Și nu spun cât de mult bani pentru a lua cu ei, merge pentru prima dată, nu știu :(
pentru o bronz de vara, la toate invizibil, deși, de asemenea, du-te la solar
Dacă te duci pentru prima dată nu mai mult de 3-5 minute. Obyazataelno utilizați protecție pe grudt. Par că capac toate prniobresti posibile acolo meste.Postepenno pentru a crește timpul de timp de 1-2 minute.
Crema pentru bronzare. nici o bronzare obișnuită cu bronzers sau nu-este o chestiune de gust. Cu bronzers de bronzare pojavljatsja mai repede și merge mai repede.
Potrivit începutul plimbare prin a doua zi - două, până când ajunge la zhleaemogo ottenga ori, apoi DLA poddrezhaniya suficient de o săptămână
Durata timpului de bronzare nu trebuie să depășească 9 m. restul este deja dăunătoare pentru piele
3 min dacă pielea absolut alb
oksanadan. 04.09.12 08:10 (răspuns la: anomia)
bine, există un astfel de sistem te duci la bronza și bronzers nakradyvayutsya ca vopsea. apoi va cumpăra Loțiune cu efect de arsuri solare. din fata mea fericit și mulțumit cu Meri cheie cumpărat trei zile uns-culoare ofigennyy.a scrieri astfel încât în cazul în care salyary fără coloranți. deoarece folosind frecarea de pe bronza.
Anomie. 09/03/12 19:50 (Răspunde la: Komsomolkaaa)
Komsomolkaaa a scris (a): oroarea. apoi comanda in magazinul online.
Trebuie să-l place. Ei bine, din nou, ei nu mi-aduce numărul ((și există, de asemenea, de așteptare, timp de 2 săptămâni =)) du-te ponosit ..
Komsomolkaaa. 09/03/12 19:49 (Răspunde la: anomia)
Anomia a scris (a): Pskov. populație de 203,000. Chiar și astăzi vopseaua de păr și o jumătate de săptămâni de așteptare. Fac apel - și nu ne-am adus. următoarea livrare după 2 săptămâni ppts..kak locuiesc aici.
groază. comanda magazin on-line, apoi ..
Anomie. 09/03/12 19:41 (Răspunde la: Komsomolkaaa)
Komsomolkaaa a scris (a): Da. și cea a orașului. încerca să găsească un alt în solar sau Letual ce să cumpere ceva
Pskov. populație de 203,000.
chiar și astăzi, de colorare a părului și săptămâni și jumătate de așteptare. Fac apel - și nu ne-am adus. următoarea livrare după 2 săptămâni ppts..kak locuiesc aici?)
Komsomolkaaa. 09/03/12 19:37 (Răspunde la: anomia)
Da. și cea a orașului. încerca să găsească un alt în solar sau Letual ce să cumpere ceva
Anomie. 09/03/12 19:33 (Răspunde la: Komsomolkaaa)
Komsomolkaaa a scris (a): ÎNTOTDEAUNA cremă, astfel încât să nu se plâng că nu este bronzat, Stikine, păr ubirayte.esli solar bun în viitor va fi ea transpirație sub crema, ea normalno.blednym aș sfătui minute la nu mai mult de 5-7, în primul raz.I în duș după bronzare nu merg, și astfel pielea este accidentat.
Urăsc orașul lor. astăzi a mers la solar chiar înscriși. Am întrebat despre crema protectoare. I - și nu avem. Numai acceptă. PPC
ÎNTOTDEAUNA crema, astfel încât să nu se plâng că nu este bronzat, Stikine, păr ubirayte.esli solar bun în viitor va fi transpirație-l sub crema, ea normalno.blednym aș sfătui 5-7 minute nu mai sunt primele în duș după raz.I solar nu merge pe jos, din piele și așa vătămată.
Am pielea inchisa la culoare, pentru prima dată la o plimbare de 7 minute va arde atomi)) în continuare până la 10, și 15 după ce a bronzata sooo și obișnuiți. Am avut ceva prima dată când te-ai dus la o punte de soare, nu știa nimic despre asta, aici și a decis doar bronz perfect, mă duc la salon întreb mătușa mea, și eu pot fi de 30 de minute? E în stare de șoc. asa ca m-am dus la cel mai mic, apoi mi-am dat seama de ce))) ca aceasta orice vot.zaschita diferite au astfel de biberon Stikine și pahare, numai în cazul în care ochelarii să poarte apoi stânga următoare. Nu sunt doar crema de utilizare este neapărat aproape ochii mei și bronza