1. Andzhelina Dzholi
- Medicii au decis că eu - 87% șanse de a dezvolta boli oncologice de san. De îndată ce am aflat despre asta, am vrut să reducă la minimum riscul, - a raportat presa Jolie.
Ea a menționat că ea tipuri de cancer - ereditar. mama actrita a murit de această boală în 56 de ani, după o luptă de aproape 10 ani cu cancer.
2. Robert De Niro
„Cancerul este detectat intr-un stadiu incipient, astfel incat medicii prezic o recuperare completă,“ - a asigurat presa-secretar al fanilor actorului. Robert De Niro a suferit prostatectomie radicala - operarea mai eficientă în lupta împotriva lui fel de boală. Recuperarea a fost foarte rapid, iar după un timp doctorii au spus ca De Niro este absolut sănătos.
Actorul nu a lăsat boala distruge planurile sale creatoare, și aproape imediat după tratament a început turnarea filmului „Hide and Seek“. De atunci, el a reușit încă să joace în mai mult de douăzeci de filme, inclusiv „Zona de întuneric“, „Tipul meu - nebun“, „Familia“ și „Grudge Match“.
3. Kristina Epplgeyt
Abilitatea de a diagnostica boala intr-un stadiu incipient. Actrita a ales metoda cea mai radicală de tratament, din cauza a ceea ce ea a trebuit să elimine ambii sani, dar acest lucru a lipsit de multe probleme și, de asemenea, cu 100% pentru a preveni posibile recurență. Operațiunea de a elimina a avut succes, iar apoi chirurgi din plastic au restaurat Christine piept.
„Cand doctorul mi-a spus diagnosticul, m-am dus pământul de sub picioare. Se pare că am fost mort „- își amintește cântărețul. Dar Kayli Minoug a găsit puterea de a lupta o intervenție chirurgicală pentru a elimina o tumora a fost făcută, ea a suferit un curs de opt luni de chimioterapie. Din fericire, boala a retras, iar de atunci cântăreața și actrița, continuând să încânte fanii cu performanțele lor, este de asemenea implicat în organizarea de campanii care vizează educația femeilor privind diagnosticarea cancerului si de control. „La nivelul actual de dezvoltare a medicinei pentru a depasi cancer de san posibil. Principalul lucru - timp pentru a detecta“, - convins Minogue.
5. Yuri Nikolaev
„Te rog, nu fi prost ca mine. Asigurați-vă că pentru a verifica“, - a scris Jackman. El a sfătuit, de asemenea, toată lumea să folosească protecție solară de protecție.
o forma de cancer, a dezvăluit actorul - cea mai frecventa boala maligna y uman. Spre deosebire de alte tipuri de metastaze rare, dar este capabilă de creștere locale extinse.
8. Daria Dontsova
„Frica de moarte nu am experimentat. Dar am trei copii, mama în vârstă, am un câine, o pisică - de a muri este pur și simplu imposibil, „- cu simțul ei obișnuit al scriitorului umor amintește evenimentul teribil. Tratamentul Dificil - cursuri de chimioterapie și un număr de operații complexe - femeie a îndurat cu stoicism, nu plânge soarta. Mai mult decât atât, este în procedurile interminabile în timpul prima dată a început să scrie. În primul rând, doar pentru a păstra de la a merge nebun, apoi - pentru că am dat seama ce vrea să facă în viață.
Complet învins boala, Dontsova nu mai fie vorba de cancer, ci dimpotrivă, ne spune despre acest test, oferind speranță pentru o recuperare cu cancer: „Se poate simți rău pentru tine în primele două ore, apoi ștergeți muci și să înțeleagă că acest lucru nu este sfârșitul. Ea trebuie să fie tratate. Cancerul este tratat. "
Actorul american, cunoscut pentru serialul de televiziune „Dexter“, de asemenea, a fost diagnosticat cu cancer.
11. Vladimir Pozner
„Când am plecat de la spital, forțele la un moment dat mi-a lăsat. Apoi, într-un fel am reușit să tune în“, - spune Posner. rol mai important în lupta împotriva bolii a jucat sprijinul familiei și prietenilor, care nu pentru un moment a încetat să creadă în recuperarea lui și, astfel, l-au tratat ca și cum nimic rău nu sa întâmplat în viața lui. În cele din urmă, s-au retras de cancer.
12. Sharon Osbourne
Apoi, Rod privit ca un semn de boală, și a dedicat un cântec pentru alergător canadian Terry Fox, care, lipsit de un picior de cancer la varsta de 19 ani. Am alergat câțiva ani în întreaga țară cu o proteză, pentru a strange fonduri pentru cercetare in domeniul cancerului.
14. Iosif Kobzon
15. Sintiya Nikson
16. Lance Armstrong
17. Lima Vajkule
În interviuri mass-media, ea mi-a spus că boala a transformat viața ei, forțat să se gândească la multe lucruri într-un mod diferit de a privi lucrurile familiare și relații. „Numai prin ceea ce sa întâmplat cu mine, am devenit un aspect diferit de la viață“, - a spus Lima. După tratament, cântărețul a decis cât mai repede posibil pentru a reveni la etapa. Ea a început să acorde mai multă atenție familiei și prietenilor.