În rating-ul este de statistici cu privire la toate bloggeri și comunitățile care se încadrează în partea de sus principal. Rating-ul de bloggeri considerate pe baza numărului de posturi care a venit în partea de sus, timpul petrecut de post, în partea de sus și ocupă pozițiile lor.
Totul a început foarte bătături. fată caucazian lipit de. Dar ea sa ridicat pentru patru băieți români, aparent prieteni. Apoi, totul a mers conform modelului striate. Caucazian Bold a cerut ajutorul prietenilor (rude). Valoarea totală a acestei fraternități de 16 persoane (.). Dar, în continuare, în Caucaz a existat o pauză stereotipuri. În loc să fugă, sau pur și simplu să fie bătut, băieții de perete de oțel din România, a primit mijloacele la îndemână și gata să lupte.
Sa dovedit că băieții sunt la fel de departe-dreapta grup. Și, în acest grup, ai cărei membri nu bea sau fuma, și doar du-te in pentru sport. Rezultatul este foarte interesant. Doi călăreți curajoși sunt acum în spital, în timp ce restul de 14 (.) A scris o declarație la poliție. Say, au fost 16 de locație intermediară, foarte liniștită de mers pe jos-Mula. Și aici, din nou, am fost atacați de 4 skinheads rele pe noi.
Nu contează cât de ridicol se pare ca această afirmație, dar băieții coase timp. După cum este scris în sursa originală: o rudă a unuia dintre kavkazoRumyniyan - angajat al Centrului regional al E, și Kazan CPE chiar și fără luptă este renumit pentru presiunea cea mai severă privind organizarea locală de tipul plante mananca românesc. Și apoi titular naționalități multinaționale tăiate federații, la scară națională de urgență.
Asta e povestea. Am un mare respect pentru skinheads. Care este forța atunci când au lovit elevii negri sau oameni de serviciu tadjici? Dar se pare că, există excepții. Sper că perioada dintre băieții încă nu se va da. Având în vedere că mai absurd situația este greu de imaginat ..
ps Înțeleg că această situație nu este de a „mass“ media. Ea nu se potrivește modelul. Deci, pentru difuzarea informațiilor, Repostare și câini husky sunt binevenite.
Ca și în Uniunea Sovietică a promovat sportul și un stil de viață sănătos - o selecție de postere de la diferiți ani. "Sportivul", 1953. poster Temperance. 20 - (?) "Părinți sănătoși - urmași sănătoși", a 30 N. Vatolina 1948. 1952 (?) „Cultura fizică.
Mulți acuză thousanders că ei citesc doar ei înșiși. Și nu ai încercat să te pui în locul lor? Nu vă puteți imagina cât de teribil, uneori, vine peste în film. De exemplu, astăzi am văzut din nou, „tweet mele“. Eu chiar o zi lungă rapid nu scrie.
Organismul apoi un fel de gând să-mi facă rău. Inversunare rezista, nu recunosc gândul, bea ceai cu lamaie litri (în timp ce la locul de muncă nu este disponibil în alt mod). Scump, arunca-mi un plus în karma, astfel încât să nu-asta, nu-i așa? Hurt pentru că acum foarte, foarte imposibil! Și tu.
Am foarte mulți oameni au cerut în cererea de cereri de a scrie despre politica de birou - într-un sens.
Kalyazin. Aproape nimic din ea a plecat. Victimă a lui Stalin „renovare“. Stalin nu va Sobeanin, așa că, dacă reinstalată - modul în care o piatră a fost lăsat. În timp ce cineva ca mai mult o chestiune de gust. În general, am urcat tipul și caracterul Ei bine acolo acum 18 ani am văzut.