10 întrebări Christian

10 întrebări Christian

Margarita Filatova: „La cer, și a dislocat un pic, și am destule miracole simple, mici“

1. Ce ar putea încuraja omul modern să se dezvolte și să fie renăscut?

Oamenii sunt diferite. Deci, o rețetă universală nu știe. Dorul de cunoaștere poate fi.

2. Ceea ce este mai important - întrebarea sau răspunsul?

Importanța întrebării - este de obicei răspunsul.

3. A Iisus Hristos Tolerant?

Este Iisus Hristos umil, dar nu tolerant. Acestea sunt lucruri diferite. Creștinismul și tolstoianul.

4. Efectuați oricare dintre apostoli erau soții, și ce au făcut în timpul slujirii lor la Isus Hristos?

Apostolul Petru a avut o soție, precum și altele ale celor șaptezeci. Ele sunt, de asemenea, însoțite de Hristos și apostoli mai târziu.

5. Ce este fericirea în sens personale?

În înțelegerea mea personală de fericire - este libertate. Libertatea de guvern, oameni și gândaci de bucătărie.

6. Care considerați că principalul simbol al creștinismului?

Personajul principal - Paste. În ea totul.

7. Există un loc minuni în timpul nostru? În cazul în care să-i vezi?

Desigur, există. Singura întrebare este, ceea ce este considerat un miracol. La cer, și a dislocat un pic, și am destule miracole simple, mici. oameni aleatoare, evenimente aleatoare, și numai în timp, se poate vedea că duce undeva. Toată viața mea am alergii si pisoi sa inghete in jurul casei. El a avut compasiune, a luat-o și miracol nu este alergic la pisici lor. Nu este un miracol? Da, puteți, probabil, explica punct de vedere tehnic, dar pentru mine este un miracol nu mă așteptam să înceapă pisicile. Și acesta este doar un exemplu.

8. Care este filmul tau preferat Christian? De ce este el?

Literalmente am aceste filme nu au, pentru că detestat încercări de a filma Biblia - întotdeauna o minciună, sau astfel încât ungeri deja bolnav. Nu știu ce este un „film al lui Christian“ - cel care încearcă să se pentru un film pentru a da, nu-mi place. În orice alt film puteți găsi motive creștine, dacă se dorește, chiar dacă este „Kung Fu Panda 3“.

9. Cum pot sluji pe Dumnezeu prin intermediul tehnologiei moderne, inclusiv pe Internet?

Mi-aș dori mult. Prea multe pentru a da. Dar, cel mai important, poate, și-a exprimat pentru publicul vorbitor de limbă rusă: este necesar să se înțeleagă în mod clar ortodocșilor - minoritatea nu numai în UE, ci și în România. Poate părea să vă că aveți o mulțime, pentru că orașul are temple. Doar aici, în templele aproape o bunică, dar numai literatura hagiografic în băncile bisericii. Și cel mai rău lucru - toată lumea este fericită. Relaxat. M-am gândit că peste tot în Biserica imperială? Am uitat ce era acum 100 de ani? Și istoria se repetă pentru că nimeni nu vrea să creadă. Ei bine, ceea ce înseamnă că nu este necesar să se relaxeze și să cred că aveți o mulțime, și că „și așa mai merge“. Dispărută spiritul creștin timpuriu al rock-and-roll subteran. Dar numai în cazul în care stația de înăbușind Imperial - și în temple vor fi tineri față. Și ei înșiși, mai degrabă decât având în vedere în mod forțat.

Interviu realizat de Artur Garnov. în special pentru creștin slovodlyatebya.rf portalului informațional și educațional

Sperăm că sunteți interesat de materialele care sunt publicate pe site-ul nostru. Ne-ar dori în viitor, pentru voi, dragi cititori oferi, cele mai recente știri și alte proiect important și util informatsiey.Nash este non-profit și este susținută de sponsorizare. În prezent, ne confruntăm cu dificultăți financiare grave, și, prin urmare, ar fi sincer bucuros de orice ajutor din partea ta.

Talk-show „Darurile Reformei.“ Programul de oaspeți - Studii culturale PhD, un coleg senior la Centrul.

Analiza evenimentelor care au loc în lume și în România, în societate și în biserică ....

OI Druzhbinskoy: Oh nobil rus.

articole similare