35 zile

„Noi suntem slabi în El, dar vom trăi cu El, prin puterea lui Dumnezeu față de voi“

„Ai destul de dragostea mea. La urma urmei, puterea de puternic în slăbiciune "

Dumnezeu îi place să facă lucruri pe mâinile oamenilor slabi.

Slăbiciunea fiecărei persoane. De fapt, oricare dintre noi au un mare număr de defecte și neajunsuri, fizice, emoționale, mentale și spirituale. În plus, viața-vstre chayut în afara circumstanțelor noastre care subminează puterea noastră - de exemplu, constrângerile financiare sau interferența în Interac-față de alte persoane. Principalul lucru este că noi bu dem face cu toate astea. De obicei, ne negăm slăbiciunile noastre, cadre-dyval-le sau apăra atunci când trebuie să subliniem, vom încerca să le ascundă sau jignit de o soartă crudă. Toate acestea împiedică Dumnezeu dei se actualizează prin ele așa cum îi place.

Dumnezeu se uită la neajunsurile noastre destul de diferit. El spune: „Deoarece cerurile sunt mai mari decât pământul, așa sunt căile Mele față de căile voastre și gândurile Mele față de gândurile voastre“ (Isaia 55: 9). De aceea, El merge atât de des contrar așteptărilor noastre. Noi credem că Dumnezeu ar trebui să se bazeze doar pe punctele forte ale personalității noastre, dar altele decât că, el vrea să folosească pentru slava Sa și slăbiciunile noastre. Dumnezeu le-a permis în mod deliberat în viața ta, pentru a manifesta puterea prin voi.

Slăbiciune - sau „intepatura“, așa cum a numit-o, Pavel (2 Corinteni 12: 7), - nu este un păcat, nu un viciu și nu un defect de caracter care pot fir dispozitive (cum ar fi supraalimentarea sau nerăbdarea). Slabost- este unele limitări înnăscute, peste care nu ai nici o putere. OMS poate fi, este un handicap fizic; ska trebuie să prezinte orice prejudiciu, defect, boala chro-nical sau nivelul de energie în mod constant redusă. Sau lipsa emoțională - de exemplu, ultimul șoc Corolarul-traumatic, amintiri boli WIDE, unele cu caracter personal „ciudățenia“ sau moștenite de pre-Disposition la depresie. Cu toate acestea, poate fi lipsa unei ode-ronnost. Nu putem spune că noi toți, ca de selecție, strălucit talentat și are o minte remarcabilă.

35 zile
limitările noastre în nici un fel limitează Dumnezeu. Mai mult decât atât, îi place să umple toate Silon-ma navele sale uimitoare convenționale. Scriptura spune: „Dar noi avem această comoară-sim în vase de lut, ca măreția puterii poate fi de lipire-syvaema Dumnezeu și nu de la noi“ (2 Corinteni 4: 7).

Dacă doriți Dumnezeu a creat Lui lucrează brațele tale, trebuie să vă amintiți cine este Dumnezeu și cine este singur. Mulți dintre Hristos nu, mai ales liderii, uităm că suntem doar oameni!

Acceptați punctele slabe fără plângeri și reproșuri. Pavel a spus: „Am lăuda doar mai plăcut cu slăbiciunile mele, pentru ca OBI-Tala în mine puterea lui Hristos, și așa că eu sunt fericit cu unde sunt slab“ (2 Corinteni 12 :. 96-10 [RV]). La prima vedere, este un nonsens complet. Vrem să scăpăm de slăbiciune, mai degrabă decât complacently se laude. Cu toate acestea, atunci când acceptăm în liniște și mulțumire de la Dumnezeu ceea ce El ne dă, astfel, ne exprimăm credința în bunătatea Lui.

Pavel explică de ce ar trebui să fim mulțumiți cu slăbiciunile lor înnăscute. În primul rând, ne forțează să credem în Dumnezeu-Xia: „De aceea simt plăcere în slăbiciuni, căci, când sunt slab, atunci puternic“ (2 Corinteni 12:10.). Ori de câte ori COH da te simți slab, știu acest lucru: este Dumnezeu ne amintește de necesitatea de a se bazeze pe El.

