10 scene de sex fantastic - Literatură - Cultură și artă - interesant Wikipedia

Stimați invitați și de masterat de viață! Astăzi ne-am adunat pentru a determina cele mai bune zece descrieri de scene de sex din literatura de ficțiune. Cuvântul „Patul“ va fi înțeles în sens larg, deoarece evenimentul va avea loc pe alte planete și în realitate virtuală, sub cerul înstelat și zăpezile nesfârșite care eroii noștri vor încerca să aprindă simțurile. Cu toate acestea, să începem fără preliminarii lungi.

- Ce trebuie să fac, ce crezi? - Ea sa așezat lângă el și a pus mâna pe penis.
Capul lui tresări, se uită la mâna ei, simțind debutul erecției.
- De ce faci asta?
- Nu știi?
- Nu!
- Bashar ar ști.
Se uită la fața ei până aproape de ea:
- Știi! De ce nu mi-ai spus?
- Nu sunt memoria ta!

9. penultimul loc în top zece merge la imagine Jeff Nuno pentru bucuriile și orori de sex virtual. Pe de o parte - nu există consecințe, totul se face ca și în cazul în care pentru a te distra. Pe de altă parte, „Wirth“, in care nu dispuneti pe deplin situația, ca într-un vis, plin de himere, în cazul în care prietena ta poate transforma în tatăl tău, inarmati cu un brici ascuțit. O gradina Eden va fi un coșmar pentru viață. Dar călăreți avid nu se tem. Mai precis, înfricoșător, desigur, dar atât de ce? Ei bine, acest lucru este dezvoltatorii se tem în mod specific prins!

impulsuri electrice conduce mine, tapet camera va deveni roșu la roz, care țâșnește sânge din tavan. Miresele ascunde în spatele o canapea mică. Beetle posedat Mandy în spatele covor turcesc.
Creatura de Open Cosmos filarea în aer și a aterizat ușor pe masa.
Rătăcesc prin mlaștina cărnii spre ușa bucătăriei de fulgi de ovăz pentru micul dejun. Pasind prin Beatle și Mandy, eu văd că ușa este închisă pe încuietoare și șurubul, și arată ca un zid de carne de vită.
Sângele turnat din gaura cheii.

8. Locul opt este un duel membrilor romanul lui Philip Hose Farmera „Feast spectatori.“ Pentru a fi sincer, toate această carte poate fi considerata o orgie sexuala mult timp: în drum spre soția lui iubita personajului principal prin care trece, dacă el este pregătit pentru această întâlnire. Și verificați condiția fizică, la toate, a venit sub. Ei bine, să zicem, o mână: femei, bărbați, animale și cadavre. Se întâmplă să știi numele de perversiune, atunci cand ajungi un orgasm de la uciderea procesul? Dar eroul „Pira spectatori“ pare să fi găsit un partener demn (în fiecare sens) - se pare, și de la lupta de moarte, poti sa te distrezi! Da, asumarea de riscuri și o imprecizie descrieri uimitoare locație (ghici ce?) Chiar și respins, în ciuda parodia evidentă și carnaval al narațiunii.

Ea a fost plin de energie și un pic mai târziu începe peste tot din nou. Aceasta a durat până la primele raze ale zorilor. Am căzut pe scurt adormit, iar când m-am trezit, pula mea a fost din nou in erectie. Dar, din ceea ce am vrut cu tărie să ajute. La capul penisului, care a devenit hipersensibili la atingere, satul de muscă, care a provocat imediat un orgasm. Prima emisie de material seminal zbura înecat în sine. Această imagine este încă în picioare în fața mea. De atunci, la fel ca în lume există muște, acesta trebuie să fie primul și singurul caz în care unul dintre ei a murit în acest fel.

7. excesele sexuale ale paragrafului precedent eclipsează cu ușurință dragostea sub stele din cartea lui Vladimir Savchenko „Poziția în univers.“ În același timp incredibil și obișnuit, muritor. Și ei nu sunt mai puțin frumoase. Vorbind fără ocolișuri, o pereche de oameni de știință, unul dintre ei - o femeie drăguță, a profitat de moment și echipamentul de serviciu, inclusiv eu pentru o tipuri de starea de spirit romantic de galaxii îndepărtate. Nici o separare de cercetare din întreaga lume - explora lumea în noi! Asta adevărat profesionalism.

