Deci, să vedem cum se potrivesc caracteristicilor prezentei moscovite 🙂
Ești un adevărat moscovită, dacă tu ...
1 ... nu a fost niciodată în mausoleu.
- a fost de mai multe ori. După ce, la un moment dat, într-o excursie școlară la Moscova. Apoi, condus de mai multe ori să știu prieteni străini. Dar, de cele mai multe acolo nu doriți - o priveliște sinistră.
2 ... cel puțin o dată într-o viață petrecută în trafic, timp de 5 ore.
- a fost. Și, mai mult decât o dată. Cu toate acestea, încă de multe ori în imposibilitatea de a ajunge la locul de muncă sau acasă pentru o perioadă scurtă de timp. Dar asta e un total de 5-6 ore pe zi pe drum petrec de multe ori. După aceea, desigur, ca o lămâie stors. Iar sentimentul este pierdut absolut timp. Transportul public nu oferă - chiar și de cele mai apropiate suburbii ajunge la oraș numai cu mijloacele de transport public este foarte problematică.
3 ... sunt de asteptare prieteni în noul Bondarchuk, deschis la cafeneaua Grand georgian „până când sa deteriorat.“
- Nu știu, nu am fost. Va trebui să plec.
4 ... capabil să explice șoferul de taxi în propria sa limbă ( „ascultă, nu-i asa? Naleva chiar acum, frate“), cum să ajungi la Red „Persia“ la Moss pentru 100 de ruble.
- Am folosit pentru a veni peste șoferii de taxi nerumynskie. Dar Moscova știa bine. Cu atât mai mult că acum aproape toate sunt navigatori, probleme undeva pentru a ajunge acolo.
5 ... Uita-te la vremea din Sankt-Petersburg și teribil de revoltat dacă există mai cald.
- vara cu disperare gelos pe Petrograd, care este mai rece. La Moscova, căldura este de nesuportat. În general, Petru dragostea licitație (Sankt-Petersburg au rădăcini) și consideră că a doua lor casă la mici.
6 ... n-ai avut timp să despacheta un sac într-un hotel de provincie așa cum ați numit deja „Moskal.“
- „Moskal“ nu a sunat, dar asta e ceea ce eu sunt de la Moscova, au fost determinate cu precizie prin vorbire - Akane si persistent vocalele.
7 ... văzut vreodată procesiunea „Drumul“ sau „cupru“.
- nu o dată, în toate detaliile sale. Și acolo s-ar cuveni în blocaje de trafic. Nu voi jura - de azi periculos. În general, o priveliște impresionantă.
8 ... trata indulgentă toți prietenii, care au sosit la Moscova mai târziu pe tine.
- „condescendent“ - nu, dar, în general distractiv sa ma uit Rave comentarii de la cei care tocmai au sosit la Moscova. Prieteni încerca să spun vizitatorilor despre atracțiile capitalei, care au nevoie cu siguranță să se uite la.
9 ... știi pe de rost, când ziua este VDV, ziua absolvirii și orașul, așa că Doamne ferește aceste zile să rămână în oraș.
10 ... în fiecare an un program de vizite cu prietenii în timpul apa caldă.
- atunci când am trăit într-un apartament oraș, de obicei dispensate de apă clocotită. Cu toate acestea, baia era rece și umed. Și, de atunci, eu locuiesc în propria lui casă, am uitat despre acest atac.
11 ... a cumpărat harta într-o sala de fitness anual pentru 50 de mii de ruble, și uitate în două luni, în cazul în care ea se afla.
- în centrele de fitness nu merg, eu cred, că cele mai bune exerciții - este mersul pe jos, schi, înot și călărie. Cel puțin mersul pe jos și de schi - gratuit. Principalul lucru este de a te ajunge să-și exercite în mod regulat.
12 ... Ambele du-te în jurul valorii de a face Arbat: acolo din nou, aceste proscriși, cerșetori și artiști de stradă cu străini.
- la Arbat, ca noi și vechi, calm. Nu pot spune că aceasta este strada mea preferată din Moscova, dar dacă vom ajunge acolo, încercați să obțineți plăcere de la ceea ce a văzut.
13 ... în ziua unui meci de fotbal nu coborî în metrou și nu vor apărea pe mașină lângă Stadionul Luzhniki.
14 ... a fost găsit în piața ei cartier, proprietarii corecte sau private, care vinde produse alimentare ecologice.
- din momentul perestroikăi nu pot suporta piețe și târguri. Cumpărați produse de obicei, în „Auchan“ și „Metro“, și mulți să crească în zona lor.
15 ... Nu vreau să lucreze mai mult de opt ore pe zi și în două stații de metrou.
- Sunt pentru partea grafică liberă și, de preferință, la domiciliu.
16 ... am văzut Knightley în dimineața, sorbind cafea în Chamberlain. Și Efraim noapte, a băut vodcă.
- celebritate foarte puțini oameni au văzut. Pe stradă sau în cafenele - vreodată.
17 ... nu poartă pașaportul cu tine și ori de câte ori aveți nevoie de ea, pentru a căuta prin toate rafturile.
- Recent, de obicei, am transporta un pașaport. In timp ce da, se întâmplă că eu sunt în căutarea.
18 ... cel puțin o dată a pozat pentru Time Out.
- Nu, nu a fost așa.
19 ... du-te pe timp de noapte, nu numai în produsele alimentare, dar, de asemenea, la coafor.
- și în magazinul alimentar pe timp de noapte de câteva ori a fost, se pare, și este destul de târziu în seara. Și în frizerie - doar în timpul zilei.
20 ... care au trăit în Moscova timp de 15 ani, știi că vrei să pleci. Aici enervează toate - din mediul înconjurător și oamenilor din Tver suprapus parada repetiție.
- Da, de aceea ne-am mutat din oraș. Prea mulți în iritanți Moscova. Pe de altă parte - la Moscova și o mulțime de beneficii pe care nu doriți să piardă. Pentru că nu am încălcat cu Moscova.
Și tu, cititorii mei, moscoviții dori să răspundă la aceste întrebări? Și o întrebare pentru nemoskvicham: crezi că, este acolo Moscoviții ceva care le diferențiază de toți ceilalți? Este București - România nu este?
Articole pe această temă
- București - un oraș de schimbare
- Golitsyn Manor în Volkhonka: Prechistenskiy Palace, Moscova Hermitage, Institutul de Filozofie, muzeu
- Cristos Mântuitorul cartier și Catedrala Patriarhala Podul
- Camera Averchie Kirillov și Biserica Sf. Nicolae pe Bersenevka la Moscova
- Discursul Rustam Rakhmatullin (Arhnadzor) dacă RAN
- schite Moscova - cine moscoviții?