10 motive pentru a se întâlni cu un bărbat mai în vârstă decât el însuși

Pentru a se întâlni cu un bărbat mai în vârstă decât el însuși este cu adevărat uimitor. Acest lucru ar trebui să fie regula, din moment ce dumneavoastră douăzeci de ani la un tip cu care te cunosc, nu a fost mai mică de cinci ani mai în vârstă decât tine. Acesta este doar bun-simț - atunci nivelul nostru de maturitate este aceeași. Ca un vin bun sau o brânză bună. bărbați primi doar mai bine cu vârsta.

Nu va fi ceva de genul: „Mă duc în Australia, pentru a te găsi“ El a făcut un deceniu în urmă. El a fost pe plajele scăldată de soare din Coasta de Aur. El a văzut cascade care l-au schimbat. El a experimentat viata-afirmarea parașutism. Acum el știe cine este el. El știe ce-i place și ce nu-i place. El știe ce vrea în viață, și el devine. Este ușor, dar încrezător. Ambițios, dar confortabil cu ea. Este atât de atractiv.

Disputele ajung de obicei sex

Acest lucru se datorează nivelul său de maturitate. Ea poate fi frustrant și un fel de dezamăgitoare când tot ce doriți este un strigăt bun cu privire la modul în care amândoi sunteți supărat, dar în loc să vă rupă hainele unul altuia și ia sexul creativ nu mai puțin tare. aversiunea sa la dispute pentru copii înseamnă că, cel mai probabil, se va stinge astfel de focare, și asta e bine, pentru că, în realitate, destul de improbabil ca fiecare dispută se va încheia cu un sex agresiv, cel mai probabil, aceasta va duce la o tăcere de două zile la capetele opuse ale canapelei. El știe cum să se stabilească certuri, și când te calmezi, îl vei iubi pentru asta.

El preia frâiele

El te duce la restaurant. El trage un scaun pentru tine. Nu poți decide ce să mănânce? El va ordona ceva delicios și gustoase pentru tine. Și el spune: „Doamna este. „În maniera unui domn cu experiență.

El știe lucrurile lui, dacă știi ce vreau să spun

Sexul cu un adult cu drepturi depline. El știe lucrurile lui, și el îți va da placere. Nu vor exista experimente confuze. El știe drumul spre inima doamnelor. El are o experiență mare. Sexul cu un bărbat adult, ca asculta rap orice înțelegere mult-așteptată a ceea ce este. Pentru tine, totul va fi nou și cu adevărat.

Părul său în locurile potrivite

El se află la o epocă în care el poate crește barba perfectă, fără lacune. El are părul de pe piept. Nu o pereche de fire de păr în jurul mamelonului, dar un covor adevarat. mâinile sale, ceea ce ar putea spune un milion de povești. Mâinile, care par a putea face cu ușurință o barcă din lemn. Din orice copac. El poate face acest lucru. Este foarte sexy.

Familia ta va iubi

Dacă nu, ce să faci, sunteți douăzeci și cinci, și el e mai în vârstă decât tatăl tău. Acest lucru se poate face cina cu familia un pic ciudat.

El nu joacă jocuri

El nu va aștepta trei zile pentru a răspunde la tine în mesaj. El nu are timp pentru jocuri stupide, așa că, dacă te place, el va scrie la tine atunci când vede mesajul dvs., și nu este limitat la un singur cuvânt. Poate că nici măcar nu vă scriu și să-mi spun, ca un gentleman. În plus, veți fi mesaje lizibile fără toate aceste reduceri moderne. El trimite mesajul de calitate atunci când scrie numele, o face cu un imperiousness pentru adulți, și este uimitor.

El înțelege ce înseamnă la rangul de cavaler

El stie ce vrea

Bărbați de o anumită vârstă, ei doar știu eu ce știu. Și este mare și sexy. Pana cand un om ajunge la douăzeci, el a trecut deja prin tiradă ei înșiși și ce le place găsesc, așa că atunci când l-ai întâlni, el era deja la jumătatea drumului spre scara și este gata pentru a merge la partea de sus. Nu este nimic interesant decât ambiția. Aceasta este încrederea care vine numai din experiența de viață, fie că este o călătorie în jurul lumii, câștigând o mulțime de bani, este adâncimea care vine doar cu vârsta. Și această înțelepciune face ca ochii lor arata mai profund și frumos.

Casa lui este de obicei mai bine decât tine

El a primit zece ani pentru a te salva. Ceea ce înseamnă că în cazul în care devine severă, nu te va certa despre a cui plat.

Te-ai întâlnit cu oamenii mai în vârstă decât ei înșiși?

Numai cu ei și cu 3 32 32 0

Aici sunt toate inegale căsătoriile - există un motiv ulterior: experiența mire, bani - fiabilitatea viitorului! Ei bine puicuțe plânge, plânge, și va fi îndurat-slyubitsya, dar apoi va trăi în patina trifoi. Un egal la egal numai deșeuri de timp, varsta si strica viata ta, la rândul său, asistenta sau istericii. Este surprinzător faptul că unele dintre fete de la o vârstă fragedă, nu uita, chiar și în direcția de colegii lor, ei sunt interesați de bărbați mai în vârstă, chiar și simpatizează cu prietenii ei. Principalul lucru pe care a fost interesant pentru a asocia împreună și să prezinte o admirație reciprocă.

Jeanne, diferența de vârstă ar trebui să fie rezonabilă. Atunci când o tânără fată găsește un „tata“, atunci nu este de mirare că ea vede în el un portofel plin de bani de grăsime, și el este în ea - un mod de a se distra cu un corp tânăr. Pentru viață trebuie să te alege un bărbat, în vârstă de câțiva ani. Presupun că diferența de 5-10 ani, nu mai mult. Deși soțul meu aceeași vârstă, și eu nu sunt complexe despre asta.

articole similare