- Nu, nu e! - Sa ridicat, a mers pe la consolă, apăsați câteva taste. cerul înstelat îngroșat în galaxie - acum vârtej toate pieziș bancarizate de miliarde de puncte spumante plasate peste cupola. Lumina ei - mai puțin de zi, dar mai strălucitoare decât Luna - a căzut magic pe trupul gol al subțire Lucy.
Kornev privit, admirat, nu, această femeie nu este de pe Pământ aici - m-au lăsat în univers. Ea adâncit în lumina stelelor.

6. Din nou, contactați Philip José Farmer cu o altă carte orgiastic cu titlul intrigant - „carne“! De data aceasta se va face fără distorsiuni, dar într-o scară mult mai largă. Mai multe dintre oamenii din timpul căderii noastre în viitor anti-utopică a Pământului, în cazul în care Bloom plin de flori cultul fertilității matriarhală păgână. Unul dintre „nou veniți“ în această societate este destinat să devină un taur-inseminator. Asta este elani. Acesta este zeitatea cu coarne, prin care el poate fi sub formă de lungă și încântare mii de fete în fiecare noapte în diferite orașe. Science fiction începe în momentul în care personajul principal are dorința de a renunța la această „sex-misiune“ de dragul unei singure femei.

Vreau să iau orașul prin surprindere. Voi fi acolo mai devreme decât mă așteptam! Să tremurul atunci când Marele Stagg Stagg rafala din toate plimbare prin ea! O să le pun într-o singură, ca un uragan! De data aceasta meu nu va fi doar o virgină! Acum, eu nu am de gând să ia doar ceea ce aluneca! Nu numai Miss America concurenți! Astăzi - întregul oraș!
Sylvia înfiorat.
- Dar, sire. care nu se va face! Din cele mai vechi timpuri.
- Hero-soare I sau nu? Cine aici cornute rege? Voi face așa cum doriți!

5. Al doilea top cinci câștigători fata de resurse deschide cartea Tanit Li „Silver Lover“. Oferirea corpului robotului tânăr abil se poate obține încă mult mai mult decât de la oameni mălăieț! Robotul nu știe oboseală, el nu are nevoie să doarmă și să mănânce, nu poate fi o stare de spirit proasta, singura sa dorință - de a face fericit amanta lui. El nu și-a revenit acasă beat, poate purta o fată în brațele ei tot timpul, totuși, are un fizic excelent. Și apoi programat să fie amant perfect. Iar faptul că el nu știe cum să iubească - deșteptare, așa că facem ceva ce putem face?

- Și poate - am spus - poți face fără instrucțiunile mele? Și?
- Ei bine, - a spus el.
El ma tras în brațe. Deci, trage trage înapoi de la țărm val. Inexorabil. Vertiginos. Elasticitatea buzelor, a conținutului lor de umiditate - toate ca oameni. doar sentimente cu un sarut foarte diferit. Apoi, el ma ridicat ca am cântărit nimic, și a efectuat-o în lift.

4. Locul al patrulea câștigă Viktor Pelevin cu episod erotic de „Chapaev și Emptiness“. Nu, nu se încadrează între două caractere majuscule în carte! Și în dragoste între Petru Void și semeață Anna. După cum știți, femeia iubește urechi. Dar aici, face fără distorsiuni! Doar Anna spune însoțitorul lui în timpul toată acțiunea este convorbire continuă pe teme psihologice și filosofice. Astfel, descrierea procesului banal monolog haotic și inspirat substituit la, cu toate acestea, adiacente comite act. Și chiar dacă se dovedește mai târziu doar un vis - un vis erotic inteligent (sau un vis erotic inteligent) Îmi pot imagina cu greu.

