5 ani de căsătorie, fără copii, acest lucru este normal

Dacă nici nu aveți soțul tău nu au probleme de sănătate, standardele generale, această abatere de la norma, ca și în cazul în care pentru a lua statisticile globale, atunci este, de obicei, cele mai multe cupluri au un copil, iar unii dintre cei doi, așa cum a fost pentru ei de familie și vii, uneori, se implică, în complet sacrificiu de sine.

Pe de altă parte, abaterea de la normă, în principiu, este de asemenea o parte din statisticile generale, pe care le presupune, în om, așa că fiți siguri, se întâmplă în mod diferit în practica vieții.

Ca om el se referă la el, ceea ce va fi considerat norma pentru el.

Sunt familii care au trăit timp de 10 ani și căsătorit, dar nu are copii. Și ei trăiesc fericiți, nu vă faceți griji, necazuri și tot ce aduce în casă de copii. Implicat într-o carieră, călătorind odihnă.

Sunt familii care incearca sa aiba copii s-au născut, dar este imposibil. Cred că în acest caz, 5 ani - nu este un indicator. In zilele noastre, puteți obține gravidă în mai multe moduri. Există în jurul meu o mulțime de prieteni care au născut, și după 5-7 ani de căsătorie, și înainte ca multi au fost tratati, dar a lucrat

Deci, vă decideți că norma și ce nu.

În cazul în care cuplul vrea să aibă copii, dar nu există nici o concepție pentru un an, atunci căsătoria este considerată a fi sterilă.

Și dacă familia este conștient să nu aibă copii unele bine este alegerea lor, asa ca au decis. Acum childfree la modă. Dar eu personal nu cred că e normal, atunci când oamenii sunt sănătoși și capabili de a avea copii, în mod voluntar refuză să fie părinți. Desigur, copiii au nevoie pentru a planifica, de a trăi pentru tine, cu picioarele, material și psihologic să fie gata pentru nașterea copiilor.

În cazul în care cuplul căsătorit de 5 ani și în mod deliberat să nu aibă copii, deoarece nu este încă pregătită să devină un părinte este normal.

În cazul în care acest termen în sine, indiferent de motiv (nu de locuințe, excursii de muncă, de studiu), atunci totul este în regulă. Dar, trăgând copiii nu sfătui, poți face totul, și „împreună“ cu copiii să muncească și să câștige, să învețe și de a construi casa.

Dacă doriți un copil, dar nu este, atunci nu este normal, este necesar să se adreseze experților. Fiul meu coleg de clasă cu logodnica lui a devenit părinți după 8 ani de căsătorie, au avut gemeni prin FIV. coleg meu peste luna cu bucurie.

Vă doresc o astfel de fericire.

Este OK - pentru otnositelnoe.My conceptul cu soțul ei, de asemenea, sa căsătorit cu 5 ani, iar noi nu avem copii. Stai un pic, din cauza problem.Da financiare și sincer eu nu sunt unul dintre acei oameni care vor depune eforturi pentru a fi o mamă tânără. Pentru mine este important să fii încrezător în soțul tău știe că el va fi un tată bun pentru copiii mei.

Dupa nunta, călărit într-un apartament gol, a fost necesar pentru a termina reparațiile, cumpărarea de mobilier și aparate. Pentru o familie tanara, este foarte scump. Și eu sunt genul de persoană care nu aduce copilul la un mort plat. Și banii pentru odezhku si orice altceva ar trebui să-l byt.Poetomu este destul de normal. În Europa, oamenii dau naștere la copii, în general, mai târziu, prima carieră și așa mai departe.

În cazul în care un cuplu este încercarea de a concepe un copil în vârstă de 5 ani, dar este imposibil, de asemenea, eu nu-l ia în considerare o tragedie. Totul are timpul său. Știu o mulțime de cazuri în care este imposibil să se pereche, iar apoi Bam 7-10 ani și medicii gravide și fără.

Fiecare om are conceptul de norma.

articole similare