Omul nu poate ramane insarcinata deoarece fiziologia lor. Doar corpul de sex masculin nu este conceput pentru acest scop. Desigur, putem presupune că va exista un fel de mutație care rezultă în apariția persoanei este un om, cu toată fiziologia externă, dar pot avea în mod inerent organe de sex feminin necesare pentru sarcină și nașterea copilului. La urma urmei, există destul de des în natura fenomenului (nu poate aminti numele științific) atunci când procreare masculină individuală poate fi deosebit de feminin, și vice-versa. De ce ar fi o persoană în minte atmosfera noastră „curat“ nu se schimba sexul. Sau ceva de genul asta.
Știința nu știe de astfel de cazuri, dar experimentele sunt realizate în întreaga lume.))) Glumă.
În sensul normal, este imposibil. Dar poate odată ce oamenii vor fi capabili să schimbe corpul la voință.
A doua modalitate de a face acest lucru - pentru a se potrivi situației în conformitate cu regulile de intestat. Nu știu cum, dar are loc în germenul de sex masculin și de a crea un mediu, astfel încât să poată vyzhyt. Dacă nu spun că ar trebui să se întâmple în mod natural complet.
Nu, în acest moment acest lucru nu este posibil. Poate că medicina ceva și să vină cândva, dar mă bucur că nu voi, pentru că eu cred că toată lumea ar trebui să facă ceea ce el a fost înzestrat de natură. Omul - inseminator (scuze pentru a fi nepoliticos), o femeie - cultivarea unui copil.
mai mult de un an în urmă
Dacă din momentul scrierii testamente Charlie Chaplin, și la această zi, sarcina și care poartă copilul unui om, ar fi real, - l-ar fi întâmplat deja, iar un astfel de om, ar deveni proprietarul sumei de testamente!
Orice om, nu a fost niciodată în stare să rămâneți gravidă (nu au un om în organul corpului, în scopul de a obține gravidă, și nu are nimic de a hrăni un copil, etc.) și cu atât mai mult, astfel încât mai mult și de a face sarcina.
Poate că într-o zi în viitorul îndepărtat, iar oamenii vor fi capabili să rămână gravide și să poarte copii, și apoi să le suporte - dar acum este doar fantezie și nimic mai mult.
Probabil mai mult decât creierul unui om se gândea cum să-l un milion de dolari doar pentru a avea un copil. Și dacă încă aveți un milion, care este primit cineva, atunci este imposibil. Probabil să fie mai mult decât vorbesc, că oamenii au o fiziologie diferită, nu uter pentru a da naștere unui copil, fără ovarele pentru a produce un ou, hormoni necesare pentru realizarea copilului (cel puțin în suma de dreapta).
Dar știința se mișcă înainte. Poate că foarte curând, și oamenii vor fi capabili să dea naștere.