5 secrete cu privire la modul în care să aibă încredere

În lucrul cu infractorii, am învățat repede un fapt interesant: ei nu aleg victimele la întâmplare. Acestea sunt de fapt atrase de victimă. Cum poate fi acest lucru, atunci când unii oameni sunt victime pentru prima dată?

Pentru ca fiind o victimă a acestui nu este ceva care este predeterminat, sau că ceva rău se va întâmpla cu tine. Noi vorbim despre ceea ce crezi despre tine ca victimă. Iată o întrebare destul de simplu, care va determina dacă sunteți victima sau Creator:

Credeți că viața este ceea ce se întâmplă cu tine, sau crezi că creați viața ta?

Aflați cum reactionati la viață. Te vezi înconjurat de oportunități? Te simți că poți face față cu orice, cu orice problemă care a stat în cale?

Sau te vezi ca o jucărie în mâinile noroc și circumstanțe? Victimele sunt lipsiți de putere. Dacă vrei să fii puternic, trebuie să nu mai fi o victimă. Și nu este nimic în viața ta nu se va schimba de la sine, trebuie să-l schimbe singur.

Încercați să trăiască timp de o lună, sub motto-ul „Tot ceea ce se întâmplă cu mine pentru beneficiul meu, și este responsabilitatea mea de a gestiona“ și să vedem ce vine din ea.

Încearcă să dea mai degrabă decât să primească

Cei mai mulți oameni încearcă să obțineți totul de la viață. Acesta este cel mai rapid mod de a înstrăina ceea ce vrei. Aș vrea ca cineva mi-a explicat când eram mai tânăr.

În scopul de a „obține“, va trebui să dea. Și trebuie să dea în totalitate, fără nici o condiție sau gânduri despre remunerație. Încearcă să se gândească la viață ca o tranzacție în care valoarea principală.

Pentru a obține ceva de valoare, trebuie mai întâi să-l dea. Asigurați-vă că un obiectiv de fiecare contact și interacțiune. Atunci când vorbești cu cineva, intreaba-te:

„Cum pot face acest lucru, care ar fi partenerul meu a plecat cu ceva mai mare și mai bine decât a venit?“

Acest lucru nu înseamnă roșcat sau pentru a te tuturor oamenilor. Când faceți acest lucru, nu dau, încercați să obțineți. Încercarea de a multumi pe toata lumea. Asigurați-vă prieteni. Obțineți aprobare. Ia reputația unui om bun.

Dărnicia este de a oferi persoanei ce vrea, nu ceea ce ai nevoie. Cere permisiunea înainte de ajutor. Cereți permisiunea de a fi de folos altora. Drept nu primește nimic în schimb.

Vei fi recompensat. Acest premiu nu va fi ceea ce crezi tu vrei, dar va fi exact ceea ce ai nevoie. Doar încredere în mine.

Fa totul singur - este inutil

Ca un perfecționist și un om-Pleaser, am făcut acest lucru, încercând să facă totul singur. Și pentru că am fost greu de lucru și inteligent - a mers bine. bine, aproape.

Cât de puțin am știut. Nu am avut lucruri uimitoare din cauza mândriei și incapacitatea mea de a fi rănit. A trebuit să lupt și să lupte pentru fiecare mic succes, pentru fiecare inch de progres.

Apoi într-o zi am fost numit manager de serviciu și a fost pus în sarcina unei echipe de oameni pentru prima dată. Am stabilit rapid în sistemul meu vechi de a face totul singur, și încercarea de a face munca tuturor celorlalți.

Nu este surprinzator, eu sunt complet cu sufletul la gură.

Am decis să lase situația și a început să permită altora să mă sprijine. Și apoi am dat seama pe mine: echipa este mai mare decât suma părților individuale ale acestora. 10 persoane care au cooperat ar putea ajunge la 30 de persoane care lucrează în mod individual.

Și am învățat lecția. Într-adevăr, cu atât mai mult am delegat puteri și a dat echipa, cu atât mai bine m-am simțit. M-au iubit mai mult ca un lider, am permis să fie responsabil pentru un loc de muncă bine făcut, mai degrabă decât lugging totul de unul singur.

Dă-i drumul de mândrie și lăsa alte persoane să te ajute. Tu le refuza plăcerea de a ține totul pentru el. În final, veți obține mai mult de ea decât de așteptat vreodată, și cu siguranță mai mult decât poți face singur.

