10 motive pentru care un dentist te urăște

De ce nu-i place pacienții dentist

Articolul scris de un medic dentist din America:

Așezat într-un scaun, ai spus, „Nu-mi place stomatologi

Într-adevăr. Se pare că părinții tăi nu te-a învățat bunele maniere. ți-au spus vreodată că la întâlnirea cu omul țărănește spune-i că îl urăști. Ca răspuns, vreau să spun: „Oh, te urăsc, de asemenea“

10 motive pentru care un dentist te urăște

Ajungi la recepție, și impresia că nu te speli pe dinți cu o săptămână

Am avut pacienți care au venit pentru a curăța dinții, dar, de asemenea, a cerut scuze pentru faptul că doar o mușcătură și nu au fost în stare să se spele pe dinți din nou. Acest lucru este acceptabil. Dar dacă vii cu un dram de o săptămână în urmă ... În ciuda faptului că 10 de ani, m-am uitat la sânge și putred dinți, primul lucru care ma enerveaza echilibrul. Știți că în timpul primirea medicul vă va arăta în gură. Te-ar fi scos din casă înainte de sosirea oaspeților? În plus, încercarea de a trata dintii, îmi petrec câteva ore în picioare aplecat peste tine. Deci, să fie un fel și cel puțin prefaci că nu-ți pasă de mine, activitatea desfășurată și vă va duce cumva grija de dintii.

Am petrecut câteva ore pentru a trata dintii, si sa te plangi la contul

Veți plăti atunci când părăsiți magazinul cu un pachet complet de produse? Te-am ajuta, astfel încât să puteți zâmbet și, pentru a face sa mananci. Acest lucru, vedeți, două lucruri foarte valoroase în viața ta.

vă informez că trebuie să sigileze cavitățile și dinte, și amâne vizita următoare de luni sau chiar ani

Ca rezultat, dintele incepe sa doara. Tu ești chinuit de două săptămâni, și apoi sună-mă sâmbătă seara, la un moment în care mă odihnesc cu prietenii mei, pentru că dintele care avea nevoie pentru a sigila un an în urmă și care a început să se rănească în urmă cu două săptămâni, a cerut de urgență dintr-o dată.

Ai venit la mine pentru ajutor, dar nu dau posibilitatea de a face treaba corect

Răsuciți și curba se confruntă atunci când nu este dureros. Din ceea ce am livra la tine durerea, eu sunt, de asemenea, încep să se simtă tensionată și inconfortabil. Dacă sunteți în durere, vă rugăm să vorbesc despre asta, și voi ajuta. Dar, în cazul în care comportamentul este cauzată de lipsa de dragoste pentru procesul de vindecare, în general, veți obține numai în modul de a lucra. Dacă învârti limba sau insuficient deschide gura, eu nu sunt în stare să facă treaba. În schimb, ajută-mă să fac pentru tine tot ce este în puterea mea.

Sună-mă și spune: „Dintele meu nu a fost bolnav înainte de l-au tratat“

Ai venit la mine cu cavități. Ți-am spus făcut-o. Tu însuți ești responsabil pentru aspectul său. Eu doar Sundae dinte. În acest scop, trebuie să utilizeze o mică freză pentru a îndepărta țesutul deteriorat al dintelui. Dacă am luat pădure, a făcut o gaură în oasele soldurilor, și apoi umplut cu un fel de material crezi că te-ar fi rănit? Același lucru cu dinții.

Când aveți nevoie pentru a face un X-ray, te muște în jos pe senzor

Instantaneu este necesar pentru a vedea ce se întâmplă cu dinții. Știu, în unele cazuri, oamenii într-adevăr nu se poate face acest lucru; dar unele pot sta liniștit timp de 15 secunde. Am făcut, de asemenea, o radiografie, nu este foarte frumos, dar trebuie doar să fie pacient.

Tu spui că am cumpărat o mașină pentru că ai pus coroana

Dar nu mi cumpăr o mașină. Ai cumpărat o coroană. Am cheltuit sute de mii de dolari pe educație, am petrecut câteva ore încercând să te pun la coroana, astfel încât se poate plăti pentru formarea mea? Dar, evident, nu-mi cumpăr o mașină.

Nu vii la o întâlnire sau de a anula vizita în ultimul minut

Da, există situații diferite, dar dacă e dor de o programare datorită faptului că au decis să meargă la coafor, este doar o lipsă de respect față de mine. Nu numai că am pierdut două ore, care au fost planificate pentru tine, dar încă suferă de un pacient care ar putea și a vrut să vină la recepția în timpul. Și adaugă, în cazul în care vizita dumneavoastră a fost repartizat la scurt timp, și ai întârziat, voi fi o zi de întârziere pentru fiecare pacient ulterioară.

Eu vă spun despre abraziunea naturala a dintilor, si negi, dacă te-aș acuza de vreo crimă

abraziune dinte - un proces normal. Sunt pur și simplu, subliniind că, pentru a evita, probabil, probleme mai grave în viitor. Comentariul meu se bazează pe semne sau simptome, bazate pe stiinta, nu inventat de mine.

Tu afirmă că diagnosticul pe care ai pus - greșit

Dacă ești atât de deștept, de ce vin? Sundae coroanei dentare sau se pot.

Și dacă nu te recunosc în aceste situații, sunteți sigur de a se bucura medicul dentist. Poate că sunt pentru el - o rază de lumină pe tot parcursul zilei.

articole similare