Întrebarea pentru jocul de astăzi mai mult „Cum de a începe un exercițiu de dimineață“, m-am ridicat imediat asociere cu trezirea și podyagivaniem, dar majoritatea participanților intervievați a răspuns la cea mai mare parte warm-up, restul răspunsurilor au fost deschise în următoarea secvență:
pe prima linie deschisă să răspundă: încălzească 40 de puncte;
pe a doua linie a fost deschis răspuns: genuflexiuni 80 de puncte;
pe a treia linie se deschide răspuns: se întinde 120 de puncte;
pe a patra linie a deschis răspunde la pante de 160 de puncte;
în a cincea linie a deschis să răspundă: muzică de 200 de puncte;
în a șasea linie a răspuns deschis ridica 240 de puncte;
în a șaptea linie deschisă să răspundă: mersul pe jos 280 de puncte;
în a opta linie deschisă să răspundă de spălat cu 320 de puncte.
Răspunzând în acest mod și în această ordine, va fi capabil de a obține cât mai multe puncte 1440. Mult noroc în joc!
1 - exerciții de respirație.
articulații, mușchi de antrenament (warm-up) - 3
4 - exerciții de stretching (diferite mușchii picioarelor, brațelor, presa, umeri, spate, gât)
5 - Squat / rotirea corpului și pelvis.
6 - prelate în diferite direcții ale carcasei caroseriei.
7 - Plimbare în jurul valorii / Mersul pe site-ul / în simulator.
Proceduri de apă (înot, spalaturi; iarna - - ștergere de zăpadă) 8
9 - Ball Joc / țopăit loc printr-un cablu (coarda)
10 - Cu Masaj / samomassaj.
Cea mai mare parte exercitarea de dimineață începe cu un ascensor din pat, iar acest lucru este adesea limitată.
De fapt, îmi amintesc din copilărie că exerciții de dimineață am început să meargă pe pământ, transformându-se într-o cursă, iar apoi au fost sărituri cu bumbac.
Chiar și sala de sport, puteți începe cu o lumină caldă-up, și chiar mai bine cu întindere în pat.
Nu-i rău pentru a începe gimnastica cu tigaie și cap de înclinare, o tranziție lină spre înclinare și rotație a corpului.
Leagăne brațele și picioarele, probabil, de asemenea, o modalitate buna de a începe să faci exerciții de dimineață.
Sper că opțiunile mele sunt propuse pentru a ajuta participanții la joc „O sută la unu“ pentru a deschide tabela de marcaj.
Mult noroc în joc!
Gimnastica de dimineata incepe cu pregătire pentru ea. Mai întâi trebuie să se rupă ochii de somn după 20 de minute de ceas cu alarmă. Apoi, încet și a sărit alene din pat pentru a merge la baie, la dreapta toate nevoile, se spală fața somnoros și dinți curate. Timpul rămas de 10 minute împărțit între încărcare, dressing si pictura o expresie fata fericita. Ca urmare, taxa este dată de un minut sau două, sau chiar nimic este dat. Și, în general, taxa în dimineața este un stres pentru întregul organism.