Gosh, este mai lent

Mindfulness este acum una dintre cele mai concepte centrale în viața mea.

Am învățat că adevărata fericire vine de la ceea ce se întâmplă în timp real. Există un timp și loc pentru ca oamenii mental prin deplasare creative, sau cei care sunt implicați în planificarea, dar pentru cea mai mare parte, de fericire și bucurie în faptul de a fi.

Suntem atât de al naibii de ocupat. Impresia este că ocuparea forței de muncă este un mecanism pentru a rezolva problema - cum să evite plictiseala. Oamenii sunt ocupați din momentul în care se trezesc, pe tot parcursul zilei de lucru, și până în momentul în care acestea nu vor merge la culcare. Acestea sunt kilimetrov milioane pe oră, și nu sunt nici măcar conștienți de ceea ce fac.

Oamenii au ocupat chiar și de sărbători. După ce am plecat în vacanță pentru o lună, și a mers la turneul din SUA, dar numai în scopul de recreere, iar cea mai mare parte grupul nostru a fost în mod constant în mișcare, toată ziua, în fiecare zi. Ei arata chiar a fost obositoare, pentru că nu părăsesc starea de concediu leneș, neplanificat - eu si colegii mei.

Puteți face mai mult cu mai puțin. In loc de a face un miliard de lucruri pe zi, face ceva care este important și fă-o bine. Aflați ce contează cu adevărat pentru obiectivele tale. Cele mai multe vesche nu sunt astfel, dar vom continua să ne punem pe noi la acest nonsens, pentru a evita lucruri incomode, care într-adevăr trebuie să le facă.

Încercați acest lucru: nu există nici o afacere la domiciliu. Nu exista internet, rețele sociale. Nici o comunicare cu persoanele pe care le adora. Petreceți o săptămână, care transportă numai importante și incomode lucruri, și să se angajeze în ÎNCET viață și non-metalice pe părțile laterale.

Bucurați-vă de această idee. Ar trebui să-l încercați o dată și veți înțelege ce vreau să spun. Bucurați-vă de viața ta!

Vulnerabilitatea este - invincibilitate

De-a lungul anilor, am ascuns toate negative în sine. mânia mea, nu-mi plac, diferențele mele, și, practic, slăbiciunile mele. Era ca glisarea un cerc de castron de beton masiv. Trebuie întotdeauna să fie super-sensibil la ceea ce spun eu sau o emisiune.

Am considerat ca vorbesc dezamorsare o bombă; cu cea mai mare grijă și atenție. Așa cum am început să construiască încrederea mea - am experimentat cu divulgarea de informații. încet am început să dezvăluie aspectele întunecate ale voastre. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată. Rezultatul ma șocat. Nici unul din lucrurile rele pe care am crezut s-ar întâmpla, nu sa întâmplat de fapt. În schimb, am fost întâmpinat cea mai mare parte cu dragoste, înțelegere și compasiune. Oamenii păreau să înceapă să mă iubească mai mult atunci când au aflat despre slăbiciunile mele. Ei, desigur, apreciez sinceritatea și nezakompleksovannost.

Când sunt complet vulnerabili atunci când nu există mai multe secrete pentru a descoperi, vei deveni invincibil. Nimeni nu poate folosi slăbiciunile tale împotriva ta, pentru că totul e deschis. Este ca și cum cineva încearcă să cacealma în poker, când vezi toate cărțile. Din anumite motive, se inspiră cu adevărat alții. Ai credibilitate si afectiune de la oameni, când deschizi. Acest lucru nu înseamnă să se plângă sau să supraîncărcați un prejudiciu asupra altora. Aceasta înseamnă pur și simplu să fiu sincer, atunci când nu știi ce să faci când te îndoiești-te, și atunci când aveți un sentiment de rușine despre comportamentul tău. Doar amintiți-vă, oricine altcineva are aceste probleme prea. Dacă poate fi destul de curajos pentru a le deschide, vă puteți ajuta pe alții să vină la termeni cu partea lor întunecată.

