31 Spitalul Municipal Clinic, România, București, Dinamo perspectivă, 3 - comentarii,

Rivkin Anatoli Iurievici Medic șef, MD, Onorat vrachRumyniya (812) 235-49-66. 230-86-30, 235-10-17 Dinamo perspectiva, 3, București 197110, România

31 Spitalul Municipal Clinic, România, București, Dinamo perspectivă, 3 - comentarii,

Oras Spitalul Clinic de 31 oferă un ambulatoriu multidisciplinar si de ingrijire stationar medicale, inclusiv high-tech. Lucrarea Structura spitalului oncohematology centre urbane, de organe si tesuturi de transplant, tratamentul chirurgical al aritmiilor și stimulare pentru adulți și copii, o moderna chirurgicale tehnici, diagnostic și tratament al bolilor inflamatorii intestinale si Centrul pentru tratamentul sclerozei multiple și a altor boli autoimune.

Insula Krestovsky de 15 minute de stația de metrou pe jos de-a lungul Avenue Marine sau un autobuz 25, de transfer de la 131

Cabinete medicale 31 Spitalul Orășenesc Clinic

Îmi exprim profunda recunoștință față de medicul curant, chirurgi: Chistyakov Dmitry Borisovici Bronnikov Oleg Petrovich, întregul personal medical al departamentului de chirurgie de 9 și pe toți cei care au luat parte la tratamentul meu! Vă mulțumim pentru profesionalismul, atenția și capacitatea de reacție la pacienți. Tu sănătate, prosperitate și succes în activitatea dumneavoastră dificilă și responsabil! În ceea ce privește tine. Belousov Yu

Curat, repararea, confort

Noi facem o intervenție chirurgicală pentru a elimina soția fibroamelor pe bază de comision. În timpul funcționării un mare vă mulțumesc pentru medici, mai ales departmen.
Dar gestionarea postoperatorie a dezgustator pacientului. Impresia este că nu există pacienți în secția. La noapte soția mea a avut dureri de cap severe, nu a putut afla în dimineața somnoros 7chasov.Poprosila analgezica face o lovitura - nici o reacție. El ma chemat la pastile adus la spital imediat. în caz contrar „arunca in aer“, cap. A adus, dar au făcut deja o lovitură (nevoie de o oră intepau a ajuns la pacient) .Și ACEASTA desconsiderare pentru banii noștri. Zadolbal nenorocita asta de lingura, astfel medicii ar trebui să fie în fermă, hambar trimite la „locul de muncă“.

Curat, repararea, confort

El a externat din spital №31 27.12.11 Laid în departamentul de ginecologie. medici foarte bine., prietenos otnoshenie.Normalno hranei pentru animale. Camera chistye.Na a doua zi după operație, m-am dus în jos, împotriva sfatul vrachey.Upala slab. Medicii ajutat rapid. Tratate timp de 6 zile, totul este absolut le besplatno.Ochen blagodarna.Spasibo foarte mult și An Nou fericit. )))))

articole similare