- Deci, dă nouăzeci la sută, la un moment în care tocmai l vezi, iar restul, din cauza a ceea ce merge tot licitația o mie de ani - doar un reziduu mic. Iar cei mai întâi nouăzeci la sută nu poate fi extins la orice părți componente, pentru că frumusețea este indefinibil și indivizibilă, oricare ar fi minciună Schopenhauer. În ceea ce privește celelalte zece, este doar o colecție de semnale nervoase, care nu costa nimic, nu vin în ajutorul lor imaginația și memoria. Anna, te implor, deschide ochii pentru o secundă. ca aceasta. da, imaginație și memorie. Știi, dacă aș avea să scrie o scenă erotică foarte puternic, am dat câteva indicii, iar restul s-ar fi umplut conversație înăbușită de genul asta.

3. Tomio respira în gât medaliat cu argint Ursula Le Guin, cu o singură pagină a produsului de „Mâna stângă a întunericului“: pe pămîntean și străin, care au fost lăsați singuri în mijlocul câmpiile înzăpezite. Eu spun „străin“, dar va fi la fel de corect să-l cheme un străin, pentru că însoțitorul ceresc al protagonistului a avut caracteristici de ambele sexe, care au fost evidente în lucrarea sa, alternativ pe tot parcursul vieții. Pamanteanule obișnuia să-l trateze ca pe un prieten, și un moment de înțelegere cu privire la bisexualitatea lui dantelat cu tandrețe și tristețe. relație fizică și nu a fost printre ei: locuitorii diferitelor planete au decis să nu se grăbească în necunoscut cu capul înainte, și să păstreze distanța tacticos. Dar scriitorul erotism adevărat al acestor linii aduce un bronz bine-meritata.

Pentru un timp am fost tăcut, și apoi sa uitat la mine în mod direct și ușor. Fața lui în lumina rumen sobei părea la fel de moale, vulnerabil și la distanță, ceea ce este, uneori, fata unei femei, atunci când ea dintr-o dată s-ar uita la tine, căutând din propriile sale gânduri, și să păstreze tăcerea. Și apoi am văzut din nou, foarte clar, care a fost mereu teamă să-l vadă, pretinzând că pur și simplu nu observă că el a fost la fel de mult o femeie ca un bărbat. Orice nevoie de a explica motivul teama mea bruscă a dispărut, împreună cu frica în sine; Am plecat în cele din urmă ia-o pentru ce a fost.

Am numărat sânii ei. Doi. sfârcuri roz. În afară cu degetele, am măsurat talia ei. dimensiune bună. Apoi, el tractata degetele peste coapsele ei. coapse Minunat. Am încântat două adancituri profunde în partea de jos a spate.
Ea a fost în același timp timid și relaxat - combinația perfectă.
Când m-am dezbrăcat, a văzut timer-ul și a atins el, a început să tragă degetele, dar nu a cerut ce este, și alunecă degetele chiar mai mici. Împreună am căzut pe pat.

1. Deci, cine ar trebui să aurul? Știu că vă place! Cu un loc al șaptelea, la o dată pe primele serii de peste neobosit Vladimir Savchenko cu fanteziile sale sexuale cu adevărat cosmice. iubirea sublimă a jocului de tiki-taka „Călătoriile lui Gulliver“, a cincea din cauza faptului că organismele lor sunt transparente, cu toate că structura nu este diferită de cea umană obișnuită. În timpul nopții, cuplul înființat un obiectiv în aer liber corpurilor lor, iar soțul devine ocularul, și soția sa - a cristalinului. Senzație reciproc în strat subțire, se uita la stele și planete, ca și în cazul în care la telescop intim. Aceasta este o înțelegere reală reciprocă, spre deosebire de relațiile carnale obișnuite. Și veți fi de acord că nu este nimic mai mult erotic dragoste adevărată fericit.

Dimineața am adăugat un verset despre linia Agana: „A cui coapse atât de pur și rotunde, care prin ele puteți vedea sateliții lui Marte.“
În noaptea următoare, am văzut perioadele de sateliți, și de la ei pentru a calcula cu ușurință orbita.
Cu această descoperire, am început nostru catalog stele de familie.