În ultimii ani, blogurile sunt un instrument popular în rețea pentru a face schimb de experiență și de a crea comunitate. Multe exemple în jurul valorii de a motiva oamenii să își creeze propriile bloguri și on-line la curent cu noi resurse interesante. Odată ce am decis să creeze un blog, fără să știe unde se va duce în 2-3 ani.
Deci 12 sfaturi pentru blogging-ul de succes.
1. Tăiați unui copac
Al doilea exemplu este un blog faimos antreprenor roman Fyodor Ovchinnikov sila-uma.ru. Sarcina sa principală este de a spune Fedor SMM .ua. A fost de a crea o distracție sau un spectacol pe fundalul unei noi librării pentru informații, feedback-ul și atragerea primii clienți. În acest caz, sarcinile și funcțiile blog-ul este, de asemenea, schimbarea cu dezvoltarea cea mai mare parte Teodor și activității sale, dar aceste obiective ar trebui să fie înțeleasă în scopul de a utiliza în mod corespunzător instrumentul dvs. (decizia de sarcini), sub forma unui blog clar.
2. Cine doare, spune el, și că
Se determină tema și stilul de resurse, și să le stick. bloguri heterogenă interesant, dacă nu este un jurnal personal. La etapa inițială, este foarte dificil de a obține cititori, în cazul în care acestea nu sunt clare cu privire la ceea ce site-ul dvs. (împreună cu necunoscut dvs.). Ele pot dori 1-2 articole si chiar semn sus pentru actualizări, dar, de îndată ce lista de discuții vor primi inca 2-3 articole pe un subiect diferit, atunci trimite departe (dacă nu este prietenii tăi loiali).
Decide ce subiect știi cel mai bine, iar dacă acestea sunt diferite (de la pescuit la marketing), atunci vă rugăm să creați o mai bună blog-uri multiple.
3. Vulturul nu prinde muște
Nu-ți fie teamă să-și exprime gândurile lor. Acesta este doar ceva ce oamenii pot aprecia în tine cel mai mult. De ce au nevoie să audă de gânduri și idei pe care le altor oameni? Nu-ți fie teamă să fie „oaia neagra“ este de multe ori de ce oamenii sunt cu tine. Un bun exemplu în acest caz, Arbeit. care nu se teme să-și exprime opinia asupra unui număr de probleme sau critici cu privire la anumite persoane. Din acest motiv, cei mai mulți cititori vin la blog-ul său.
4. Șapte unul nu așteptați
Lumea se schimbă rapid și este o zonă în care ești un expert, umplut rapid cu experți noi, care nu sunt la fel de bine ca tine poate organiza un instrument sau experiența de a crea un schimb de comunitate similară. Cu această ocazie, există mai multe exemple. De îndată ce încetează să mai fie interesant și există o resursă utilă, oamenii merg în căutarea unui nou de dezvoltare.
5. Răbdarea și munca grea - un pic de efort
6. Sub piatra de rulare adună nici un mușchi
Inventeaza noi „chips-uri“. Ce altceva în afară de articole, vă puteți da cititorilor că este, de asemenea, util? Poate unele instrument sau o secțiune nouă, și poate fi un sondaj sau distribuirea invitațiilor la resurse utile?!
7. Una dintre ele este un războinic
Una dintre ele este foarte dificil de a reuși, așa că ar trebui să învețe regulile de rețea. Vă recomandăm să citiți cartea „Niciodată nu mânca singur,“ Keith Ferrazzi.
Trebuie să aveți cercul din dreapta. Ce vrei să spui corect? În cuvintele lui Euripide (da, ca el a fost primul) :), „Spune-mi cine sunt prietenii tăi și să-ți spun cine ești.“ Expand cercul de prieteni, dar aveți grijă să nu numai cu privire la numărul de participanți, ci și asupra calității mediului lor, pentru că vă afectează în mod direct și, în consecință, cu privire la dezvoltarea site-ului. Încercați din cercul de cunoștințe au fost oameni mai populare și interesante.
8. Nu sade observat - Sculați se arată
9. Păsări de o pană efectiv împreună
10. Tranquility - înțelepciune, caldura - prostie
11. Prețul de lucruri să învețe cum să-și piardă
12. creasca mare, asa ca nu fi o tăiței
Din fericire, acest proverb pentru a te inspira! Eu vă și popularitatea blogului dvs. doresc!
Oh, cât de dificil de a depăși bariera, și dintr-o dată critica, nu accepta, zatrollit ... am fost o dată la serche întrebat, așa că am un prieten la ficat a fost critica conținutul meu. Și aici, chiar în ghearele leului!
Într-adevăr, sfaturi vitale. Acum veți avea concurenți bloggeri =) mulțimea
Ai putea recomanda în continuare să dedice timp pentru auto-formare și de urmărire a modificărilor în motoarele de căutare, utilizați doar metode albe de promovare și au obiceiul de a actualiza articole care profilul de-a lungul timpului, își pierd relevanța.
Sunt doar un începător în această afacere) ma ajutat foarte mult! vă mulțumesc.
sfaturi sensibil.) Oamenii tind proactive personalități energetice. Fii un lider și oamenii să ajungă pentru tine ...
Sfaturi corecta problemele 0. Toate evidente în principiu, dar dacă a fost atât de simplu =) Cel mai important lucru pe care trebuie să Tenacitate pe tot parcursul. Este ușor de la început, probabil, doar experți în domeniile lor. Dacă mai devreme bloggeri au fost uneori mai puțin și idei pentru conținut ar putea transforma cu ușurință pentru a fi unic, dar acum vă puteți imagina, s-ar părea, informațiile zaguglit unice, și pe tema „mare“ de informații care iese nu ești unic, dorința de a scrie cade, nu de mult ... Cel mai important lucru pe care nu trebuie să continue să scrie, în ciuda faptul că, am prieteni care nu sunt angajate în absolut nici o optimizare si promovare blog-urile dvs., ci doar să scrie articole bune în mod regulat și au obținut un oarecare succes.
așa cum ne-ar dori o specificitate mai mare)) doar totul, în general!
Cel mai important lucru pe care nu trebuie să continue să scrie, în ciuda faptul că, am prieteni care nu sunt angajate în absolut nici o optimizare si promovare blog-urile dvs., ci doar să scrie articole bune în mod regulat și au obținut un oarecare succes.
Koffein - cuvinte de aur. Adauga la mine, de asemenea, - atunci când scrii un articol bun, asigurați-vă că un cuplu de link-uri care urmează să fie introduse în organism pentru alte articole pentru blog-ul. Bine stayu sigur pentru a copia (90% probabilitate) si vei avea o multime de link-uri înapoi de la bloguri tematice
Mi se pare în blog trebuie să fie un fan al supușilor săi, și să nu ia doar tema blogului și a înființat. Acest lucru poate rezulta dintr-un start rapid la linia de sosire mai repede. În fiecare zi, oamenii sunt interesați de ceea ce este legat de hobby-ul lor, și apoi mai ușor de a scrie articole, este mai ușor să se dezvolte o regularitate, iar mai devreme sau mai târziu, vor fi judecători.
De multe ori pur și simplu nu au răbdare să aștepte pentru obiectivul prețuite - momentul în care resursele sunt deja mai mult sau mai puțin suficient (pentru solicitarea dvs.) prezență. Dar cred că cel mai important lucru în această chestiune. „Bucureștiul nu este construit dintr-o dată“