Dar, în loc de taxe „vă mulțumesc“ Kirkorov din etapa a spus: „În urmă cu doar câteva minute, am devenit tată am avut o fiică.!“
- Philippe, când am luat pe fiica mea să se ocupe de plâns. L-am lăsat singur în acest moment, pentru că el trebuia să simtă acel moment, paternitatea mult-așteptata - a declarat într-un interviu cu „KP“ mătușa artistului, cantareata de opera Marie Kirkorov, care din prima zi să-l ajute cu educația Alla-Victoria.
Astăzi, mai în vârstă actorul moștenitoare avea cinci ani. „KP“ amintit 10 lucruri despre favoritul regelui pop.
1. Despre femeia care a dat naștere primului său copil, Kirkorov nu-i place să vorbească.
Doar indicii că o lungă perioadă de timp cu ea familiar și prietenos.
- Sunt persoana foarte superstițios. Mai ales în cazul în care este legată de viața mea personală. Mai ales cu viața omulețului, care sa născut - a spus el într-un interviu cu „KP“ Kirkorov.- Dacă această femeie am totul sa dovedit, înseamnă că este o persoană bună. Ea mi-a salvat de la singurătate.
2. - Allu Viktoriyu eu numesc întotdeauna numele complet, așa că știa din copilărie că ea are un nume frumos - a mărturisit „KP“ Kirkorov.
Potrivit artistului, el a numit în onoarea fiicei doamnelor sale preferate: muza lui și fosta soție Alla Pugacheva și mama lui Victoria.
5. - Persoana principală în viața copiilor mei, atunci sper - tatăl meu Bedros. El îi iubește. Și copiii le place, The Kirkorov.-Am recunoscut o familie minunata, fericit. În domeniul educației, eu iau tac lor de la părinții lor. Ei n-am jurat în prezența mea. Și eu, de asemenea, nu o fac niciodată.
6. - Alla-Victoria este foarte similar cu Filip, - el spune artistul Lyusya menajera, ea este aceeași femeie de moda, precum și tata.. Philip nu recunoaște peștele. Și aici, la masă cu noi a fost peștele, ceas Alla ciupit nasul - este mirosul de pește nu-i place. Tot în Philip!
7. Potrivit Kirkorov fiicei sale iubește atenția și este ușor de a face contact cu alți copii. Fata de prieteni cu copii Stasa Mihaylova, fiica lui Ani Lorak și a altor moștenitori stelare.
- În opinia mea, Alla Victoria iubește viața ridicată. Ea iubește atenția și admirația altora, - a declarat el reporterilor Filip.
8. Kirkorov nu exclude faptul că fiica sa ar putea deveni un viitor campion olimpic.
9. Filip sigur: Alla-Victoria - o replică a mamei iubitei sale.
- Mama pentru o lungă perioadă de timp nici un contact, dar sunt fericit că ea locuiește în copiii mei. Alla-Victoria într-adevăr ca ea - în comun cu reporterii Filipp Kirkorov.
10. nașterea fiicei sale sa schimbat dramatic viața Kirkorov. cântăreț Închide-încrezător, el în cele din urmă a găsit sensul vieții a devenit mai relaxat și fericit.
- Orice se întâmplă acum, nu am dreptul la oricare dintre eșec - spune Philip. - Pentru că copiii vor spune-mi: „Tată, a dat naștere la noi, am fost difuzate deja plină desfășurare, și comite acte de adolescenți.“ Prin urmare, chiar dacă mi se reproșează unele bluză roz, eu spun: „Băieți, a fost de zece ani înainte de a te fi născut, tata a fost un copil, tatăl meu a luptat cu bluza roz, ea a iritat culoarea, dar cu aspectul lor in lume toate .. lumea a fost diferită. "