pur și simplu nu știu.
Meniu utilizator Galimzyanov Ravil
Provocarea Galimzyanov Ravil in Arcade!
Locație Servicii: Chita, Dushanbe, Magadan, Dușanbe, Moscova, București
Sunt de acord, polițiștii de frontieră noastre Gere trebuie să știe copiii noștri. Multumesc pentru articol.
Meniu utilizator 28 EAU
Înregistrare 24 .06.41
“. Adversar aproape peste tot în banda de frontieră a rezistat. Numărul de morți și răniți (germană) rămâne în termen de dopustimogo.Pokazatelny pierderi foarte mari în compoziția ofițer. Trebuie remarcat persistența compușilor individuali în cazurile în care boyu.Imeli români dots garnizoane se sufla împreună cu cazemate, nu doresc să se predea.
Meniu utilizator al armatei poloneze
Provocarea a armatei poloneze in Arcade!
Locul de serviciu: in / hr 1481
De asemenea, am copiat articol. Dar - pentru ei înșiși. Îmi amintesc că am fost spus la studiile politice ale Rolo PV la începutul al doilea război mondial, chiar ceva de genul trecut examenele Camp Lad. Dar atunci, în tinerețea mea, tot perceput în mod diferit. Și informația a fost sub un sos diferit. Două zile mai târziu (presupunând un 20-00) va fi ceva de spus fraților în serviciul
Meniu utilizator Caucaz-203