încredere. a. modul de realizare. razaitie. Sfaturi. Educație. Încrederea în sine

Michael Labkovsky - psiholog român, cunoscut pentru claritate în declarațiile și scandalos. Practicantul cu 30 de ani de experiență poate permite anumite rigiditate în judecățile sale, pentru că experiența sa și salvează familia, și viața.

Pentru cei care sunt în căutarea

• Nimeni nu vrea pe cineva care nu vrea să se. Iar cel care se ia pe sine ca el este, trăiește o viață delicioasă, plină, în ciuda tuturor posibilelor probleme de zi cu zi.
  • Dacă sunteți inconfortabil cu un bărbat la prima, a doua, a treia dată, nu atribuiți a patra. La prima întâlnire, un om se arată bine, și dacă deja neplăcut să fii cu el, nimic bun nu iese din această relație nu va funcționa.
  • În ceea ce privește femeile tinere, de succes și frumoase, care nu pot găsi un partener, deoarece se presupune standardul ridicat - este incapacitatea de relatii si de frica de ei.
  • Dacă doriți să se căsătorească, trebuie să nu mă mai gândesc la asta. Acest lucru este la fel ca și dorința de a avea o papusa pe capota, voal și alte rahat. La persoanele sănătoase, situația arată un pic diferit. În primul rând - ei au nevoie de dragoste. Cu această nevoie de a iubi ei găsesc un om care îi iubește.
  • Ar trebui să nu comunice cu bărbații căsătoriți. comerțul de pește în magazin de pește, carne - carne. Nu pierde timpul. barbat insurat nu are nevoie de o soție, casa lui, unul este deja acolo.

Pentru cei care sunt într-o relație

• Dacă doriți să se căsătorească, intalniri sau care trăiesc împreună timp de șase luni sau un an și nu se întâmplă nimic, trebuie să întreb o dată, dacă vrea familia și căsătoria.
    Dacă un om nu este gata să înceapă o familie, așa că e timpul să spunem la revedere de la el. În bună, desigur. Cum ar fi „Sunt o atitudine foarte cald pentru tine și va continua în același spirit, dar departe de tine.“
  • Orice - și subliniez acest lucru - orice femeie care stă acasă de ani de zile și este preocupat doar cu economia și copii, degradant. E inevitabil. În cele din urmă, omul devine plictisit cu soția sa, a început să-l ia în considerare un pic prost, dar există și o jumătate de pas înainte de divorț. Și rețineți: inițial un om pe nimic, nu insista, această femeie cu bucurie și bătând din palme a decis să rămână acasă.
  • Dacă te deranjează, doar rasstantes cu el. Nu-ți fie teamă să fie singur. Nici un om în întreaga lume nu merită să se rupă, îndoiți sub el neglijați dorințele și nevoile sale. Nici unul.
  • Este simplu: el este acolo - este ceea ce este. Și acolo ești - așa cum este ea. Tu sau bine împreună, și este necesar să se disperseze. Este mai bine înainte de a avea un credit ipotecar și au dat naștere la trei copii.
  • Cineva care este sănătos mental, ghidat de sentimentele lor și întotdeauna se alege. Nici dragostea, frumusețea și nici nu are nevoie de sacrificiu. Și în cazul în care cererea nu este exact povestea ta. Adu în jos. Nu este un obiectiv pentru care nu este ceva să îndure într-o relație.

• Toată viața mea în vârful picioarelor fără perioade de nefuncționare. și dezamăgit întotdeauna mai dureros decât arată inițial ele însele adevărate.
  • Oamenii care nu se iubesc nu pot iubi unul pe altul. astfel încât cuplul fericit și ei nu pot fi.
  • Este necesar să se ocupe cu capul, nu mirele. Când o femeie spune: „Eu iubesc“ - este o parte din poveste nu este despre dragoste. Aceasta este o poveste despre dealeri de droguri, pe care le furnizează cu suferința necesară. O iubire sanatoasa - este vorba de măsura în care ești fericit.
  • Dacă nu vă place cum se aplică în cazul dumneavoastră, faceți ceva neplăcut, vorbești cu el despre asta o dată. În cazul în care caz nu se schimbă - la revedere.
  • O persoană normală nu continuă relația în care nu este respectată. Cu toate acestea, el a avut ei nu încep măcar.

Bazat pe materiale labkovskiy

Sfaturi. relațiile dintre bărbați și femei. Michael Labkovsky

articole similare