Povești despre modul în care părinții au luat examenele la universitate, să ne sperie cu clasa întâi. Profesorii în ajunul sesiunii adăuga doar combustibil la foc, și dacă se odihnesc, ei în felul lor. Mai ales distins în creșterea spiritele profesorilor studenți principala universitate a țării - Universitatea de Stat din Moscova.
„Eu aduc întotdeauna la examenul lung clepsidră minut. Și nisipul acolo dificil. Rămâne primul elev care a picat latină. "
Alexey Belikov, Facultatea de Filologie.
„Și aceste preotese a făcut ce devin adesea implicați în studenții care vin la examenul privind istoria filozofiei străine. Ei raved despre. "
Sergey Melnikov, Facultatea de Filosofie.
„În România, două ghinioane - proști și drumuri. Pentru a scrie off elev - un prost pe drumul spre o diplomă de învățământ superior ".
Azat Rakhmanov, Facultatea de Sociologie.
„Amintiți-vă, vă rugăm: Marx și Engels - aceasta nu este una și aceeași persoană! Deși răspunsul examen este pentru toată lumea, în măsura în care acestea sunt soț și soție. "
Valery Ivanitskii, Departamentul de Jurnalism.
„Ai venit la examen, după ce a avut deja cinci, cel mai important lucru -. Nu-i strice cu răspunsul său“
Alexander Kopylov, Facultatea de Drept.
„În Congresul Național al Poporului Deputaților în 2987. Dacă examenul, vă rugăm să le numesc pe nume, știu acest lucru: am monede“.
Tatiana Levchenko, FMP.
„Se întâmplă că, din ignoranță rezolvată de nerezolvat, dar cei mai mulți studenți dau un chestii foarte amuzant. El susține, prin urmare, studentul la examen că două puncte se poate face o singură linie, în cazul în care efectuate fără probleme. Și pe bună dreptate. "
Andrew Voronenko WMC.
„Dacă eu sunt luni, nu a venit la locul de muncă, de control atunci sunt foarte prost scrise și am un atac de cord.“
Konstantin Kozlov, Mecanică și Facultatea de Matematică.
„Examenul este foarte dificil, nu numai pentru că nu există manuale. Dificultatea este că am un nenorocit rar! "
Grigorie Prutskov, Departamentul de Jurnalism.
„Te-am înțeles când scrieți controlul apelat la Wikipedia. Ei bine, știi ce ar fi mai bine dacă ai întors la Isus ".
Egor Yureskul, MSE.