15 moduri de a face cu o stare de spirit proasta

Cu o stare proasta de fiecare semn. O parte din ea este denaturată doar de cauze la nivel mondial, iar unele în valoare de un nor pe cer și să vedem soarele în loc să - și starea de spirit buna este plecat.

Rareori se supara peste nimic, dar nu mă consider un optimist - mai degrabă, eu sunt un realist. Dar aici este o stare de oboseala banal mi se poate lipsi de echilibru. Se pare că sunt într-o stare de spirit bună numai atunci când plin de putere și energie. De aici concluzia - restul ar trebui să fie mai mult :)

Inveseleste-mă destul de ușor. Uneori, trebuie doar să ia un pui de somn timp de o oră sau două, și mă voi trezi într-o stare de spirit buna. Aceasta ajută la îmbunătățirea stării de spirit a muzicii preferate pe căști, întâlnirea cu mama lui sau prietena lui.

În cazurile severe, ajută-mă să se plimbe în jurul orașului, o ceașcă de cafea la cafeneaua ta preferată și o înghețată delicioasă sau tort. Iar dacă prietenul ei cu o apuca, o stare de spirit proasta, puteți uita în condiții de siguranță!

Dacă soțul meu și am cazul atacurilor comune de temperament rău, noi numim oameni. În companie bună îmbunătățește instantaneu starea de spirit, testat în mod repetat de noi :) cu awns, iar filmul poate fi interesant pentru a vedea, și doar vorbim despre viata.

Desigur, moduri de a face cu o stare proasta, la toate diferite. Sora mea, de exemplu, este salvat de faptul că, pentru o lungă perioadă de timp pisica favorit stors. Ea spune că ea este, de fapt ajută să se calmeze, să regândim totul si uita-te la lume într-un unghi complet diferit.