Viața de familie - nu doar trăiesc împreună, de a iubi și de a fi în jurul valorii. Viața de familie - este un loc de muncă mare.
Sunt atât de mulți factori pentru a stabili dacă sunteți fericit sau nu. Dar mai întâi, trebuie să răspundă la întrebarea: ce faci pentru a te face fericit, și căsnicia puternică?
Una dintre cele mai comune probleme în familie - o trădare. Suntem de multe ori se confruntă cu cazuri de infidelitate si tradare. Uneori, se pare că acesta este doar un flagel al relațiilor moderne. Mulți oameni întreabă dacă este posibil să se prevină trădare, chiar înainte de a se intampla. Și răspunsurile.
1. Renew nunta vows la fiecare 7 ani.
Am auzit o bicicletă, care este destul de similar cu adevărul. Bărbatul și femeia au fost căsătorit 57 de ani, când familia și prietenii lor, a organizat o petrecere pentru ei, pentru a sărbători longevitatea lor este iubire.
După vacanță, femeia a spus soțului ei: „A fost grozav. Dar eu sunt îngrijorat cu privire la o întrebare de ani de zile: de ce n-ai spus că mă iubești "?
Omul se uită la soția lui cu surprindere: „De ce, ți-am spus că îmi place, în acea zi când ne-am căsătorit. Dacă mă răzgândesc, aș lăsa să știi. "
Prea mulți oameni să ia relația lor de la sine, în cazul în care acestea sunt deja căsătoriți. Dar acest lucru nu este cazul. Soția mea și cu mine suntem căsătoriți timp de 31 de ani. Aceasta este a treia căsătorie pentru fiecare dintre noi. La fiecare 7 ani ne reînnoim jurămintele noastre și din nou, promit să iubim și să fie aproape. În plus, de multe ori spunem doar unul altuia „Te iubesc.“
2. Nu lasa natura obține mai bine de tine.
Mulți oameni cred că în cazul în care doi dragoste și încredere unul în celălalt, nu vă faceți griji cu privire la infidelitate. Dar acest lucru este departe de adevăr.
Biologic, suntem de acord să aibă copii, pe care le aduc, atâta timp cât acestea nu încep să înceapă copiii lor.
Și apoi, în 40 de ani sau cam asa ceva, necesitatea de a începe din nou să trăiască în mod activ, precum și la nașterea copiilor. Acum, dacă o femeie nu renunta, s-ar reveni la viață la această vârstă, iar oamenii nu ar fi fost o criză de 40 de ani. Și bărbații, de asemenea, nu se așteaptă pe cineva să-l trezească la fosta sa scânteie, și să ia lucrurile în propriile mâini - desigur, cu soția sa.
Citește continuare pe pagina următoare făcând clic pe numărul său de mai jos.