21 „de pe mare Sampsonievsky - 399 medici, 463 comentarii Bucuresti

Anumite Delgir - grobian! El nu a dat un răspuns clar pentru orice întrebare, agresiv și incompetent. După această conversație pentru a apela la clinica speriat.

Alo Îmi pare rău că ... mai mult

El a solicitat asistență în cadrul LCA. La am primit: câteva vizite la un neurolog, fotografii repetate, precum și numirea unei perechi de medicamente bine cunoscute, și fără ea în destinația. Și acum am înțeles de ce doctorul elabora pe „numerar sau de asigurare“, numit masaj în scopuri de reabilitare și reabilitare nu este inclusă în LCA. Ca urmare, șansele de vizitare epuizat, și nici un ajutor.

Administratorii care au o „fata clinica“ arată fața reală a instituției. 4000 a plătit pentru a vedea un medic vorbind cu un coleg pe coridor, în timp ce eu stau în fața dulapului și 40 de minute de așteptare pentru recepție. Cu același succes am servit gratuit în clinică obișnuită.

Alo
Îmi pare rău să ... mai mult

Alo
Regretăm că de data asta ai lăsat impresia pe centrul nostru. De obicei nu apar astfel de întârzieri care primesc medic în centrul nostru, pacientul se duce de obicei la medic la momentul respectiv, care a fost înregistrat. În circumstanțe excepționale, întârzierea recepției sunt posibile, în cazul în care pacientul a apărut anterior unele cazuri clinice complexe, fie de timp medic costisitoare. Astfel de situații se adresează administratorilor de obicei, ținute sub control și pentru a preveni următorul pacient pe întârzierea recepției.
Pentru noi este important să aflăm și să înțeleagă ce întârzierea a fost cauzată de recepția. Pe site-ul nostru există o formă de „feedback“, va fi recunoscător dacă ați scrie numele, data nașterii și data tratamentului pacientului. Conform rezultatelor analizei, vă vom contacta.

Pentru medicale «secolul XXI“ este ușor accesibil cu tramvaiul numărul 38, 48, 40. Coborati la «Big Sampson, etc».

articole similare