12 cele mai bune moduri de a picta ouă piei de ceapa (pentru începători)

12 cele mai bune moduri de a picta ouă piei de ceapa (pentru începători)

Înainte de duminică sacru, toate încep să se gândească cum cel mai bine să picteze ouă. Desigur, există multe coloranți și alte accesorii, care va ajuta la a face un Pysanka luminos. Cu toate acestea, nu am incredere mult produsele chimice. Astăzi vă voi spune despre metoda bunicii mele: acum întotdeauna vopsea de oua coaja de ceapa, poate că te va dori, de asemenea. In acest articol voi descrie tehnologiile 12 reteta de Paste pentru pictură și decorare ouă. Deci, să ne uităm la produsele care vor fi utile pentru noi și fiecare a procesului de vopsire.

ingrediente:

• ouă (număr după cum este necesar);
  • de orez - 1 bol;
  • hrisca - 1 placă;
  • mei - 1 placă;
  • ceapa coaja - 50 g;
  • apă - 1,5 litri;
  • măsline - câteva bucăți;
  • frunze de mărar, pătrunjel, culori diferite.

Ce trebuie să vopsi ouă pentru Paște

Pentru a ouălor de Paște să fie nu numai luminos, dar, de asemenea, delicioase, trebuie să selectați și să se pregătească ouă în mod corespunzător. Deci, iată câteva recomandări.

1. cel mai bun control al Ouale al frigiderului în avans: aproximativ o oră înainte de gătit: astfel, dobândesc, la temperatura camerei.
  2. Apoi se procedează pentru a spăla ouăle. Pentru a face acest lucru, utilizați robinetul cu apă, săpun și o perie de funcționare: este necesar pentru a îndepărta grăsimea și murdăria de pe suprafața produsului: Ca rezultat, un ou de Paste va fi de culoare mai saturate.

Vopsea oua coaja de ceapa. Pas cu pas reteta

Pentru a crea o mare varietate de ouă colorate în piei de ceapa, ca urmare a piesei de prelucrat pentru a efectua.

1. Pentru prima metodă avem nevoie de porumb fiert orez. Ia oul, umezește cu apă și se învelește în orez. După, frumos, înfășurat în ochiurilor de plasă, astfel încât să nu aducă în jos cereale. Când am vopsea de ouă, atunci iau ciorapi obișnuite de nailon și se taie patrate lor medii, astfel încât să puteți captura pe deplin Pysanka. Capetele ciorapului au fir puternic.
  2. Metoda №2. Această metodă folosește hrisca. Tehnologie similară cu varianta de realizare precedentă. Umeziti plicului de ou în hrișcă și stocare zamatyvaem. Astfel, modelul este mai masiv.
  3. Metoda №3. Noi efectua toate la fel, doar cu mei.
  4. Pentru următoarele avem nevoie de frunze proaspete. Deci, în primul rând vom lua o mica patrunjel crenguta se umezește cu apă. În continuare, ne aplica pe suprafața de ou și se nivelează toate marginile. Blatul ar trebui să revină în mod ideal pe coajă. Swathes de stocare, astfel încât el să nu se piardă în apă clocotită.
  5. Pentru opțiunea următoare, trebuie să ia o crenguta de marar. Krashenki muiată în apă și frunze de lipit. Acoperiți Caproni și legarea.
  6. Se pare minunat Krashenki, dacă ai pus o crenguta de lemn de pin. Atașați să fie metoda de mai sus.
  7. Este posibil să se taie în mod specific stencil din material impermeabil la apă și, de asemenea, pentru a lipi la ou.
  8. Pentru a face modelul original alb, folosind o banda de cauciuc convențional: acesta este de obicei folosit pentru facturile de conectare. Pentru a face acest lucru, înfășurați oul de mai multe ori într-un astfel de mod de a guma a fost plasată peste întregul volum. Urcă-te pe oul de Paste este destul de interesant.
  9. Foarte frumos ou de Paște obținute prin utilizarea dantelă. Înfășurați-le oul, apoi materialul de nailon de sus, înfășurați și fixați capetele firului.
  10. Pe lângă Krashenki mod de a decora pentru Paste - este utilizarea de inele de masline tocate. Obkleyte ouale pe perimetrul, și înfășurați ciorapul - partea de sus pentru a asigura.
  11. Foarte frumos uite flori mici. Lipirea se face pe tehnologia de mai sus.

Deci, ne-am uitat la opțiunile de creare a modelelor. Următoarea etapă - pentru a picta oua coaja de ceapa.

Colorat ouă piei de ceapa

Bulion pentru ouă de colorare Gătesc urmează.

1. I tip într-un vas de 1,5 litri de apă. Această sumă va avea nevoie de 50 de grame de coaja de ceapa.
  2. Umpleți cojile cu apă și se lasă peste noapte.
  3. Puneți tava pe un foc mic, se aduce apa la fiert. Previne lichid timp de aproximativ 10 minute.
  4. Eliminați de la căldură și se lasă să se răcească bulion.
  5. Apoi, cufundați ouăle într-o cratiță: au parcurs integral cu lichid, culoarea avansat uniformă.
  6. Am pus pe foc, se aduce la fierbere. Dupa ce am expune temperatura medie si se fierbe Krashenki 5 minute. Apoi, le eliminăm. Noi da-i să stea timp de câteva minute și se muiată în apă rece să se răcească.

Pentru Krashenki a stralucit, ar trebui să ia un șervețel și ștergeți suprafața ouălor cu ulei vegetal. Pentru un frumos si originale oua de Paste hrana pentru animale, puteți crea un cuib de pasăre de chips-uri de pe palet. Top cu ouă colorate.

articole similare