Numele meu este Vladimir Nikiforov. Sunt un antrenor de fitness. Am pierdut o dată 24 kg în 3 luni și este gata de a împărtăși cu tine cunoștințele și experiența lor. Formarea noastră va fi scurtă și nu va necesita nici un echipament. Acestea ar putea avea nevoie doar o mică halteră, și apoi pentru o mică parte din exercițiile. Iar restul - doar propriul corp! Desigur, ne vom uita la și nutriție. Tu și eu voi stroynet rezonabil, fara diete drastice.
Care este ideea de maraton de fitness?
Pentru 100 de zile, voi vorbi despre modul de a aduce corpul în scopul fără a afecta sănătatea. devin în formă și atletic, ca să găsească o cifră de visele tale și cum să controleze corpul și sănătatea dumneavoastră.
De ce am nevoie de ea?
Studioul de fitness, unde lucrez eu, vin la oameni complet diferite. Și mă doare să văd cum este uneori tip dur în vârstă de 27 de ani nu poate efectua un exercițiu care poate fi realizată cu ușurință de către oameni cu mult peste 50. Acest lucru este incorect. Acest lucru nu ar trebui să fie. Trebuie să fie sănătos și puternic. și, prin urmare, figura noastră ar trebui să fie frumoasă și întinsă.
Prin urmare, în timpul celor 100 de zile de la maraton vom efectua pași simpli - pași care ne va conduce la rezultatul dorit: un corp frumos, asieta și sănătate bună!
Cum de a participa?
1. pentru decisiv.
2. pentru prudență.
Pur și simplu nicăieri! Decideți să schimbe forma lor, corpul lor și mintea - te-am ajuta cu asta.