În plus, slăbiciune - antidotul perfect pentru aroganță. Ele ne ajuta să rămână umil. Pavel a spus: „Că nu am leagăn, Dumnezeu mi-a dat un spin în carne - un înger al lui Satan; El ma batters, așa că nu adăugați „(2 Corinteni 12: 7. [RV]). Oferindu-ne daruri mari și puternice ale lui Dumnezeu sunt adesea adăugate la acestea și deficiențe grave, care nu ne-am dus la cap mândru-Nya.

35 zile
În plus, slăbiciunea comunicării-ACT corectă între credincioși. Puterea dă naștere independență ( „Nu am nevoie de nimeni“), dar dezavantajele sunt demonstrează cât de mult avem nevoie de ajutorul altora. Vance Havner pe bună dreptate a spus: „Creștinii Crunch-ki, ca fulgii de zăpadă, dar atunci când o mulțime de ei și se agață strâns unul de altul, ei sunt capabili de a opri toate mijloacele de transport public.“

Si cel mai important, datorită slăbiciunii noastre metoda crește-Ness simpatizează și servi pe alții. Ministerul a mai fructuoasă, iar cuvântul Nye cele mai convingătoare în viața ta va veni de la cele mai profunde depozitele de recoltare, care trebuiau să treacă prin.

Pentru a fi sincer cu privire la punctele slabe. Serviciul începe cu dorința de a deschide și de a deveni vulnerabile. De îndată ce ne oprim la gard ei înșiși de oameni, unul câte unul elimina măștile lor și să înceapă să vorbească despre dificultățile lor, mai mult și mai mult Dumnezeu va lucra prin noi în serviciul altora.

Desigur, rămân fără protecție este riscantă. Noi sperietoare de ciori, dar pentru a arăta vulnerabilitatea lui, deschide viața ta pentru ochi indiscreti. Cu toate acestea, jocul are o sută de um lumânare. Dorința de a deveni lipsit de apărare aduce cu ea eliberare emoțională. Deschiderea reduce stresul și dezarmează temerile noastre este primul pas spre libertate.

Am văzut deja că Domnul „dă har celor smeriți“ unu-la mulți dintre noi nu înțeleg pe deplin ceea ce este smerenia. Umilința - nu este auto-înjosire, nu belittling demnitatea lor; mai degrabă, este dorința de a fi sincer cu privire la slabos-ti lor. Ceea ce suntem cinstiți, mai mult harul lui Dumnezeu ne dă. În plus, acceptăm harul și al oamenilor din jurul nostru. Transparență și simplitate - calitate Nye foarte atractiv, noi toți este în mod natural atras de oameni umili. Prețiozitate repels dar atrage sinceritate si deschidere - este drumul spre adevărata intimitate.

Slavă în slăbiciunile mele. Pavel a scris: „Eu nu voi lăuda, ci în slăbiciunile meu“ (2 Corinteni 12: 5). Mai degrabă decât expune ei înșiși persoana invulnerabil și încrezător, camping Uchi vedea o cucerire a harului lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, se întâmplă uneori că Dumnezeu transformă puterea noastră în slăbiciune, de a face prin noi lucruri chiar mai mari. Iacov era un NYM inselator chin; el a ținut aranjat și aranja fraudă cel mai viclean, și apoi rapid de fugi în dezordine consecințele. Într-o noapte sa luptat cu Dumnezeu și a zis: „Nu te lăsa să pleci până nu mă vei binecuvânta.“ „Bine“ - Dumnezeu a spus, dar el a atins Xia la coapsa lui Iacov și a dislocat încheieturile.

Ce înseamnă toate astea? Dumnezeu a atins puterea lui Iacov (mușchii coapsei - cel mai puternic din corpul uman) și a transformat-o într-un slab-Bost. Din acea zi, Iacov a devenit șchiop, și, prin urmare, nu a putut scăpa nicăieri. Volens-nolens, acest lucru l-au făcut să se sprijine pe Dumnezeu.

35 zile
Dacă doriți Dumnezeu să vă binecuvânteze bogat și îndeplinește scopurile prin viața ta, trebuie să fie gata înainte de sfârșitul zilelor sale să fie șchiop, pentru că El lucrează prin oameni slabi, non-puternic.

Adevărul să se gândească la: toate Dumnezeu tare lucrează prin mine când eu recunosc slăbiciunea mea.

Postări recente

articole similare