25 Aplicațiile care vor facilita viața ta, Ted Rus

25 Aplicațiile care vor facilita viața ta, Ted Rus

In compania noastra mica non-profit în creștere rapidă, toată lumea este implicat în mai multe activități în același timp, astfel încât aplicațiile care îmbunătățesc productivitatea, să ne ajute să facă față cu sarcinile care variază de la programarea de conferințe și de design de două ori pe an. Am întrebat personalul TED, fără aplicații, ei nu pot imagina viața lor. Și, în plus față de clasici - Instagram, Google Maps, Spotify, Uber, fără sudură (American Club versiunea de livrare) - am găsit unele aplicații mari care pot fi utile pentru tine. (Asteriscul înseamnă că libera sau au o versiune gratuită a aplicației).

Aplicația prezintă meteo cu o precizie remarcabilă. Se afișează informații despre vreme în formatul mesajului. De exemplu, „Ploaie ușoară va începe în 22 de minute.“ Acesta va arăta, de asemenea, frumoase hărți meteorologice, astfel încât să vă puteți prezenta ca un analist de știri locale. „E ca un magician - spune nostru CTO Gavin Hall - în cazul în care a existat în secolul al 17-lea, a fost ars pe rug pentru vrăjitorie.“

Mai multe dintre angajații noștri iubesc această aplicație. Acesta este un calendar Google, cu o serie de îmbunătățiri cheie. Sunrise este prognoza meteo si memento-uri de naștere ale prietenilor de pe Facebook, adăugându-le în jurnalul dumneavoastră. "Este doar rece", - spune nostru IT-manager Francia Richards.

Communications Manager Samantha Kelly a fost încântat de această aplicație, deoarece a pierdut recent, cheile de la apartament și nu a putut ajunge acasă. Aplicația face o copie digitală a cheii, după ce ia o imagine a acesteia. Cu aceasta puteți obține o copie a noii chei prin e-mail sau KeyMe chioșc (recent au deschis un alt 5 din New York). Trebuie să aveți o amprentă scanată.

Aplicația va afișa toate ingredientele produse de îngrijire personală pe care intenționați să cumpere. Scanarea unui cod de bare, iar aplicația oferă informații despre ingredientele nocive (și oferă o alternativă pe placul dumneavoastră). Ajută să verifice etichetele de pe ambalaje, cum ar fi „ingrediente 100% naturale“, „produs ecologic“. Kayli Shirer, din grupul nostru de lucru privind organizarea de evenimente spune: „Mă ajută să facă o alegere în cunoștință de cauză.“

Yoga Studio este similar cu funcția de „inspirate“ în aplicația TED. Tu alegi tipul de exercițiu (rezistență, stretching, relaxare) și cantitatea de timp sunteți dispus să fie angajat (20, 40 de minute sau mai mult), iar aplicația vă oferă alegerea corectă. „Îmi dă posibilitatea de a face, chiar și atunci când eu sunt călătoresc sau foarte ocupat“, - spune directorul de dezvoltare Punjabi Yai mâncarea.

Aplicația nu este cea mai ușoară pronunțarea numelui transformă imaginile banale în opere de artă. Janet Leigh de la departamentul de distribuție a spus: „Acum un an am verificat Instagram și am văzut o mulțime de fotografii inestetice. Frumusetea acestei aplicații este că, indiferent cât de rău cadrul dvs., acesta poate fi ușor îmbunătățită. Ca rezultat, veți obține cele mai multe aprecieri cu un efort minim ".

Acesta vă permite să creați liste de favorite - fie că este vorba restaurante, atracții și filme - care pot fi apoi partajate cu prietenii. Dar aplicația este mai cunoscut pentru liste de activități, care pot fi, de asemenea, publicate în social. rețele. „Organizează viața mea!“ - spune Anh Mohan departamentului de lucru cu clienții - „Eu l folosesc la locul de muncă și acasă. Aplicația trimite chiar alerte pentru soțul meu atunci când el trebuie să fie pus ordine. " Production Manager Christel Otti, de asemenea, mulțumit cu cererea: „Numai prin Wunderlist am reușit să țină evidența tuturor micile detalii ale fiecărui proces de producție“

Ca un produs de program Velocity notație, app este popular cu Iubitorii de tehnică, deoarece Acesta conține funcția MMD. Software Developer Dzho Bartlet explică: „Eu sunt prin natura difuză și dragoste nvALT pentru piese de monitorizare și funcția de indexare pe care am folosit pentru a scrie în locuri diferite și încă mai amintesc: înregistrarea conferințelor, trucuri matematice și de linie de comandă truc, modelul cartuș al imprimantei. Aplicația are, de asemenea, setări suplimentare „- spune el.

