7 ani de căsătorie nu au copii, forum

Bună ziua tuturor vizita și care trece prin. Asta este de fapt o astfel de situație în viața mea, 7 ani de căsătorie, nu o singură sarcină.
Spune-mi, de asemenea, poate cineva o astfel de situație, sau ceva similar? Ce-ai făcut? Pot copiii de la orfelinat în a lua? În detrimentul sănătății mea, chiar mai mult, cu toate acestea, și soțul ei nu atât de bine într-adevăr, am fost tratați timp de mai mulți ani și încă mai pot monta numai de bani în spital atribuite.

Cineva FIV face cineva un copil dintr-un orfelinat ia cineva trăiește fără copii. Te-ai să decideți ce copil nuzhno.Vzyat de la detdoma- oh atât de ușor, este o poveste lungă.

unul dintre parteneri trebuie să se schimbe celălalt)

cine ce face în această situație. Opțiunile 1) pentru a lăsa totul așa cum este și să trăiască pentru mine 2) să ia un copil adoptiv 3) * încerca să facă FIV.
Opțiuni pentru a alege și alege

Decide ce ai copii. de ce. trăiesc pentru ei înșiși. copii plece. iine în valoare de ani a investit în ele. Ia un câine. Cel mai bun prieten al omului

copii plece. și nu merită anii investit în ele.

Se întâmplă că, și nu-l merita.
Dar chiar introducerea de mult în valoare. In timp ce copilul iubit, îngrijit de el, să-l scăldat, și s-au dedat la iubirea lui - fericit.
Oh, cum îmi place fiica mea! Și eu o iubesc ca ma simt bine cu ea, să se distreze și bucurie. Și dificultatea neliniștită.
Dar chiar dacă dintr-o dată și din dragoste, este încă viața mea cu ea incredibil de bine decât fără ea.

Se întâmplă că, și nu-l merita. Dar chiar introducerea de mult în valoare. In timp ce copilul iubit, îngrijit de el, să-l scăldat, și se complăcea în dragostea Lui - au fost schastlivy.Ah ca imi place fiica mea! Și eu o iubesc ca ma simt bine cu ea, să se distreze și bucurie. Și dificultăți nipochem.No, chiar dacă dintr-o dată și din dragoste, este încă viața mea cu ea incredibil de bine decât fără ea.

cât de bine ai spus

Bună ziua tuturor vizita și care trece prin. Asta este de fapt o astfel de situație în viața mea, 7 ani de căsătorie, nu o singură sarcină. Spune-mi, de asemenea, poate cineva o astfel de situație, sau ceva similar? Ce-ai făcut? Pot copiii de la orfelinat în a lua? În detrimentul sănătății mea, chiar mai mult, cu toate acestea, și soțul ei nu atât de bine într-adevăr, am fost tratați timp de mai mulți ani și încă mai pot monta numai de bani în spital atribuite.

Terpite.Molites.Vse Gospoda.Nam în mâinile lui Dumnezeu a dat în 16 de ani, dar doar doi copii! Alergă la medici atât de mulți ani, și tot în zadar, nu mai alerga sau două benzi pe test, nici măcar nu cred că soțul ei la început, am avut unele opt teste diferite. Acum vom aduce două comori. O mare eco-păcat.

Terpite.Molites.Vse Gospoda.Nam în mâinile lui Dumnezeu a dat în 16 de ani, dar doar doi copii! Alergă la medici atât de mulți ani, și tot în zadar, nu mai alerga sau două benzi pe test, nici măcar nu cred că soțul ei la început, am avut unele opt teste diferite. Acum vom aduce două comori. O mare eco-păcat.

Aici oamenii din biserică creierul zasral. Credința în Dumnezeu trebuie să fie în duș. Și toate acestea au făcut-commerce. Preoții în general, hoți și rogues. Chiar și postul nu se conformează. Ei bine, ceea ce poate fi păcat în Estesstvenno dorința de a deveni mamă.
Nu asculta pe nimeni, dacă numai posibilitatea de a da naștere, folosind FIV apoi du-te și de a face.

Intre infertilitate si multe FIV diferite proceduri și tratamente care aduc rezultate.

Am trăit în căsătorie timp de 3 ani și nu ar putea avea un copil. problemele de sănătate ale soțului ei erau. Tratate, ne-am petrecut o mulțime de bani și nervi de kilometri, care trece sora lui mai mic a avut un copil, și el a crezut că i-am invidiez. Așa că am ajunge divorțată, deoarece acestea au fost diferite în caracter, și totuși el a băut de multe ori. La un an după divorț, fostul soț sa căsătorit cu altul. Eu încă stau singur. Toate noile mele cunoștințe, întâlniri a dus la separare. Am 35 de ani. Din păcate toate, desigur, dar nu regret divorțul.
Și sfat: uita-te pentru cei mai buni doctori. Tratate, face eco (în cazul în care într-un mod diferit), cu condiția să vă iubiți unii pe alții. Dacă dragostea ta nu este puternică, atunci divorțul rapid, nu pierde timpul și să caute un nou sot.

Iată ce am recomanda (ca o problemă în soț), începe de la cel mai bun androlog astru la otzivi-andrologi.ru directe. în general, a lăudat Miller și Mskhali în Mame, Alekseeva in vitro Borodaeva in A-line și Tanevski Adamadze în CFPR. Lychagina „Altravita“ tratament spectacol și brusc găsi un decalaj

De asemenea, avem 6 ani împreună. Copiii prezenți. Vrei malenkogo.lyubit, toaletare, pretuim. Este fericire. Mă doare atunci când toate prietena gravidă familiare da naștere. Și eu nu pot. Greu atunci când lucrurile încep să vă prea trebuie să meargă. Dă naștere. Când deja. Și nici o dorință de a explica nimanui nimic. La urma urmei, ei vor auzi un lucru și spune altul. Sunt de multe ori în condiții de stres. Soț calmeaza. Aș vrea să se simtă rapid ca o mamă.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]

articole similare