3 ani ca am mama, okimama

Într-adevăr a fost de 3 ani ca am mama?

Hmm. timp decent! Da, și ai 10 mii! Lasă-mă să împărtășesc cu voi cum a fost, și de ce mulți oameni mă numesc Okimama.
Împreună cu maternitatea sa întâmplat dezvoltarea personală femeia mea reală a lui. Am dat seama că nu te poate încetini, și chiar creșterea ritmului de dezvoltare personală, fără a se îndepărta de la copil direct în decret. Acest super-sansa pentru mame si o rampa de lansare pentru idei îndrăznețe. Când aveți un copil - totul este pe umăr.

1. creșteri timpurii

În luna mai, când fiica mea a fost în vârstă de 2 luni, am fost fascinat de la începutul anilor se ridică la 5 dimineața. Un copil Duze pașnic, am întâlnit un răsărituri nebun, dizolvate în arome de liliac și încarcă dimineața pozitiv! Probabil rula maratoane și am început din cauza aceasta abilitate.

Experiența Okimamy: „Pentru ea, am infirmat mitul că grudnichkovy vârstă - ea cercurile de sub ochi, lipsa de somn si dans cu o tamburină. Atitudinea și dimineața dreapta - rezolva toate.

2. înot

Chiar de la naștere, în timpul scăldatului copilul soțul meu și am încercat să nu închidă ușa în baie și cu siguranță nu să te îmbraci gât rotund copil. Standard cana de scufundare din oțel turnare cap de apă și căderi accidentale în apă, altcineva fără panică. În 6 luni. am mers la o piscină mare, în cazul în care nu ies de 2,5 ani. Soțul meu și cu mine au fost „antrenor de înot,“ cufunda în ea și bunicii noștri minunați.

Experiența Okimamy: „Am încercat să nu insufla frica copilului lor, iar mai târziu a făcut față cu ei prin învățare în abilitatea noului 30-plus.

3. Aza gimnastica dinamice

Inițial, aceste ciudati au fost dificil, dar am reușit! Păstrați copilul de un picior cu susul în jos în 4 luni - ceea ce ar putea fi mai ușor) nostru „Humpty Dumpty“ în mod pașnic zâmbind, suptul cam în primul lor asane yoga copil ?.

Experiența Okimamy: „Am realizat că îmi place - este de a nu pentru orice nebunie, toate sub-genuri de perne moi, și să dea sarcinile copilului pe care le poate rezolva. Și, dincolo de doar în capetele noastre.

4. Sport pentru copii

Am devenit în curând proprietari begovela și scutere. Acum, el se bucură de Ulyana, surprinzându-se de calificare pentru a menține corpul drept, pentru a putea echilibra, cădea și crește. Motivul Trecătorii în incantarea sălbatică a unui tablou).

Experiența Okimamy: „Decizia de a investi în abilitățile de rezistenta, se pare adevărat. Câștigă sine jucăuș distractiv. Și cu cât mai repede, cred, maestru copil tot felul de mișcări, cu atât mai bine) "

5. Grădina acasă.

În 9 luni, am organizat razvivashki acasă cu prietenii - Club „uraa“. Peste 2 ani, în fiecare săptămână, ne-am întâlnit la fiecare acasă și sa angajat în grafic cu copiii - sculptura, pictura, cățărători, cântece.

Experiența Okimamy: „A fi capabil să organizeze un club pentru copii, am dat seama că nimic nu este imposibil, și multe pot da la tine copilul.“

6.Multiki.

Până la 2 ani nu le-au avut în viața noastră vaabsche. Dar cu anul trecut, mărturisesc am dat slăbit și a văzut o imagine sumbră cu planshetozavisimostyu și de a schimba caracterul copilului. Și am decis să facem o respingere completă a desenelor animate. A fost dificil? Da, și exact două zile. Și apoi - copilul ca înlocuitor - a început să joace din nou, să se gândească, să viseze. Am început din nou să sculpteze, vopsea, să învețe limbi străine. Ochii fiicei mele ard!

Experiența Okimamy: „M-am simțit în mod clar că, în orice situație există o ieșire. Dacă, ca părinte a comis o eroare de predare, aveți un milion de oportunități de a le corecta. "

Dacă apare copilul - viața nu se oprește. Aceasta este cea mai bună oportunitate de a câștiga experiență nouă și pentru ei înșiși și lumea să știe.

Și ce ai descoperit în sine datorită maternității?

Această intrare a fost postat la copii.

navigare

Lily Am citit în Instagram și alimentate de energia ei și pozitivă - om foarte luminos.

Lily, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce împărtășesc descoperirile lor, ideile lor. Mă uit la banda si se inspira din rapoartele și din poveștile tale.

Sunt sincer recunoscător Lily pentru capacitatea sa de a inspira prin exemplul lor cele mai mari schimbări în bine și de a schimba lumea!

Sfaturi practice și inteligente cu privire la planificarea pentru mame!

Am fost norocos să fie familiarizați cu mama - Lily Fodorochevoy, care, fiind o mamă activă în concediu de maternitate, și-a găsit scopul de a împărtăși cunoștințele și abilitățile cu alții de prietenii ei.

articole similare