Această aplicație ține evidența tuturor facturile și data plății, precum și monitorizează contul bancar și de card de credit. Cel mai important, Check-vă va notifica în caz de urgență, de exemplu, dacă sunteți aproape de depășirea limitei pe hartă. „Este mult mai bine decât Mint, - spune IT-manager france Richards - datorită lui, eu plătesc totul la timp.“

Evernote este un instrument de organizare pe care o puteți utiliza pentru crearea de înregistrări și de stocare a gândurilor tale - link-uri, fotografii, înregistrări - pentru proiecte mari. „Îmi place Evernote pentru versatilitatea sa, - spune un junior designer Lilian Chan - O puteți folosi pentru a stoca rețete, planurile și înregistrările de asamblare viitoare.“

O altă aplicație excelentă pentru călătorii. Word Lens traduce în scris / imprimat un text în limba dvs. în timp real. După ce faceți o fotografie sau semna textul, aplicația vă va da imaginea în versiunea tradusă. „E o nebunie! - spune organizarea carte Kayli Shirer de evenimente, - traducerea nu este întotdeauna 100% corecte, dar faptul că oferă suficient“.

Aplicația ține evidența muta fiecare. Sună înfricoșător, dar este de fapt destul de util. „Contează cât de mulți kilometri ai mers, a fugit sau biked - spune Patrik Darsi unul dintre TED fellows - Nu-mi pasă de calorii am ars, și doar interesant pentru a vedea traseul a trecut ziua pe hartă. Prietenul meu mi-a spus despre această aplicație, când sa întors din Mexic, arătând traseele lor exacte. "

Aplicația va permite să reducă la minimum posibilitatea de a fi blocat în trafic. Conducătorii auto în timp real pentru a trimite rapoarte despre accidente, ambuteiaje, etc. astfel încât ceilalți să le poată evita. Șeful Media Dzhun Koen a menționat o dată cerere la întâlnire, și de atunci, mulți dintre noi le folosim.

Aplicația vă va oferi detalii complete cu privire la posibile modalități de a traseului până la atingerea obiectivului final în cele 50 de orașe din SUA și Canada. „Știu când e următorul autobuz sau tren, - spune Anna Fergese director adjunct al Premiului TED, - Îmi place că, în căutarea în cerere, știu că pentru a instrui 4 minute și nu poate fi în grabă pe drum în jos în metrou.“

Mulți angajați au recomandat această aplicație pentru planificarea traseului de zi cu zi. De asemenea, afișează informații despre întârzierile de transport în comun. Aplicația este disponibilă în 10 de orașe și nu necesită o conexiune la internet.

Această aplicație vă va ajuta să vă pregătiți pentru cursa de la 5 km. Acesta trimite o alertă audio atunci când aveți nevoie pentru a începe o alergare sau mers pe jos. Contabil Erlin Maruja a declarat: „Scopul - pentru a rula 5 km în 9 săptămâni. Să vedem ... Sper. "

Pentru a simplifica munca de birou ...

Aplicația ajută la arhivarea și șterge mesaje, si se pune deoparte pe cele care nu sunt urgente este necesar un răspuns. Aveți posibilitatea de a vedea conversația completă, care se datorează interfața excelenta este prezentată sub formă de chat. „Pe drumul de a lucra am verifica email-ul meu, filtrarea inutile. Acest lucru îmi permite să înceapă ziua cu un cap limpede“, - spune managerul de materiale de manipulare Gwen Schroeder.

„Aplicația va permite să căutați și deschide fișiere și aplicații de pe Mac-ul mai rapid, folosind etichete speciale, - spune coordonatorul branding Bojan Filev. - accelerează procesul de lucru cu fișiere care sunt stocate în mai multe dosare de pe computer“

Această aplicație - o mană cerească pentru oricine cu ochi prea sensibil pentru a monitoriza lumina puternica. Se face computerul sau dispozitivul iOS pentru a se adapta la momentul zilei și lumina ecranului devine noapte mai moale și mai redusă. „Acum am dureri de cap mai puțin în seara, - spune scriitorul Kate Torgovnik Mae - mai ales eu apreciez în timpul conferinței TED, unde putem petrece toată ziua în sala întunecată a teatrului.“

articole similare