În ce perioadă de timp trebuie să prezinte rapoarte?
De ce am nevoie pentru a verifica înainte de a pune SCB-M?
Noi rapoarte lunare a fost revizuit în fondul de pensii românesc, cu excepția cazului în care o specificați snils de informații pentru toți angajații. Prin urmare, înainte de a înmâna raportul trebuie să verifice dacă toți angajații au numere de pensii și dacă acestea. Dacă nu aveți suficient de cel puțin unul, în prezentarea raportului poate fi dificil. Aceste birouri regionale ale UIF de avertizare de pe site-ul oficial al Fondului.
Pentru că eu pot fi amendat?
Am nevoie de un angajat INN să-l specificați în SCB-M?
In forma BCR-M, care este necesar să se predea la FIU ar trebui să indice numărul persoanei asigurate TVA. În același timp, legislația muncii nu obligă angajatul să aducă numărul de identificare fiscală angajator în ocuparea forței de muncă.
În plus, este interzisă cererea de hârtie nu TKRumyniyaili furnizat alte legi federale, decrete ale Președintelui România și a regulamentelor PravitelstvaRumyniya (cap. 3 al art. 65 din LC RF). Pentru nerespectarea legislației muncii prevede răspunderea pentru organizațiile stabilite la articolul 5.27 din Codul administrativ.
Am nevoie pentru a lua forma BCR-M în cazul în care organizația mea nu desfășoară activități economice și nu face plata în favoarea persoanelor fizice?
În prezent, explicația oficială pe această temă nr. Informațiile trebuie să fie prezentate pentru fiecare rulare la asigurător persoanei asigurate.
Asigurații sunt recunoscute: persoane juridice, inclusiv străine, și subdiviziuni separate ale acestora; organizațiile internaționale care își desfășoară activitatea pe teritoriul Federației Ruse; tribale comunitate, familiala indigene din nord, Siberia și Orientul Îndepărtat, angajate în economiile tradiționale; ferme; cetățeni, inclusiv străini, apatrizii domiciliați pe teritoriul Federației Ruse și a întreprinzătorilor individuali implicați în recrutarea unui contract de muncă, precum și să încheie contracte de drept civil, cu privire la remunerația care, în conformitate cu primele zakonodatelstvomRumyniyanachislyayutsya (art. 1 № 27-FL).
În cazul în care organizația nu desfășoară activități economice și nu plătește recompense pentru persoane fizice, acesta nu este recunoscut de către plătitor al primelor de asigurare, precum și de asigurat. Cu toate acestea, în cazul în care societatea este înregistrat cel puțin un angajat, inclusiv contractele GPC, aceste informații trebuie să fie prezentate, indiferent dacă plățile efectuate către angajați în acea lună sau nu.
De ce am nevoie pentru a verifica înainte de a pune SCB-M?
Noi rapoarte lunare către FIU nu trece de inspecție, dacă nu specificați snils de informații pentru toți angajații. Prin urmare, înainte de a înmâna raportul trebuie să verifice dacă toți angajații au o pensie și numărul corect de Lyon. Dacă nu aveți suficient de cel puțin unul, în prezentarea raportului poate fi dificil. Aceste birouri regionale ale UIF de avertizare de pe site-ul oficial al Fondului.
Pe ce formular am nevoie să raporteze?
Formularul M-BCR este format dintr-o singură foaie. Doar umple. Noul raport nu conține sumele de taxe și comisioane, și include doar informații despre companie, o listă de angajați și numărul de documente. Angajatorii trebuie să informeze Fondul următoarele informații despre fiecare angajat: snils (snils); numele, prenumele și patronimicul; Număr de identificare fiscală (TIN).
Trebuie să depună un raport dacă am doar un singur angajat este de lucru?
Da, în cazul în care societatea este înregistrat cel puțin un angajat, inclusiv, prin contracte de GPC, securitatea informațiilor este, indiferent dacă au fost efectuate plăți sau nu. Sancțiuni pentru eșecul UIF noi de raportare destul de grave.
Trebuie să certifice imprimarea SCB-M?
Raport formular oferă spațiu pentru imprimare. În cazul în care societatea îl folosește pentru a lucra, atunci SCB-M este ștampilat. În cazul în care organizația de imprimare a refuzat, nu poți face acest lucru.
Nu luați SCB-M dacă am SP și am angajați?
În cazul în care un întreprinzător individual nu este Angajaților, pentru a ține cont de SCB-M nu este necesară. Noul raport ocupat doar cele IP, care este angajatorul, în luna de raportare. Antreprenor de lucru singur, nu intră în contracte cu persoane fizice și nu este angajatorul. Însuși un antreprenor în raportul nu include.
Pe ce lucrătorii am nevoie să-și prezinte informațiile, și ceea ce nu este?
Ca regulă generală, se furnizează informații despre fiecare persoană asigurată. Aceasta este, sub forma BCR-M trebuie să includă date cu privire la toți angajații, cu care compania a semnat o lună, a continuat, rezoluțiunii contractului de muncă sau civile. Informațiile trebuie să fie prezentate pe toate pensionari, cu fracțiune de normă și străini cu care organizația a contractat și că primele percepute.
În ce formă ar trebui să prezinte SCB-M?
Metoda de prezentare face BCR-M depinde de numărul de angajați. În cazul în care nu depășește 24 de persoane, raportul poate fi luat la alegere: fie pe suport de hârtie sau online. În cazul în care numărul de angajați este de 25 sau mai multe persoane, furnizează informații numai în format electronic. Această regulă rezultă din paragraful 2 al articolului 8 din Legea № 27-FZ.
Nu lua forma, în cazul în care compania mea nu are angajați, doar directorul - numai fondatorul?
În această situație, mai sigură formă de predare, în calitate de director al relațiilor de muncă apar. În cazul în care lucrătorii nu la toate, cel mai bine este de a trimite o scrisoare către FIU, personalul nu sunt disponibile, salariul nu se plătește și plătit.
Dacă fac o greșeală în raport, există o oportunitate de a corecta?
Da, raportarea poate fi ajustată, dacă este necesar. Deci, în cazul în care SCB-M are un număr de identificare fiscală nevalid, ar trebui să fie corectată. În acest caz, va trebui să prezinte un prim suprascrie (tip - „Elevation“) forma, și apoi - complementare (de tip - „in plus“), care specifică datele corecte.
În cazul în care compania a prezentat informații UIF a formei SCB-M, dar apoi a constatat că nu un angajat indicat anterior informațiile transmise trebuie să fie completate. Pentru a face acest lucru, trimiteți formularul M-BCR în România Fondul de pensii, care specifică informațiile despre acel angajat pentru aceeași perioadă, indicând în secțiunea „extra“ 3 de tip.
Trebuie să prezinte o formă nouă?
Care este raportarea lunară către FIU?
sunt necesare informații lunare la fondul de pensii al România pentru calcularea corectă a pensiilor. Ei vor indexa decât pensionarii, astfel încât Fondul trebuie să știe cine este de lucru și care nu este.
Encyclopedia practice Contabil