Pentru multe fete, există unele stiluri și moda, care sunt un tabu absolut pentru ei, datorită faptului că ei cred că un sânii destul de mari si frumoase. Ce să faci dacă într-adevăr doriți să poarte un decolteu adânc și, în același timp, pentru a prinde priviri admirative, nu râs sarcastic. Vă mulțumesc idei de design și industria ușoară, care a venit în ajutorul nostru și a dat lumii un miracol ca sutiene cu push-up (împinge în sus) efect.
Ar trebui să poarte sutiene push-up?
Pentru multe femei cu sâni mici scena cea mai teribilă, care pot doar să viseze în coșmaruri - aceasta este o imagine a dezbrăca în timpul primelor scene de sex, și anume procesul de a scăpa de sutien. Aici, în sfârșit, a reușit să strângă, sutien aluneca peste corpul, iar opiniile tale devin tot mai elocventă. Desigur, într-un astfel de moment pentru a explica cât de prost a doua dimensiune completă devine zero. Dar te simți în rolul Cenusaresei, care urmărește trăsurii se transformă într-un dovleac. și mingea elegant rochie - în zdrențe jalnice.
Push-up seducatoare!
1 secrete despre poartă sutien push-up
opinia omului de sutiene push-up
Am observat de multe ori oamenii plimbandu accidental în jurul valorii de standuri cu lenjerie de femei. Ei secret din a doua jumatati lor cu interes si uita la furis atins femei sutiene. Este foarte dificil de a descrie expresiile lor faciale atunci când poke un deget în dublu push up. Cred că o mulțime de oameni, Wiles noastre feminine marirea sanilor de sunet amuzant și drăguț. Și dacă te-a iubit cu adevărat un sentiment profund, el absolut nu-mi pasă dacă porți o armură organism spumă sau chiar merge fără lenjerie de corp, în ciuda dimensiunii sale de san la zero. La fel ca toate același om, deși ochii, dar imaginea în ansamblu. Numai Fetishists și bărbații cu handicap să devină fixat pe anumite părți ale corpului și de a le ridica în rang absolut (există și reprezentanți ai puternice jumătate a omenirii, care a insistat la început, și apoi să fie fericit să finanțeze fetele lor si femei chirurgie plastica de marire a sanilor).
Push-up dă feminitatea!
2 secret al arta de a purta sutien push-up
Pentru fata moderna nu este un secret că în piept frumos accentuate face ca imaginea de ansamblu mai luminos și elegant. Îmbrăcăminte arată mult mai bine, mai ales rochia daca porti un sutien cu efect de push-up. Principalul lucru este să nu exagerați și nu trebuie să poarte sutiene prea mult de marire a sanilor, care inca arata natural si sexy.
3 Secret sutien push-up
Cu Victoria Secret www.victoriassecret.com celebra firma de sutiene poti foarte frumos la „pachet“ de san si provoca mii de priviri admirative. Dacă închideți nu puteți găsi un magazin cu brand-ul de lenjerie de corp, atunci puteți încerca să comandați un sutien în magazin on-line a brand-ului, care livrează produse în România (sau de a folosi intermediari speciali shoperov-).
4 materiale secrete-sutien push-up
Pentru a alege corect un sutien cu efect push-up, vă sugerăm să vă re-măsura cel mai mare număr posibil de opțiuni diferite. Din moment ce eu știu destule fete care pot purta un sutien cu spuma împinge doar APOM datorită faptului că din materialul de umplutură sub formă de gel (este destul de greu!) După 3-4 ore de purtare mulți se simt foarte inconfortabil. De multe ori, după îndepărtarea hainelor din „Lupă» san lichid pare ca ea a lucrat 12 ore pe zi, ca un șofer de tractor. Preferând materiale ușoare încă, și anume cauciuc spumă. De asemenea, a atras atenția asupra filelor de silicon în sutiene, ele vin în diferite dimensiuni. Adesea, ele sunt foarte confortabil de purtat și de a da sanii un aspect frumos sexy.
Push-up sexy!
5 Secret sutien push-up
Purtati sutiene cu efect push-up sau nu să poarte - este propria afacere. Mulți deținători de dimensiune zero, nu mă pot imagina fără ele, și să se simtă ca și în cazul în care dezbrace. În orice caz, creșterea purtarea de lenjerie de corp - este o modalitate simplă și necostisitoare pentru a obține efectul dorit. Multe fete și femei spun că mi-ar cumpăra mai degrabă un mod regulat push-up decat chirurgia plastica pentru marirea sanilor. acestea sunt, probabil, dreptate! Lumea este de fapt foarte puțin de femei și fete ideale, dotate cu frumusețea de 100%. Prin urmare, vom învăța să se adapteze micile noastre „defecte“ și arată în mod activ avantajele lor fără a utiliza serviciile unui chirurg plastic. Important în frumuseții feminine - este peste tot când să se oprească!