Bărbații sunt mai ușor pentru a te, este mai ușor de înțeles ceea ce au nevoie. Și o mulțime de nu este necesar pentru a impresiona un om. Uneori este suficient doar să spun lucrurile dreptul să-l în propriile mâini. Dar, din păcate, ne concentrăm asupra aspectului, uitând cuvintele. Dar aici, că fiecare om ar dori să aud de la femeile lor, atât de des:
1. „Ești atât de puternic!“
Fiecare om așezat macho. Desigur, el vrea să impresioneze doamnele pentru puterea lui, curaj și seksualnostyu. Tratează-l cu complimente despre ea.
2. „Știați că ești foarte seksualen?“
În continuarea primului paragraf. Barbatii sunt adesea gelos pe femei, pentru că am auzit de multe ori complimente. Mai ales în ceea ce privește aspectul său. Principalul lucru este de a spune că, să fie sincer.
3. „Eu te admir ca persoană.“
Dar complimente ar trebui să fie nu numai la exterior. Această frază vă conectează cu ei la un nivel mai profund.
4. „În acest moment am plânge!“
De obicei, un om are grija de tot ceea ce se referă la organizarea de vizite. Pentru că ar fi frumos dacă o parte din voi va presupune, cel puțin pentru o dată. Vă arată că apreciați eforturile sale, și nu doar le folosesc.
5. „Te iubesc.“
Ea vrea să audă toată lumea. Fiecare este important să se știe că este iubit și prețuit.
6. „Să facem dragoste.“
Bărbații vor să vadă din plumb său de sex feminin în sex, ei nu vor să se simtă masculilor, care sunt doar o femeie, și ea binevoiește doar să-l accepte.
7. „Nu sunt ca toți ceilalți l-am întâlnit vreodată.“
Mai degrabă decât să spun ceea ce toți oamenii capre, sau unele teribile au fost ex-ta, spune această frază, ajută-l să se simtă specială, în cazul în care acest lucru este adevărat.
8. „Sunteți întreținătorului meu / un astfel de tată bun ...“
Barbatii simt marea responsabilitate de a asigura familiei sale. Pentru că de multe ori ne-l asigur că apreciem eforturile sale pentru tine.
9. „Mă simt în siguranță cu tine.“
Una dintre expresiile cele mai magice pentru bărbați. La urma urmei, unul dintre cele mai mari temeri pentru el - să fie numit un laș sau slab. Pentru că el știe că este pentru tine să-l susțină-l inspiră.
experimentul 10. 'e? "
Cei mai mulți oameni au o fantezie secretă pe care el ar dori să pună în aplicare. Această inițiativă din nou seksualnaya asupra femeilor și capacitatea de a se relaxa omul să se apropie de el și pentru a preveni infidelitate.
11. "Eu te respect."
Pentru bărbați, respectul femeilor este chiar mai importantă decât iubirea. Păstrați acest lucru în minte, nu numai în cuvinte, ci și în comportamentul lor.
12. „Ai prieteni buni!“
Pentru un om, un indicator foarte bun, în cazul în care o fată se poate obține, împreună cu prietenii săi.
13. „Îmi pare rău.“
Acesta este, în general, un cuvânt rar în viața noastră de zi cu zi, din păcate. Dar poate, în exemplul vostru, el însuși să învețe de multe ori să-și recunoască greșelile lor.
14. „Ai avut o zi proastă ...“
15. „A fost minunat.“
Finalizarea excelent de la revedere, seksa, sau pur și simplu o nouă experiență împreună. Barbatii prospera pe laudă, la fel ca toți oamenii, așa că nu vă zgârciți la cuvintele dulci.