Învață-mă. Învață-mă să trăiesc în conformitate cu regulile acestei lumi. Crawlere zambitoare, tăcut, respectând.
Adolf Mentsel (Adolph Friedrich Erdmann von Menzel), 1815-1905, pictor german.
* Bine ați venit la jurnalul nb.
NOTE DE PROFESORI. 42. CONTRAR! Instalația se la educație la școală sau universitate mă lasă.
cu privire la asociații. Este amuzant: oamenii în ultimul timp pentru un motiv oarecare consideră că este necesar să lucreze împreună.
Aforisme - este, de asemenea, una din multele mele hobby-uri pe tot parcursul vieții.
Toate aforisme prezentate în această colecție au fost selectate, unul pe baza relevanței lor și preferința mea personală. În acest caz, am încerca cât de mult posibil, pentru a le lega tematic.
Acesta a inclus un militar foarte diferit aforisme filosofi celebri, politicieni, scriitori din antichitate și până în prezent.
Fit într-un post toate citate celebre despre război și pace este fizic imposibil: un astfel de număr mare de aforisme și zicători, cum ar fi despre război, cu excepția faptului că există pe tema iubirii și fericire, dar, de asemenea, asupra minții și prostia umană. JN
Lumea - cel mai mare bine.
Războiul este continuarea politicii prin alte mijloace.
Principalele probleme ale zilei nu a decis de discursuri și voturile majoritare, ci numai prin sânge și fier.
Otto von Bismarck
War - este un fel de acțiune, ca urmare a modului în care oamenii care nu se cunosc reciproc, ucide unii pe alții pentru glorie și recompense de oameni care cunosc reciproc și reciproc, nu ucid.
Doar câteva, a căror bunăstare josnică depinde de durerea oamenilor, face război.
Războiul se va repeta atâta timp cât problema nu va fi decisă de cei care mor pe câmpul de luptă.
Războiul nu este niciodată fără victime. Numai victima trebuie să fie justificată.
Alexander Chakovsky
Când bomba explodează, nu e nimic personal.
Chak Palanik
Oamenii care. recunosc războiul nu este numai inevitabilă, dar, de asemenea, util și, prin urmare, de dorit - acești oameni sunt teribil, teribil perversiunea lor morală.
Să alții luptăm.
Batranii declara război, și du-te să moară tânăr.
Atunci când puterea statului și națiunii sunt declarate mai valoroase decât o persoană care, în principiu, războiul a fost declarat, totul este deja pregătit spiritual și financiar, și poate avea loc în orice moment.
Monumente ar trebui să fie puse la cei care au împiedicat război, nu generalii.
Pentru război, în ultimă instanță, un stat-stațiune în stare de faliment. War - ultimul ratat atu și jucător escroci speculații dezgustătoare disperate și escroci.
Romain Rolland
În cazul în care soldații noștri au înțeles, motiv pentru care ne luptăm, ar fi imposibil de a efectua orice război.
Avem nevoie de un secol pentru a recupera ceea ce a distrus ziua.
Romain Rolland